Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Playa Tortugan ranta

Tämä on Cancúnin paras yleisranta, jolla on sekä erinomaiset uinti- ja sukellusmahdollisuudet että monipuolisesti viihdetarjontaa.

Playa Tortugas on yksi Cancúnin suosituimmista yleisistä rannoista, jonka palvelut on räätälöity tarkasti turistien makuun. Vain lyhyen matkan päässä keskustasta sijaitseva ranta vetää puoleensa kaikenlaista väkeä. Jos haluat kokea Cancúnin riehakasta rantaelämää, suuntaa tälle railakastunnelmaiselle rannalle. Pelaa rantalentopalloa tai hypi laiturilta veteen paikallisten kanssa, ennen kuin istahdat rentouttavalle cocktailille. Playa Tortugasin rannalla on paljon koettavaa. Voit esimerkiksi snorklata, uida tai hypätä benjihypyn.

Vaikkei ranta olekaan yhtä suuri kuin monet muut Cancúnin rannat, rantahiekalla on aina tilaa pyyhkeelle. Istahda johonkin rantaravintoloista ja upota jalkasi hiekkaan. Aurinkotuoleja ja -varjoja on rannalla veden rajassa, mistä on paras näkymä merelle. Ravintoloista voit ostaa kokonaisten aterioiden lisäksi myös juotavaa ja monenlaista pientä purtavaa.

Playa Tortugasin rannan vesi on puhdasta, ja uiminen on turvallista. Laituri on pitkä, joten laivat eivät yleensä tule lähelle maata. Siksi ranta soveltuu mainiosti myös lapsille. Meksikon ja Hondurasin välissä sijaitseva suuri, satojen kilometrien pituinen koralliriutta kulkee aivan rannan edustalla, ja sen luokse on helppo päästä rannalta. Vesi on matalaa, joten alue on erinomainen sukelluskohde. Virtaukset voivat kuitenkin olla voimakkaita, ja olosuhteet vaihtuvat nopeasti, joten tarkista säätila päivittäin.

Hurjapäät voivat hypätä Playa Tortugasin benjihyppytornista. Ennen kuin hyppäät, muista ihastella komeaa näköalaa Cancúnin rannoille ja laguunille.

Playa Tortugas sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä Cancúnin keskustasta, ja sinne pääsee parhaiten bussilla tai taksilla. Pysäköinti on maksullista. Yleinen ranta on avoinna aina ilman pääsymaksua.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 980 majoitusliikettä kohteen Tortugan ranta lähellä
Real Inn Cancún 63 €
Real Inn Cancún

Real Inn Cancún

Km 5.5 Boulevard Kukulkán, Zona Hotelera, Cancún, QROO
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Langustiranta ja Tortugan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kilpikonnaranta ja Caracolin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Live Aqua Beach Resort Cancún - All Inclusive - Adults Only 504 €
  Live Aqua Beach Resort Cancún - All Inclusive - Adults Only

  Live Aqua Beach Resort Cancún - All Inclusive - Adults Only

  Blvd. Kukulcan KM.12.5, Zona Hotelera, Cancún, QROO
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tequilamuseo ja Cancúnin interaktiivinen merimaailma ovat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. La Islan ostoskeskus ja Aquaworld ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Fiesta Americana Cancun Villas 144 €
   Fiesta Americana Cancun Villas

   Fiesta Americana Cancun Villas

   Boulevard Kukulcan Km.8.5 Lote 3, Zona Hotelera, Cancún, QROO
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Plaza Caracol -ostoskeskus ja Caracolin ranta ovat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Cancúnin kokouskeskus ja Forumin ranta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Krystal Cancun 128 €
    Krystal Cancun

    Krystal Cancun

    Paseo Kukulcan km 9, lotes 9 y 9A, Zona Hotelera, Cancún, QROO
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     La Islan ostoskeskus ja Cancúnin interaktiivinen merimaailma sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta lomakeskuksesta. Aquaworld ja El Reyn rauniot ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Hotel Casa Maya 93 €
     Hotel Casa Maya

     Hotel Casa Maya

     Boulevard kukulcan km 5.5 zona hotelera, Cancún, QROO
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Langustiranta ja Tortugan ranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Kilpikonnaranta ja Caracolin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Temptation Cancun Resort - All Inclusive- Adults Only 347 €
      Temptation Cancun Resort - All Inclusive- Adults Only

      Temptation Cancun Resort - All Inclusive- Adults Only

      Boulevard Kukulcan Km 3.5, Zona Hotelera, Cancún, QROO
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Las Perlasin ranta, Kilpikonnaranta ja Langustiranta ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Tortugan ranta ja Plaza Las Américas -ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Hotel Dos Playas Faranda Cancún
       Hotel Dos Playas Faranda Cancún

       Hotel Dos Playas Faranda Cancún

       Av Kukulkan Km 6.5, Zona Hotelera, Cancún, QROO
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Jardín del Arten puisto, Tortugan ranta ja Langustiranta ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Caracolin ranta ja Kilpikonnaranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Dos Playas by Faranda All Inclusive
        Dos Playas by Faranda All Inclusive

        Dos Playas by Faranda All Inclusive

        Boulevard Kukulkan Km. 6.5 Zona Hotelera, Cancún, QROO
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tortugan ranta ja Langustiranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Caracolin ranta ja Kilpikonnaranta ovat myös 3 kilometrin päässä.