Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Tate Modern

Hylätty voimalaitos Thamesin rannalla on erinomainen paikka nykytaidetta esittelevälle maan kansallisgallerialle.

Tate Modern on tunnettu useista nykytaiteen klassikoistaan, mutta samalla se on alansa kiistämätön edelläkävijä. Museo sijaitsee Banksiden hylätyssä voimalaitoksessa, jonka sveitsiläiset arkkitehdit Herzog ja de Meuron uudistivat tyylikkäästi vuonna 2000.
  
Astu sisään Tate Modernin tilavaan Turbine Hall -saliin, joka jatkuu koko rakennuksen pituudelta. Vanhassa voimalassa, josta koneet on viety pois, järjestetään merkittäviä vaihtuvia näyttelyitä, jotka usein ihmetyttävät ja jopa shokeeraavat. Vanhojen konehuoneiden takana sijaitsee pysyvä näyttely, jonka eri tyylisuuntauksia – impressionismista surrealismiin – edustavien teosten joukossa on muun muassa Matissen, Dalín, Picasson ja muiden mestareiden töitä.

Tutustu rakennuksen neljään siipeen, jossa on taidetta 1900-luvulta tähän päivään. Siipien teokset on järjestetty ennemminkin teeman kuin aikakauden mukaan. Vuonna 2012 Tate Moderniin valmistui lasitorni, joka on omistettu valokuva- ja videotaiteelle sekä grafiikalle. Tarkista 0-kerroksen The Tanks -esitystilojen esitysaikataulu etukäteen. Nämä sokkeloiset vanhat öljysäiliöt ovat omaperäisiä rakennelmia jo sinänsä, ja nyt niissä järjestetään esittävää taidetta ja muita tapahtumia.

Tate Modernissa käy vuosittain noin neljä miljoonaa kävijää, joten se on yksi suosituimmista nykytaiteen gallerioista koko maailmassa. Museon kokoelmat ja usein hämmennystäkin herättävät näyttelyt ovat suosittuja monenikäisten keskuudessa, ja museossa käyvät myös sellaiset ihmiset, jotka eivät ole kiinnostuneita perinteisestä taiteesta.

Tate Modernin kokoelmien ja näyttelyjen rakentamisessa panostetaan siihen, että usein hankalasti ymmärrettävä nykytaide olisi tässä museossa helposti lähestyttävää. Osallistu 45 minuutin pituiselle opastetulle kierrokselle, jonka aikana opas kertoo kokoelmista. Voit myös kirjoittaa itsellesi ylös erityisesti pitämiesi teosten numerot, sillä kolmessa gallerian myymälässä myydään teosten jäljennöksiä postikortteina ja julisteina.

Pidä taukoa näyttelyistä ja piipahda joen varren kahvilaan tai 6. kerroksen ravintolaan, josta avautuvat upeat näkymät Lontoon yli. Jos jaksat katsella vielä lisää taidetta, hyppää Tate to Tate -veneen kyytiin ja tee retki myös Tate Modernin Tate Britain -sisargalleriaan.

Tate Modern sijaitsee Lontoon keskustassa lähellä monia muita nähtävyyksiä. Se on avoinna joka päivä. Sisäänpääsy on ilmainen erikoisnäyttelyitä lukuun ottamatta. Southwarkin metroasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.


Alueen Tate Modern opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 334 majoitusliikettä kohteen Tate Modern lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 155 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Leman Locke 88 €
  Leman Locke

  Leman Locke

  15 Leman St, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   The Gherkin ja Tower Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lontoon Tower ja London Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema ja Aldgaten metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Holiday Inn Express London - Southwark 100 €
   Holiday Inn Express London - Southwark

   Holiday Inn Express London - Southwark

   103-109 Southwark Street, Snow House/103-109, Lontoo, Englanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tate Modern, Borough Market (tori) ja Pyhän Paavalin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Shard ja London Eye ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Leonardo Royal London St Paul’s 108 €
    Leonardo Royal London St Paul’s

    Leonardo Royal London St Paul’s

    10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tower Bridge ja British Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     ME London 249 €
     ME London

     ME London

     336-337 The Strand, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Lyceum Theatre, The Strand ja Aldwych Theatre. Covent Garden Market ja Royal Opera House ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Templen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton London Bankside 150 €
      Hilton London Bankside

      Hilton London Bankside

      2-8 Great Suffolk Street, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tate Modern, Globe Theatre (teatteri) ja Borough Market (tori) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Lontoon Tower ovat myös 3 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja London Waterloo Eastin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Shangri La Hotel At The Shard London
       Shangri La Hotel At The Shard London

       Shangri La Hotel At The Shard London

       31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Sea Containers London
        Sea Containers London

        Sea Containers London

        20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tate Modern ja London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.