Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Viron messukeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Viron messukeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Viron messukeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Viron messukeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Viron messukeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Viron messukeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Viron messukeskus lähellä kohdetta Viron messukeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Viron messukeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 214 majoitusliikettä kohteen Viron messukeskus lähellä
Aquamarine Pirita Hotel 40 €
Aquamarine Pirita Hotel

Aquamarine Pirita Hotel

Pirita tee 20A, Tallinna
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Viron messukeskus on 0,5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Tallinnan satama ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Viron laulujuhlien lava ja Viron historiallinen museo - Maarjamäen kartano ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Tallinn Park 98 €
  Hilton Tallinn Park

  Hilton Tallinn Park

  Kreutzwaldi 23, Tallinna
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tallinnan keskustori, Tallinnan satama ja Tallinnan raatihuone sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Viron taideakatemia ja Viron juutalaiskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.

   Oru Hub Hotel 54 €
   Oru Hub Hotel

   Oru Hub Hotel

   Narva mnt 120 B, Tallinna
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Viron laulujuhlien lava on 0,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Tallinnan satama ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Gustav Ernesaksin kuvapatsas ja Russalkan muistomerkki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    ibis Tallinn Center Hotel 31 €
    ibis Tallinn Center Hotel

    ibis Tallinn Center Hotel

    Juhkentali 28, Tallinna
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kalevin keskusstadion ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tallinnan satama sijaitsee 2,6 kilometrin päässä.

     Liivaoja Ylellinen Huoneisto 417 €
     Liivaoja Ylellinen Huoneisto

     Liivaoja Ylellinen Huoneisto

     4 Liivaoja, Tallinna, Harjumaa
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kadriorgin palatsi, Kadriorun puisto ja Kadriorgin taidemuseo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Tallinnan satama ja Tallinnan raatihuone ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Pirita Marina Hotel & Spa 41 €
      Pirita Marina Hotel & Spa

      Pirita Marina Hotel & Spa

      Purje 9, Tallinna
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Piritan luostari ja Piritan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Viron historiallinen museo - Maarjamäen kartano ja Viron messukeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Paras Sijainti Tallinnassa
       Paras Sijainti Tallinnassa

       Paras Sijainti Tallinnassa

       28 L. Koidula, Tallinna, Harjumaa
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kadriorgin taidemuseo, Tallinnan satama ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kadriorgin palatsi ja Viron metodistikirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Ulemiste 60 €
        Hotel Ulemiste

        Hotel Ulemiste

        Lennujaama Tee 2, Tallinna
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ülemiste City on 0,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Tallinnan satama ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Ülemistejärvi ja Ülemiste Keskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.