Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tukholman kaupungintalo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Tukholman kaupungintalo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Tukholman kaupungintalo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Tukholman kaupungintalo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Tukholman kaupungintalo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tukholman kaupungintalo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tukholman kaupungintalo lähellä kohdetta Tukholman kaupungintalo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Tukholman kaupungintalo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 422 majoitusliikettä kohteen Tukholman kaupungintalo lähellä
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 107 €
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Vasagatan 1, Tukholma
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 107 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Continental
   Scandic Continental

   Scandic Continental

   Vasagatan 22, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    At Six
    At Six

    At Six

    Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Downtown Camper by Scandic
     Downtown Camper by Scandic

     Downtown Camper by Scandic

     Brunkebergstorg 9, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Haymarket by Scandic 110 €
      Haymarket by Scandic

      Haymarket by Scandic

      Hötorget 13-15, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hötorgetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Sheraton Stockholm Hotel 146 €
       Sheraton Stockholm Hotel

       Sheraton Stockholm Hotel

       Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        First Hotel Fridhemsplan
        First Hotel Fridhemsplan

        First Hotel Fridhemsplan

        St Eriksgatan 20, Kungsholmen, Tukholma, Stockholm
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Rålambshovin puisto ja Smedsuddsbadetin ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Friends Arena ovat myös 10 kilometrin päässä. Fridhemsplanin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Rådhusetin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.