Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Tate Modern

Hylätty voimalaitos Thamesin rannalla on erinomainen paikka nykytaidetta esittelevälle maan kansallisgallerialle.

Tate Modern on tunnettu useista nykytaiteen klassikoistaan, mutta samalla se on alansa kiistämätön edelläkävijä. Museo sijaitsee Banksiden hylätyssä voimalaitoksessa, jonka sveitsiläiset arkkitehdit Herzog ja de Meuron uudistivat tyylikkäästi vuonna 2000.
  
Astu sisään Tate Modernin tilavaan Turbine Hall -saliin, joka jatkuu koko rakennuksen pituudelta. Vanhassa voimalassa, josta koneet on viety pois, järjestetään merkittäviä vaihtuvia näyttelyitä, jotka usein ihmetyttävät ja jopa shokeeraavat. Vanhojen konehuoneiden takana sijaitsee pysyvä näyttely, jonka eri tyylisuuntauksia – impressionismista surrealismiin – edustavien teosten joukossa on muun muassa Matissen, Dalín, Picasson ja muiden mestareiden töitä.

Tutustu rakennuksen neljään siipeen, jossa on taidetta 1900-luvulta tähän päivään. Siipien teokset on järjestetty ennemminkin teeman kuin aikakauden mukaan. Vuonna 2012 Tate Moderniin valmistui lasitorni, joka on omistettu valokuva- ja videotaiteelle sekä grafiikalle. Tarkista 0-kerroksen The Tanks -esitystilojen esitysaikataulu etukäteen. Nämä sokkeloiset vanhat öljysäiliöt ovat omaperäisiä rakennelmia jo sinänsä, ja nyt niissä järjestetään esittävää taidetta ja muita tapahtumia.

Tate Modernissa käy vuosittain noin neljä miljoonaa kävijää, joten se on yksi suosituimmista nykytaiteen gallerioista koko maailmassa. Museon kokoelmat ja usein hämmennystäkin herättävät näyttelyt ovat suosittuja monenikäisten keskuudessa, ja museossa käyvät myös sellaiset ihmiset, jotka eivät ole kiinnostuneita perinteisestä taiteesta.

Tate Modernin kokoelmien ja näyttelyjen rakentamisessa panostetaan siihen, että usein hankalasti ymmärrettävä nykytaide olisi tässä museossa helposti lähestyttävää. Osallistu 45 minuutin pituiselle opastetulle kierrokselle, jonka aikana opas kertoo kokoelmista. Voit myös kirjoittaa itsellesi ylös erityisesti pitämiesi teosten numerot, sillä kolmessa gallerian myymälässä myydään teosten jäljennöksiä postikortteina ja julisteina.

Pidä taukoa näyttelyistä ja piipahda joen varren kahvilaan tai 6. kerroksen ravintolaan, josta avautuvat upeat näkymät Lontoon yli. Jos jaksat katsella vielä lisää taidetta, hyppää Tate to Tate -veneen kyytiin ja tee retki myös Tate Modernin Tate Britain -sisargalleriaan.

Tate Modern sijaitsee Lontoon keskustassa lähellä monia muita nähtävyyksiä. Se on avoinna joka päivä. Sisäänpääsy on ilmainen erikoisnäyttelyitä lukuun ottamatta. Southwarkin metroasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.


Alueen Tate Modern opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 906 majoitusliikettä kohteen Tate Modern lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 201 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Clayton Hotel City of London 109 €
  Clayton Hotel City of London

  Clayton Hotel City of London

  10 New Drum Street, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Lontoon Tower on 1,4 kilometrin ja päässä tästä hotellista. The Shard ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 5 kilometrin päässä. British Museum ja Big Ben ovat myös 5 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Aldgaten metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Strand Palace Hotel 172 €
   The Strand Palace Hotel

   The Strand Palace Hotel

   372 The Strand, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Leonardo Royal London St Paul’s 157 €
    Leonardo Royal London St Paul’s

    Leonardo Royal London St Paul’s

    10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coca-Cola London Eye ja Tower Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Sea Containers London
     Sea Containers London

     Sea Containers London

     20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Shangri La Hotel At The Shard London 526 €
      Shangri La Hotel At The Shard London

      Shangri La Hotel At The Shard London

      31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Zedwell Piccadilly
       Zedwell Piccadilly

       Zedwell Piccadilly

       Great Windmill Street, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Prince of Wales Theatre, Piccadilly ja Piccadilly Circus sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Regent Street ja Leicester Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Piccadilly Circusin metroasema ja Leicester Squaren metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        citizenM London Bankside 111 €
        citizenM London Bankside

        citizenM London Bankside

        20 Lavington Street, Surrey House, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tate Modern, The Shard ja Pyhän Paavalin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. London Bridge ja Coca-Cola London Eye ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Borough'n metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.