Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Viron messukeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Viron messukeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Viron messukeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Viron messukeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Viron messukeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Viron messukeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Viron messukeskus lähellä kohdetta Viron messukeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Viron messukeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 175 majoitusliikettä kohteen Viron messukeskus lähellä
Park Inn by Radisson Central Tallinn 56 €
Park Inn by Radisson Central Tallinn

Park Inn by Radisson Central Tallinn

7c Narva Road, Tallinna
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Tallinnan satama ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

  Aquamarine Pirita Hotel 38 €
  Aquamarine Pirita Hotel

  Aquamarine Pirita Hotel

  Pirita tee 20A, Tallinna
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Viron laulujuhlien lava ja Kumun taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Raatihuoneentori ja Tallinnan satama ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Hilton Tallinn Park 105 €
   Hilton Tallinn Park

   Hilton Tallinn Park

   Kreutzwaldi 23, Tallinna
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tallinnan keskustori, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.

    Oru Hotel 51 €
    Oru Hotel

    Oru Hotel

    Narva mnt 120 B, Tallinna
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Viron laulujuhlien lava ja Kumun taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Raatihuoneentori ja Tallinnan satama ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Nordic Hotel Forum 79 €
     Nordic Hotel Forum

     Nordic Hotel Forum

     Viru Väljak 3, Tallinna
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Swissotel Tallinn 104 €
      Swissotel Tallinn

      Swissotel Tallinn

      Tornimae 3, Tallinna
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Viron taideakatemia, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       Pirita Marina Hotel & Spa 44 €
       Pirita Marina Hotel & Spa

       Pirita Marina Hotel & Spa

       Purje 9, Tallinna
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Piritan luostari on 0,8 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Kumun taidemuseo ja Tallinnan televisiotorni sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Piritan ranta ja Viron historiallinen museo - Maarjamäen kartano ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Hestia Hotel Europa 68 €
        Hestia Hotel Europa

        Hestia Hotel Europa

        Paadi 5, Tallinna
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Nautican ostoskeskus, Tallinnan satama ja Pyhän Olavin kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.