Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Playa Tortugan ranta

Tämä on Cancúnin paras yleisranta, jolla on sekä erinomaiset uinti- ja sukellusmahdollisuudet että monipuolisesti viihdetarjontaa.

Playa Tortugas on yksi Cancúnin suosituimmista yleisistä rannoista, jonka palvelut on räätälöity tarkasti turistien makuun. Vain lyhyen matkan päässä keskustasta sijaitseva ranta vetää puoleensa kaikenlaista väkeä. Jos haluat kokea Cancúnin riehakasta rantaelämää, suuntaa tälle railakastunnelmaiselle rannalle. Pelaa rantalentopalloa tai hypi laiturilta veteen paikallisten kanssa, ennen kuin istahdat rentouttavalle cocktailille. Playa Tortugasin rannalla on paljon koettavaa. Voit esimerkiksi snorklata, uida tai hypätä benjihypyn.

Vaikkei ranta olekaan yhtä suuri kuin monet muut Cancúnin rannat, rantahiekalla on aina tilaa pyyhkeelle. Istahda johonkin rantaravintoloista ja upota jalkasi hiekkaan. Aurinkotuoleja ja -varjoja on rannalla veden rajassa, mistä on paras näkymä merelle. Ravintoloista voit ostaa kokonaisten aterioiden lisäksi myös juotavaa ja monenlaista pientä purtavaa.

Playa Tortugasin rannan vesi on puhdasta, ja uiminen on turvallista. Laituri on pitkä, joten laivat eivät yleensä tule lähelle maata. Siksi ranta soveltuu mainiosti myös lapsille. Meksikon ja Hondurasin välissä sijaitseva suuri, satojen kilometrien pituinen koralliriutta kulkee aivan rannan edustalla, ja sen luokse on helppo päästä rannalta. Vesi on matalaa, joten alue on erinomainen sukelluskohde. Virtaukset voivat kuitenkin olla voimakkaita, ja olosuhteet vaihtuvat nopeasti, joten tarkista säätila päivittäin.

Hurjapäät voivat hypätä Playa Tortugasin benjihyppytornista. Ennen kuin hyppäät, muista ihastella komeaa näköalaa Cancúnin rannoille ja laguunille.

Playa Tortugas sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä Cancúnin keskustasta, ja sinne pääsee parhaiten bussilla tai taksilla. Pysäköinti on maksullista. Yleinen ranta on avoinna aina ilman pääsymaksua.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 680 majoitusliikettä kohteen Tortugan ranta lähellä
Temptation Cancun Resort - All Inclusive- Adults Only 239 €
Temptation Cancun Resort - All Inclusive- Adults Only

Temptation Cancun Resort - All Inclusive- Adults Only

Boulevard Kukulcan Km 3.5, Zona Hotelera, Cancún, QROO
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Las Perlasin ranta, Kilpikonnaranta ja Langustiranta ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Tortugan ranta ja Plaza Las Américas -ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun 214 €
  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

  Blvd. Kukulcan km. 9.5, Zona Hotelera, Cancún, QROO
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Gaviota Azulin ranta, Forumin ranta ja Caracolin ranta ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Delphinus Dreams -delfiinikeskus ja Cancúnin kokouskeskus ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Real Inn Cancún 56 €
   Real Inn Cancún

   Real Inn Cancún

   Km 5.5 Boulevard Kukulkán, Zona Hotelera, Cancún, QROO
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Langustiranta ja Tortugan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kilpikonnaranta ja Caracolin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Aloft Cancun 62 €
    Aloft Cancun

    Aloft Cancun

    Boulevard Kukulcan Km 9, Mz 48 L-8-1, Zona Hotelera, Cancún, QROO
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Cancúnin kokouskeskus, Caracolin ranta ja Forumin ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tortugan ranta ja Delphinus Dreams -delfiinikeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Dreams Sands Cancun Resort & Spa - All Inclusive 251 €
     Dreams Sands Cancun Resort & Spa - All Inclusive

     Dreams Sands Cancun Resort & Spa - All Inclusive

     Blvd. Kukulcan km. 8.5 Lote B, Zona Hotelera, Cancún, QROO
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Caracolin ranta ja Cancúnin kokouskeskus ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Forumin ranta ja Delphinus Dreams -delfiinikeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Krystal Cancun 119 €
      Krystal Cancun

      Krystal Cancun

      Paseo Kukulcan km 9, lotes 9 y 9A, Zona Hotelera, Cancún, QROO
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       La Islan ostoskeskus ja Cancúnin interaktiivinen merimaailma sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta lomakeskuksesta. Aquaworld ja El Reyn rauniot ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Hotel Dos Playas Faranda Cancún 113 €
       Hotel Dos Playas Faranda Cancún

       Hotel Dos Playas Faranda Cancún

       Av Kukulkan Km 6.5, Zona Hotelera, Cancún, QROO
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Jardín del Arten puisto, Tortugan ranta ja Langustiranta ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Caracolin ranta ja Kilpikonnaranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Dos Playas by Faranda All Inclusive 143 €
        Dos Playas by Faranda All Inclusive

        Dos Playas by Faranda All Inclusive

        Boulevard Kukulkan Km. 6.5 Zona Hotelera, Cancún, QROO
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tortugan ranta ja Langustiranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Caracolin ranta ja Kilpikonnaranta ovat myös 3 kilometrin päässä.