Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Tukholman keskiaikamuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Tukholman keskiaikamuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Tukholman keskiaikamuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Tukholman keskiaikamuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Tukholman keskiaikamuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tukholman keskiaikamuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tukholman keskiaikamuseo lähellä kohdetta Tukholman keskiaikamuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Tukholman keskiaikamuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 532 majoitusliikettä kohteen Tukholman keskiaikamuseo lähellä
Scandic Klara 110 €
Scandic Klara

Scandic Klara

Slöjdgatan 7, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vasa-museo ja ABBA-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Hötorgetin metroasema ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  At Six 162 €
  At Six

  At Six

  Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Nykytaiteen museo (Moderna museet) ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hobo 94 €
   Hobo

   Hobo

   Brunkebergstorg 4, Tukholma, Stockholms Laen
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    NK-tavaratalo (Nordiska Kompaniet) ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vasa-museo ja Stockholmsmässanin messukeskus ovat myös 15 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Anglais 103 €
    Scandic Anglais

    Scandic Anglais

    Humlegårdsgatan 23, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Stureplan ja Tukholman olympiastadion sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vasa-museo ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Östermalmstorgin T-Bana-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Continental 126 €
     Scandic Continental

     Scandic Continental

     Vasagatan 22, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ruotsin kansallismuseo on 1,4 kilometrin ja Vasa-museo on 2,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Stockholmsmässanin messukeskus ja Drottningholmin linna (Drottningholms slott) ovat myös 15 kilometrin päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      Downtown Camper by Scandic 117 €
      Downtown Camper by Scandic

      Downtown Camper by Scandic

      Brunkebergstorg 9, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vasa-museo ja ABBA-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Waterfront Hotel 91 €
       Radisson Blu Waterfront Hotel

       Radisson Blu Waterfront Hotel

       Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Casino Cosmopol Stockholm ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vasa-museo ja Tukholman olympiastadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic No 53 90 €
        Scandic No 53

        Scandic No 53

        Kungsgatan 53, Tukholma
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vasa-museo ja Tukholman olympiastadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Hötorgetin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.