Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Venetsialainen satama

Lähde kävelyretkelle Hanian 1300-luvulla rakennetulle satama-alueelle ja tutustu historiallisiin rakennuksiin, kuten linnoitukseen, moskeijaan ja majakkaan.

Venetsialaisessa satamassa voit nauttia illallista ranta-alueen ravintoloissa, käydä historiallisissa rakennuksissa ja tutustua Hanian menneisyyteen. Kaupungin satama on vanhankaupungin keskipiste, jossa voit tutustua historiaan yli 800 vuoden ajalta.

Venetsialaisen sataman arkkitehtoniset tyylisuuntaukset kuvastavat Hanian monipuolista historiaa. Venetsialaiset rakensivat sataman 1300-luvulla, minkä lisäksi joissakin rakennuksista on nähtävissä merkkejä myöhemmistä egyptiläisten ja turkkilaisten valtakausista.

Kävele sataman sisäänkäynnin vierestä lähtevän laiturin päässä kohoavalle majakalle. Majakan rakensivat alun perin venetsialaiset ja kunnostivat egyptiläiset 1800-luvun puolivälissä. Majakka ei ole enää toiminnassa, ja se on suljettu yleisöltä, mutta 1500-luvulta peräisin olevan alkuperäisen venetsialaisen perustan päälle kannattaa kavuta. Sieltä voit ihailla näkymiä vanhaankaupunkiin. Matkalla majakalle ohitat Pyhän Nikolaoksen bastionin. Linnoitusrakennus oli osa järjestelmää, jonka avulla Haniassa puolustauduttiin merirosvojen hyökkäyksiltä.

Käy Firkasin linnoituksessa, joka on turkkilaisten 1600-luvulla rakennuttama valtava rakennus, joka toimi saarta miehittävän turkkilaisen armeijan kasarmina. Sen vieressä sijaitsee Kreetan merimuseo.

Tutustu Giali Tzamisin, nykyisin tilapäisten näyttelyjen järjestämispaikkana toimivan turkkilaisen moskeijan mahdollisiin näyttelyihin. Kuljeskele satamasta lähtevillä kujilla, joista osan varsilla on 1500- ja 1600-luvuilta peräisin olevia venetsialaisia rakennuksia. Käy sisäpihalla sijaitsevassa kahvilassa ja kreetalaisia käsitöitä myyvissä liikkeissä. Stivanadika-katu tunnetaan epävirallisesti nahkakujana, sillä siellä myydään huippulaadukkaita kreikkalaisia nahkatuotteita.

Nauti venetsialaiseen satamaan tutustuttuasi alueen suosituimmista aktiviteeteista eli syömisestä ja juomisesta ranta-alueen baareissa, ravintoloissa ja kahviloissa. Nauti virvokkeita samalla kun ihailet satamassa liikennöiviä aluksia.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 138 majoitusliikettä kohteen Vanha venetsialainen satama lähellä
Hotel Porto Antico 50 €
Hotel Porto Antico

Hotel Porto Antico

Zampeliou 24, Hania, Kreetan saari
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Etz Hajjimin synagoga ja Hanian vanha venetsialainen satama sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nea Horan ranta ja Hrissi Aktin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Casa Delfino Hotel & Spa 114 €
  Casa Delfino Hotel & Spa

  Casa Delfino Hotel & Spa

  9 Theofanus Street, Hania, Kreetan saari
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kreetan merimuseo ja Hanian vanha venetsialainen satama ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Nea Horan ranta ja Hrissi Aktin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Domes Zeen Chania
   Domes Zeen Chania

   Domes Zeen Chania

   Makrys Tichos, Hania, Aegean Islands
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Nea Horan ranta, Hrissi Aktin ranta ja Hanian vanha venetsialainen satama sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Etz Hajjimin synagoga ja Kolmen marttyyrin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Samaria Hotel 117 €
    Samaria Hotel

    Samaria Hotel

    69 Kidonias St., 1866 Square, Hania, Kreetan saari
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hanian taidegalleria ja Hanian vanha venetsialainen satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Nea Horan ranta ja Hrissi Aktin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Porto Veneziano Hotel 113 €
     Porto Veneziano Hotel

     Porto Veneziano Hotel

     Akti Enoseos & Glafkou, Old Venetian Harbor, Hania, Crete
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Neorio tou Moro ja Hanian vanha venetsialainen satama sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Nea Horan ranta ja Hrissi Aktin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Kydon, The Heart City Hotel 94 €
      Kydon, The Heart City Hotel

      Kydon, The Heart City Hotel

      Sof. Venizelos Sq. & 2 Str. Tzanakaki, Hania, Kreetan saari
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hanian arkeologinen museo, Hanian vanha venetsialainen satama ja Vanha venetsialainen satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hanian majakka ja Nea Horan ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Monastery Estate Venetian Harbor
       Monastery Estate Venetian Harbor

       Monastery Estate Venetian Harbor

       Parodos 4i Kallinikou Sarpaki 40-42, Old Town, Hania
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hanian arkeologinen museo ja Hanian vanha venetsialainen satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Nea Horan ranta ja Hrissi Aktin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Kriti Hotel 89 €
        Kriti Hotel

        Kriti Hotel

        Nikiforou Foka & Kiprou, Hania, Kreetan saari
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Koum Kapin ranta ja Hanian vanha venetsialainen satama sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nea Horan ranta ja Hrissi Aktin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.