Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ueno-puisto

Tässä yleisessä puistossa on monia tärkeitä museoita, pyhäkköjä ja yksi kaupungin kuvatuimmista lammista, joten se täyttää sekä kulttuurin ystävien että rauhaa kaipaavien tarpeet.

Tokion Ueno-puistossa oli aikoinaan yksi kaupungin suurimmista temppeleistä. Nykyään puisto tunnetaan tärkeistä museoistaan ja instituutioistaan, ja se on myös yksi Tokion suosituimmista kirsikankukkien katselupaikoista. Puiston pääkäytävän varrella on yli tuhat kirsikkapuuta, joiden kukinta maaliskuun loppupuolelta huhtikuun alkuun houkuttelee ihailijoita kaikkialta Japanista ja muualta maailmasta. Tuo mukanasi piknikpeitto ja eväät ja nauti hanamista hentojen vaaleanpunaisten nuppujen putoillessa ympärilläsi.

Astu Ueno-puistoon eteläisestä sisäänkäynnistä ja etsi katseellasi Uenon taistelun kenraalin Saigo Takamorin patsas. Puiston alkuperäinen temppeli tuhoutui suurelta osin tässä 1700-luvun taistelussa. Alue muunnettiin myöhemmin yhdeksi Japanin ensimmäisistä länsimaalaistyylisistä puistoista vuonna 1873.

Käyskentele puistossa ja vieraile Ueno Tōshō-gūn pyhäkössä, joka tunnetaan kuparilyhdyistään ja monimutkaisista puuleikkauksistaan. Vuonna 1627 rakennettu pyhäkkö on yksi harvoista Tokion jäljellä olevista Edo-kauden rakenteista. 

Kierrä Tokion Metropolitan-taidemuseon viimeisin näyttely. Museossa ei ole pysyvää näyttelyä, mutta sen kiertävissä näyttelyissä esitellään taidetta art nouveausta perinteisiin japanilaisiin tyyleihin.

Ota muutama valokuva Shinobazu-lammesta, jonka tyynet vedet ovat lootuksenlehtien peitossa. Tämä useisiin maalauksiin ikuistettu lampi muodostaa jyrkän vastakohdan urbaanille Tokiolle, mikä on tehnyt siitä valokuvaajien ja taiteilijoiden suosikin. Shinobazu-lammen vieressä oleva Kiyomizu Kannonin temppeli on suunniteltu samannimisen tunnetun kiotolaistemppelin mukaiseksi. Raskauden jumalattarelle omistettu temppeli on erityisesti lapsista haaveilevien pariskuntien suosima kohde. 

Lammen ja temppelin lähellä on Daibutsu Yama eli Suuri Buddhakukkula. Nouse portaita tämän pienen kukkulan huipulle ja näe Ueno Daibutsu, pronssinen buddhapatsas 1600-luvulta. Alkuperäisestä täysikokoisesta patsaasta on nykyään jäljellä enää Buddhan suuret kasvot.

Ueno-puisto sijaitsee Tokion keskustan koillisosassa kävelymatkan päässä Uenon asemasta. Puistoon on ilmainen pääsy, mutta joihinkin siellä olevista museoista on pieni pääsymaksu.


Alueen Uenon puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 778 majoitusliikettä kohteen Uenon puisto lähellä
APA Hotel Keisei Ueno-Ekimae 66 €
APA Hotel Keisei Ueno-Ekimae

APA Hotel Keisei Ueno-Ekimae

2 Chrome-14-26, Ueno, Taito-ku, Tokio, Tokyo-to
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Uenon puisto ja Benten-do-temppeli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Ameya-Yokochō ja Uenon eläintarha ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keisei-Uenon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ueno-hirokojin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  UENO STATION HOSTEL ORIENTAL 1 38 €
  UENO STATION HOSTEL ORIENTAL 1

  UENO STATION HOSTEL ORIENTAL 1

  6-9-9 Ueno, Taito-ku, Tokio, Tokyo-to
    
   1.5 kautta 5.0 Tähteä

   Ameya-Yokochō ja Uenon puisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tokion kansallinen tiedemuseo ja Tokion kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keisei-Uenon asema ja Ueno-okachimachin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Tosei Hotel Cocone Ueno 67 €
   Tosei Hotel Cocone Ueno

   Tosei Hotel Cocone Ueno

   2-18-5 Higashiueno, Taito-ku, Tokio, Tokio
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ameya-Yokochō ja Uenon puisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tokion kansallinen tiedemuseo ja Tokion kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keisei-Uenon asema ja Ueno-okachimachin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Centurion Hotel & Spa Ueno Station 56 €
    Centurion Hotel & Spa Ueno Station

    Centurion Hotel & Spa Ueno Station

    6-8-16 Ueno Taito-ku, Tokio, Tokyo-to
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Suzumoto-teatteri ja Länsimaisen taiteen kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uenon eläintarha ja Kyu Iwasaki-tein puutarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ueno-okachimachin asema ja Keisei-Uenon asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     APA Hotel Ueno-Ekimae 49 €
     APA Hotel Ueno-Ekimae

     APA Hotel Ueno-Ekimae

     Ueno 7-chome 12-11, Taito-ku, Tokio
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tokion kansallinen tiedemuseo, Shitaya-pyhäkkö ja Länsimaisen taiteen kansallismuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ueno no Mori Sakura -terassi ja Tokyo Bunka Kaikan (teatteri) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tokyo Uenon asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Iriyan asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Wing International Select Ueno Okachimachi 94 €
      Hotel Wing International Select Ueno Okachimachi

      Hotel Wing International Select Ueno Okachimachi

      2-18-4, Higashiueno, Taito-ku, Tokio, Tokio
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ameya-Yokochō ja Uenon puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tokion kansallinen tiedemuseo ja Uenon eläintarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ueno-okachimachin asema ja Keisei-Uenon asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Asakusa View Hotel 82 €
       Asakusa View Hotel

       Asakusa View Hotel

       3-17-1 Nishiasakusa, Taito, Tokio, Tokyo-to
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hanayashikin huvipuisto, Sensō-jin temppeli ja Asakusa Shrine (pyhättö) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uenon puisto ja Tokion kansallinen tiedemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Tawaramachin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Asakusan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Centurion Hotel Ueno 52 €
        Centurion Hotel Ueno

        Centurion Hotel Ueno

        2-3-4 Ueno, Taito-ku, Tokio, Tokyo-to
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Uenon puisto ja Ameya-Yokochō sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tokion kansallinen tiedemuseo ja Uenon eläintarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ueno-hirokojin asema ja Yushiman asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.