Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ueno-puisto

Tässä yleisessä puistossa on monia tärkeitä museoita, pyhäkköjä ja yksi kaupungin kuvatuimmista lammista, joten se täyttää sekä kulttuurin ystävien että rauhaa kaipaavien tarpeet.

Tokion Ueno-puistossa oli aikoinaan yksi kaupungin suurimmista temppeleistä. Nykyään puisto tunnetaan tärkeistä museoistaan ja instituutioistaan, ja se on myös yksi Tokion suosituimmista kirsikankukkien katselupaikoista. Puiston pääkäytävän varrella on yli tuhat kirsikkapuuta, joiden kukinta maaliskuun loppupuolelta huhtikuun alkuun houkuttelee ihailijoita kaikkialta Japanista ja muualta maailmasta. Tuo mukanasi piknikpeitto ja eväät ja nauti hanamista hentojen vaaleanpunaisten nuppujen putoillessa ympärilläsi.

Astu Ueno-puistoon eteläisestä sisäänkäynnistä ja etsi katseellasi Uenon taistelun kenraalin Saigo Takamorin patsas. Puiston alkuperäinen temppeli tuhoutui suurelta osin tässä 1700-luvun taistelussa. Alue muunnettiin myöhemmin yhdeksi Japanin ensimmäisistä länsimaalaistyylisistä puistoista vuonna 1873.

Käyskentele puistossa ja vieraile Ueno Tōshō-gūn pyhäkössä, joka tunnetaan kuparilyhdyistään ja monimutkaisista puuleikkauksistaan. Vuonna 1627 rakennettu pyhäkkö on yksi harvoista Tokion jäljellä olevista Edo-kauden rakenteista. 

Kierrä Tokion Metropolitan-taidemuseon viimeisin näyttely. Museossa ei ole pysyvää näyttelyä, mutta sen kiertävissä näyttelyissä esitellään taidetta art nouveausta perinteisiin japanilaisiin tyyleihin.

Ota muutama valokuva Shinobazu-lammesta, jonka tyynet vedet ovat lootuksenlehtien peitossa. Tämä useisiin maalauksiin ikuistettu lampi muodostaa jyrkän vastakohdan urbaanille Tokiolle, mikä on tehnyt siitä valokuvaajien ja taiteilijoiden suosikin. Shinobazu-lammen vieressä oleva Kiyomizu Kannonin temppeli on suunniteltu samannimisen tunnetun kiotolaistemppelin mukaiseksi. Raskauden jumalattarelle omistettu temppeli on erityisesti lapsista haaveilevien pariskuntien suosima kohde. 

Lammen ja temppelin lähellä on Daibutsu Yama eli Suuri Buddhakukkula. Nouse portaita tämän pienen kukkulan huipulle ja näe Ueno Daibutsu, pronssinen buddhapatsas 1600-luvulta. Alkuperäisestä täysikokoisesta patsaasta on nykyään jäljellä enää Buddhan suuret kasvot.

Ueno-puisto sijaitsee Tokion keskustan koillisosassa kävelymatkan päässä Uenon asemasta. Puistoon on ilmainen pääsy, mutta joihinkin siellä olevista museoista on pieni pääsymaksu.


Alueen Uenon puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 949 majoitusliikettä kohteen Uenon puisto lähellä
APA Hotel Keisei Ueno-Ekimae 60 €
APA Hotel Keisei Ueno-Ekimae

APA Hotel Keisei Ueno-Ekimae

2 Chrome-14-26, Ueno, Taito-ku, Tokio, Tokyo-to
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Uenon puisto ja Benten-do-temppeli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Ameya-Yokochō ja Länsimaisen taiteen kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keisei-Uenon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ueno-hirokojin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  APA Hotel Ueno-Ekimae 57 €
  APA Hotel Ueno-Ekimae

  APA Hotel Ueno-Ekimae

  Ueno 7-chome 12-11, Taito-ku, Tokio
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tokion kansallinen tiedemuseo, Tokion kansallismuseo ja Tokyo Bunka Kaikan (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Länsimaisen taiteen kansallismuseo ja Shitaya-pyhäkkö ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Iriyan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tokyo Uguisudanin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Ueno Hotel 48 €
   Ueno Hotel

   Ueno Hotel

   7-12-9 Ueno, Taito-ku, Tokio, Tokyo-to
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Uenon puisto, Tokion kansallinen tiedemuseo ja Tokion kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ameya-Yokochō ja Uenon eläintarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Iriyan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Inarichon asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    UENO STATION HOSTEL ORIENTAL 1 41 €
    UENO STATION HOSTEL ORIENTAL 1

    UENO STATION HOSTEL ORIENTAL 1

    6-9-9 Ueno, Taito-ku, Tokio, Tokyo-to
      
     1.5 kautta 5.0 Tähteä

     Ameya-Yokochō ja Uenon puisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tokion kansallinen tiedemuseo ja Tokion kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keisei-Uenon asema ja Ueno-okachimachin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Centurion Hotel & Spa Ueno Station 62 €
     Centurion Hotel & Spa Ueno Station

     Centurion Hotel & Spa Ueno Station

     6-8-16 Ueno Taito-ku, Tokio, Tokyo-to
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Suzumoto-teatteri, Benten-do-temppeli ja Länsimaisen taiteen kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uenon eläintarha ja Yushima Tenman-gun pyhäkkö ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ueno-okachimachin asema ja Keisei-Uenon asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      APA Hotel Ueno Inaricho Ekikita 47 €
      APA Hotel Ueno Inaricho Ekikita

      APA Hotel Ueno Inaricho Ekikita

      5-10-8 Higashi Ueno, Taito-ku, Tokio, Tokio
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Uenon puisto ja Kappabashi-katu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ameya-Yokochō ja Tokion kansallinen tiedemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Inarichon asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Shin-okachimachin asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Graphy Nezu 62 €
       Hotel Graphy Nezu

       Hotel Graphy Nezu

       4-5-10 Ikenohata, Taito, Tokio, Tokyo-to
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Uenon puisto ja Tokion yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tokion kansallismuseo ja Tokion kansallinen tiedemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nezun asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Keisei-Uenon asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Centurion Hotel Ueno 52 €
        Centurion Hotel Ueno

        Centurion Hotel Ueno

        2-3-4 Ueno, Taito-ku, Tokio, Tokyo-to
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Uenon puisto ja Ameya-Yokochō sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tokion kansallinen tiedemuseo ja Uenon eläintarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Yushiman asema ja Ueno-hirokojin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.