Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Tykistömuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Tykistömuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Tykistömuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Tykistömuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Tykistömuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tykistömuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tykistömuseo lähellä kohdetta Tykistömuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Tykistömuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 745 hotellia lähellä kohdetta Tykistömuseo
109 €
Petro Palace Hotel

Petro Palace Hotel

14 Malaya Morskaya Street, St. Petersburg
4,3
/ 5 (853 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Amiraliteetti ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palatsiaukio ja Kazanin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

18 €
Rinaldi at Petropavlovskaya

Rinaldi at Petropavlovskaya

Blochina, 4, St. Petersburg
2,2
/ 5 (4 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Pietarin eläintarha, Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Kesäpuutarha ja Palatsiaukio ovat myös 3 kilometrin päässä.

27 €
Apartment on Blokhina

Apartment on Blokhina

Blokhina Street, 4, St. Petersburg
3.0 kautta 5.0

Pietarin eläintarha ja Pietarin ja Paavalin linnoitus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Palatsiaukio ovat myös 2 kilometrin päässä.

194 €
Kempinski Hotel Moika 22

Kempinski Hotel Moika 22

22, Moika River Embankment, St. Petersburg
4,6
/ 5 (97 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Palatsiaukio, Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Kazanin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kesäpuutarha ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ovat myös 2 kilometrin päässä.

99 €
Pushka Inn Hotel

Pushka Inn Hotel

Moyka Embankment, 14, St. Petersburg
4,8
/ 5 (74 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Aleksandr Puškinin kotimuseo on 0 kilometrin päässä tästä hotellista.

53 €
Tradition Hotel

Tradition Hotel

2, Dobrolyubova Prospekt, St. Petersburg
4,5
/ 5 (30 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Pietarin eläintarha ja Pietarin ja Paavalin linnoitus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kesäpuutarha ovat myös 3 kilometrin päässä.

105 €
Artefact Mini-hotel

Artefact Mini-hotel

Kronverkskaya Ultisa 1, Apt. 4, St. Petersburg
4,0
/ 5 (1 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Planetaario, Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kesäpuutarha sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä.

Esperans Hotel

Esperans Hotel

6 Michurinskaya Str, St. Petersburg
3.0 kautta 5.0

Pietari Suuren talo ja Pietarin ja Paavalin linnoitus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistosta. Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä.