Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tate Modern

Hylätty voimalaitos Thamesin rannalla on erinomainen paikka nykytaidetta esittelevälle maan kansallisgallerialle.

Tate Modern on tunnettu useista nykytaiteen klassikoistaan, mutta samalla se on alansa kiistämätön edelläkävijä. Museo sijaitsee Banksiden hylätyssä voimalaitoksessa, jonka sveitsiläiset arkkitehdit Herzog ja de Meuron uudistivat tyylikkäästi vuonna 2000.
  
Astu sisään Tate Modernin tilavaan Turbine Hall -saliin, joka jatkuu koko rakennuksen pituudelta. Vanhassa voimalassa, josta koneet on viety pois, järjestetään merkittäviä vaihtuvia näyttelyitä, jotka usein ihmetyttävät ja jopa shokeeraavat. Vanhojen konehuoneiden takana sijaitsee pysyvä näyttely, jonka eri tyylisuuntauksia – impressionismista surrealismiin – edustavien teosten joukossa on muun muassa Matissen, Dalín, Picasson ja muiden mestareiden töitä.

Tutustu rakennuksen neljään siipeen, jossa on taidetta 1900-luvulta tähän päivään. Siipien teokset on järjestetty ennemminkin teeman kuin aikakauden mukaan. Vuonna 2012 Tate Moderniin valmistui lasitorni, joka on omistettu valokuva- ja videotaiteelle sekä grafiikalle. Tarkista 0-kerroksen The Tanks -esitystilojen esitysaikataulu etukäteen. Nämä sokkeloiset vanhat öljysäiliöt ovat omaperäisiä rakennelmia jo sinänsä, ja nyt niissä järjestetään esittävää taidetta ja muita tapahtumia.

Tate Modernissa käy vuosittain noin neljä miljoonaa kävijää, joten se on yksi suosituimmista nykytaiteen gallerioista koko maailmassa. Museon kokoelmat ja usein hämmennystäkin herättävät näyttelyt ovat suosittuja monenikäisten keskuudessa, ja museossa käyvät myös sellaiset ihmiset, jotka eivät ole kiinnostuneita perinteisestä taiteesta.

Tate Modernin kokoelmien ja näyttelyjen rakentamisessa panostetaan siihen, että usein hankalasti ymmärrettävä nykytaide olisi tässä museossa helposti lähestyttävää. Osallistu 45 minuutin pituiselle opastetulle kierrokselle, jonka aikana opas kertoo kokoelmista. Voit myös kirjoittaa itsellesi ylös erityisesti pitämiesi teosten numerot, sillä kolmessa gallerian myymälässä myydään teosten jäljennöksiä postikortteina ja julisteina.

Pidä taukoa näyttelyistä ja piipahda joen varren kahvilaan tai 6. kerroksen ravintolaan, josta avautuvat upeat näkymät Lontoon yli. Jos jaksat katsella vielä lisää taidetta, hyppää Tate to Tate -veneen kyytiin ja tee retki myös Tate Modernin Tate Britain -sisargalleriaan.

Tate Modern sijaitsee Lontoon keskustassa lähellä monia muita nähtävyyksiä. Se on avoinna joka päivä. Sisäänpääsy on ilmainen erikoisnäyttelyitä lukuun ottamatta. Southwarkin metroasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.


Alueen Tate Modern opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 15 614 majoitusliikettä kohteen Tate Modern lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 180 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 143 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sea Containers London 188 €
   Sea Containers London

   Sea Containers London

   20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Tower Hotel 106 €
    The Tower Hotel

    The Tower Hotel

    St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Plaza London Waterloo 150 €
     Park Plaza London Waterloo

     Park Plaza London Waterloo

     6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Club Quarters Hotel, St. Paul's 115 €
      Club Quarters Hotel, St. Paul's

      Club Quarters Hotel, St. Paul's

      24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Marlin Waterloo 147 €
       Marlin Waterloo

       Marlin Waterloo

       111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Leonardo Royal London St Paul’s 133 €
        Leonardo Royal London St Paul’s

        Leonardo Royal London St Paul’s

        10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coca-Cola London Eye ja Tower Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.