Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vasa-museo (Vasamuseet)

Vieraile museossa, jossa on neitsytmatkallaan uponnut ruotsalainen sota-alus. Perehdy aluksen historiaan ja näe esineitä, jotka on nostettu meren pohjasta Tukholman satamasta.

Vasa-museossa esitellään 1600-luvulla rakennetun laivan historiaa sen rakentamisesta nostamiseen ja kunnostamiseen. Sota-alus Vasa nosti purjeensa ensi kertaa Tukholman edustalla vuonna 1628; ja vain minuutteja myöhemmin se kaatui. Yli 300 vuotta myöhemmin meriarkeologit nostattivat laivan merenpohjasta, ja nykyinen museo avattiin vuonna 1990.

Aloita kierros katsomalla lyhyt filmi, joka kertoo lyhyesti Vasa-laivan historiasta. Tarkista englanninkielisten esitysten näytösajat museon verkkosivuilta.

Museossa on 11 erillistä näyttelyaluetta. Kungens skepp -näyttelyssä näet maalauksen, joka esittää aluksen mittavaa aseistusta, ja pienoismallin, joka havainnollistaa sitä, miksi laiva upposi. Ansikte mot ansikte -näyttelyssä on esillä miehistön jäsenten luurankoja. Multimediaesitykset esittelevät miehistön tehtäviä laivassa ja heidän fyysistä kuntoaan. Liven ombord -näyttely kuvaa, millaisia vaatteita miehistö käytti ja millaista ruokaa laivalla syötiin.

Muista myös Bevara Vasa -näyttely, jossa kerrotaan aluksen nostamisesta ja kunnostamisesta. Näe, millaisia varusteita Anders Franzén käytti, kun hän löysi laivan vuonna 1956, mm. kotitekoinen kaikuluotain. Maktens bildspråk -huoneessa on näytteillä 700 pelastettua veistosta, kuten leijona-, jumal- ja merenneitoveistoksia.

Museon takaosassa on Vasamuseets trädgård -puutarha. Siellä näet, millaisia vihanneksia, kukkia ja lääkeyrtteja Vasan miehistö ja ruotsalaiset maanviljelijät käyttivät ja viljelivät.

Djurgårdenissa sijaitseva Vasa-museo on lähellä Tukholman muita tärkeitä nähtävyyksiä. Se on noin 30 minuutin kävelymatkan päässä keskusrautatieasemalta. Lähistöllä on pysäköintimittarillinen pysäköintialue, mutta se täyttyy nopeasti turistibusseista. Museolle on kätevä yhteys julkisen liikenteen busseilla ja raitiovaunulla.

Vasa-museo on avoinna joka päivä tiettyjä juhlapyhiä lukuun ottamatta. Tarkista tiedot museon virallisilta verkkosivuilta. Alle 18-vuotiaat pääsevät sisään maksutta. Vuoden ympäri järjestetään maksuttomia opastettuja kierroksia englanniksi. Voit myös ladata matkapuhelimeesi ilmaisen audio-oppaan museon verkkosivuilta.


Alueen Vasa-museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 518 majoitusliikettä kohteen Vasa-museo lähellä
At Six 160 €
At Six

At Six

Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 114 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hobo 93 €
   Hobo

   Hobo

   Brunkebergstorg 4, Tukholma, Stockholms Laen
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Ruotsin kuninkaallinen ooppera, NK-tavaratalo (Nordiska Kompaniet) ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    First Hotel Reisen 103 €
    First Hotel Reisen

    First Hotel Reisen

    Skeppsbron 12, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Nobel-museo, Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Downtown Camper by Scandic 128 €
     Downtown Camper by Scandic

     Downtown Camper by Scandic

     Brunkebergstorg 9, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sheraton Stockholm Hotel 108 €
      Sheraton Stockholm Hotel

      Sheraton Stockholm Hotel

      Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Clarion Hotel Sign 112 €
       Clarion Hotel Sign

       Clarion Hotel Sign

       Östra Järnvägsgatan 35, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Norra Bantorget, Casino Cosmopol Stockholm ja Strindbergs Intima Teater sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Oscarsteattern ja Drottninggatan ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hötorgetin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja T-Centralenin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Clarion Collection Hotel Wellington 100 €
        Clarion Collection Hotel Wellington

        Clarion Collection Hotel Wellington

        Storgatan 6, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kuninkaallinen draamateatteri (Kungliga Dramatiska Teatern), Vasa-museo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. ABBA-museo ja Skansen ovat myös 2 kilometrin päässä. Styrmansgatanin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä.