Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Victoria and Albert Museum

Tutustu sisustusesineisiin ja muotoiluun erikoistuneen valtavan museon laajoihin kokoelmiin.

Valtavan suuressa Victoria and Albert Museumissa on yli 4,5 miljoonaa esinettä ja 145 galleriaa. Yhteensä 5,1 hehtaarin suuruiselle alueelle esille asetetut kokoelmat kattavat taidehistorian 5 000 vuoden ajalta ja sisältävät esineitä eri mantereilta. Perehdy kiehtoviin taideteoksiin, jotka vaihtelevat tekstiileistä huonekaluihin, vedoksiin ja valokuviin.

Vuonna 1852 perustettu ainutlaatuinen museo siirrettiin nykyiselle paikalleen vuonna 1857. Museo tunnettiin alun perin nimellä Museum of Manufactures ja sen jälkeen nimellä South Kensington Museum. Nykyisen nimensä museo sai vasta vuonna 1899, jolloin kuningatar Victoria muurasi peruskiven museon uuteen rakennukseen, joka nimettiin hänen mukaansa. Ihaile hetki rakennuksen upeaa viktoriaanista julkisivua.

Museolla on omien sanojensa mukaan maailman suurin postklassisten veistosten kokoelma. Muista tutustua italialaisen renessanssin kokoelmaan, joka on yksi kattavimmista tällaisista kokoelmista Italian ulkopuolella. Myös museon muut näyttelyt tarjoavat nähtävää tuntikausiksi. Niiden joukossa on muun muassa piirustusten, korujen ja metallitöiden näyttelyjä.

Tutustu teatterialueeseen, jolla esitellään jatkuvasti uusia lavasteita ja valokuvia. Käy myös Japani-aiheisissa näyttelyissä, joissa on esillä haarniskoja, vaatteita, puutöitä ja maalauksia. Muotia käsittelevissä näyttelyissä esitellään eri tyylejä neljän vuosisadan ajalta. Tarkastele 1600-luvun iltapukuja ja opi lisää sodanjälkeisestä 1960-luvun muodista.

Lainaa hauskoja pelejä ja arvoituksia täynnä oleva tehtäväreppu lapsillesi, jotta he voivat oppia lisää museon esittelemistä aiheista helpommalla ja hauskemmalla tavalla.

Kun olet nähnyt tarpeeksi, käy museon kaupassa, jossa on myynnissä elegantteja asusteita, vedoksia, kirjoja ja taideteoksia. Maista pääkahvilan voileipiä, leivonnaisia ja kakkuja tai ruokaile kesällä ulkona Garden Caféssa. Samalla reissulla voit tutustua myös muihin lähellä sijaitseviin merkittäviin nähtävyyksiin, joita ovat esimerkiksi Science Museum, Natural History Museum, Royal Albert Hall ja Hyde Park.

Victoria and Albert Museum on avoinna joka päivä aamusta myöhäiseen iltapäivään. Museo on avoinna myöhempään perjantaisin. Victoria and Albert Museumiin on vapaa pääsy. Perille pääset matkustamalla metrolla South Kensingtonin tai Knightsbridgen asemalle. Museoon on lyhyt kävelymatka näiltä asemilta.


Alueen Victoria and Albert Museum opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 398 majoitusliikettä kohteen Victoria and Albert Museum lähellä
The Rembrandt 181 €
The Rembrandt

The Rembrandt

11 Thurloe Place, Kensington, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Victoria and Albert Museum, Natural History Museum ja Cromwell Road sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Imperial College London ja Harrods ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Thistle Kensington Gardens 116 €
  Thistle Kensington Gardens

  Thistle Kensington Gardens

  104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Plaza Westminster Bridge London 159 €
   Park Plaza Westminster Bridge London

   Park Plaza Westminster Bridge London

   200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Rubens At The Palace 195 €
    The Rubens At The Palace

    The Rubens At The Palace

    39 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja St. James Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Copthorne Tara Hotel London Kensington 102 €
     Copthorne Tara Hotel London Kensington

     Copthorne Tara Hotel London Kensington

     Scarsdale Place, Kensington, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensington High Street, Kensington Gardens ja Cromwell Road sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Millennium Gloucester Hotel London Kensington 124 €
      Millennium Gloucester Hotel London Kensington

      Millennium Gloucester Hotel London Kensington

      4-18 Harrington Gardens, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Cromwell Road ja Natural History Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Victoria and Albert Museum ja Kensington Gardens ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holiday Inn London-Kensington Forum 96 €
       Holiday Inn London-Kensington Forum

       Holiday Inn London-Kensington Forum

       97 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Montana Hotel London 85 €
        Montana Hotel London

        Montana Hotel London

        67/69 Gloucester Road, Kensington, Lontoo, Englanti
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Cromwell Road, Natural History Museum ja Victoria and Albert Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington Gardens ja Kensington High Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.