Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Ueno-puisto

Tässä yleisessä puistossa on monia tärkeitä museoita, pyhäkköjä ja yksi kaupungin kuvatuimmista lammista, joten se täyttää sekä kulttuurin ystävien että rauhaa kaipaavien tarpeet.

Tokion Ueno-puistossa oli aikoinaan yksi kaupungin suurimmista temppeleistä. Nykyään puisto tunnetaan tärkeistä museoistaan ja instituutioistaan, ja se on myös yksi Tokion suosituimmista kirsikankukkien katselupaikoista. Puiston pääkäytävän varrella on yli tuhat kirsikkapuuta, joiden kukinta maaliskuun loppupuolelta huhtikuun alkuun houkuttelee ihailijoita kaikkialta Japanista ja muualta maailmasta. Tuo mukanasi piknikpeitto ja eväät ja nauti hanamista hentojen vaaleanpunaisten nuppujen putoillessa ympärilläsi.

Astu Ueno-puistoon eteläisestä sisäänkäynnistä ja etsi katseellasi Uenon taistelun kenraalin Saigo Takamorin patsas. Puiston alkuperäinen temppeli tuhoutui suurelta osin tässä 1700-luvun taistelussa. Alue muunnettiin myöhemmin yhdeksi Japanin ensimmäisistä länsimaalaistyylisistä puistoista vuonna 1873.

Käyskentele puistossa ja vieraile Ueno Tōshō-gūn pyhäkössä, joka tunnetaan kuparilyhdyistään ja monimutkaisista puuleikkauksistaan. Vuonna 1627 rakennettu pyhäkkö on yksi harvoista Tokion jäljellä olevista Edo-kauden rakenteista. 

Kierrä Tokion Metropolitan-taidemuseon viimeisin näyttely. Museossa ei ole pysyvää näyttelyä, mutta sen kiertävissä näyttelyissä esitellään taidetta art nouveausta perinteisiin japanilaisiin tyyleihin.

Ota muutama valokuva Shinobazu-lammesta, jonka tyynet vedet ovat lootuksenlehtien peitossa. Tämä useisiin maalauksiin ikuistettu lampi muodostaa jyrkän vastakohdan urbaanille Tokiolle, mikä on tehnyt siitä valokuvaajien ja taiteilijoiden suosikin. Shinobazu-lammen vieressä oleva Kiyomizu Kannonin temppeli on suunniteltu samannimisen tunnetun kiotolaistemppelin mukaiseksi. Raskauden jumalattarelle omistettu temppeli on erityisesti lapsista haaveilevien pariskuntien suosima kohde. 

Lammen ja temppelin lähellä on Daibutsu Yama eli Suuri Buddhakukkula. Nouse portaita tämän pienen kukkulan huipulle ja näe Ueno Daibutsu, pronssinen buddhapatsas 1600-luvulta. Alkuperäisestä täysikokoisesta patsaasta on nykyään jäljellä enää Buddhan suuret kasvot.

Ueno-puisto sijaitsee Tokion keskustan koillisosassa kävelymatkan päässä Uenon asemasta. Puistoon on ilmainen pääsy, mutta joihinkin siellä olevista museoista on pieni pääsymaksu.


Alueen Uenon puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 583 majoitusliikettä kohteen Uenon puisto lähellä
APA Hotel Akihabaraeki Denkigaiguchi 46 €
APA Hotel Akihabaraeki Denkigaiguchi

APA Hotel Akihabaraeki Denkigaiguchi

3-11-4, Soto-Kanda, Chiyoda, Tokio, Tokio
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kandan pyhäkkö ja Uenon puisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tokyo Dome ja Tokion keisarillinen palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Suehirochon asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Akihabaran asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  APA Hotel Keisei Ueno-Ekimae 61 €
  APA Hotel Keisei Ueno-Ekimae

  APA Hotel Keisei Ueno-Ekimae

  2 Chrome-14-26, Ueno, Taito-ku, Tokio, Tokyo-to
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Uenon puisto ja Benten-do-temppeli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Ameya-Yokochō ja Länsimaisen taiteen kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keisei-Uenon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ueno-okachimachin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Centurion Hotel Ueno 177 €
   Centurion Hotel Ueno

   Centurion Hotel Ueno

   2-3-4 Ueno, Taito-ku, Tokio, Tokyo-to
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Uenon puisto ja Ameya-Yokochō sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Akihabara Electric Town ja Uenon eläintarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Yushiman asema ja Ueno-okachimachin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grids Tokyo Ueno Hotel & Hostel 103 €
    Grids Tokyo Ueno Hotel & Hostel

    Grids Tokyo Ueno Hotel & Hostel

    7-10-4 Ueno, Tokio, Tokio
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Uenon puisto ja Sensō-jin temppeli sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Tokyo Dome ja Tokyo Skytree ovat myös 5 kilometrin päässä. Iriyan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Inarichon asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ueno Hotel 51 €
     Ueno Hotel

     Ueno Hotel

     7-12-9 Ueno, Taito-ku, Tokio, Tokyo-to
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Uenon puisto, Tokion kansallismuseo ja Ameya-Yokochō sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sensō-jin temppeli ja Uenon eläintarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Iriyan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Inarichon asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Centurion Hotel & Spa Ueno Station 41 €
      Centurion Hotel & Spa Ueno Station

      Centurion Hotel & Spa Ueno Station

      6-8-16 Ueno Taito-ku, Tokio, Tokyo-to
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Suzumoto-teatteri, Benten-do-temppeli ja Länsimaisen taiteen kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uenon eläintarha ja Yushima Tenman-gun pyhäkkö ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ueno-okachimachin asema ja Keisei-Uenon asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel MyStays Ochanomizu Conference Center 34 €
       Hotel MyStays Ochanomizu Conference Center

       Hotel MyStays Ochanomizu Conference Center

       2-10-6, Kandaawajicho, Chiyoda-ku, Tokio, Tokyo-to
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Akihabara Electric Town ja Ameya-Yokochō sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uenon puisto ja Tokyo Dome ovat myös 2 kilometrin päässä. Awajichon asema ja Ogawamachin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel MyStays Asakusa-bashi 34 €
        Hotel MyStays Asakusa-bashi

        Hotel MyStays Asakusa-bashi

        1-5-5, Asakusabashi, Taito-ku, Tokio, Tokyo-to
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tokion anime-keskus, Ryogoku Kokugikan ja Akihabara Electric Town sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Uenon puisto ja Sensō-jin temppeli ovat myös 3 kilometrin päässä. Asakusabashin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Akihabaran asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.