Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vor Frelsers Kirke

Tässä historiallisessa kirkossa kannattaa vierailla ihastelemassa sen kolmikerroksisia kirkkourkuja, kirkon ylle nousevaa korkkiruuvimaista tornia ja valtavaa kirkonkellojen järjestelmää.

Vor Frelsers Kirke on sisältä ja ulkoa erittäin arvostettu arkkitehtuurikohde. Tämä barokkityylinen kirkko on yksi Kööpenhaminan tunnistettavimmista rakennuksista. Sen ylle nouseva korkkiruuvimainen torni erottuu eri puolilta kaupunkia. Kirkon tornista voit ihailla Kööpenhaminan upeita kattomaisemia. Osallistu paikallisten seurassa jumalanpalvelukseen ja kuuntele urkujen soittoa tai vieraile kirkossa päiväsaikaan ja kiipeä kiemurtelevat portaat tornin huipulle.

Vor Frelsers Kirke (”vapahtajan kirkko”) rakennettiin 1680-luvulla, ja se onkin yksi kaupungin vanhimmista rakennuksista. Kirkon vetonaulana oleva Lambert van Havenin arkkitehtuuri henkii omaa aikakauttaan. Kirkon sisällä on runsaasti yksityiskohtia sisältävä roomalaistyylinen alttari ja valtavat, yhä toiminnassa olevat urut.

Kirkkoa on entisöity ja ylläpidetty säännöllisesti koko sen historian ajan, minkä vuoksi kirkko ei näytä vanhentuneelta. Kirkon sisällä voit ihailla suurta alttaria, joka kuvaa Jeesusta ja hänen opetuslapsiaan. Alttarin takana ovat valtavat urut. Ääni resonoi kauniisti 36 metriä korkeassa kirkossa, joten paikalle kannattaa saapua jumalanpalveluksen aikaan kuuntelemaan urkujen soittoa.

Kirkon torniin kiipeämistä ei suositella korkeanpaikankammoisille. Puiset rappuset huojuvat tuulessa ja käyvät yhä kapeammiksi huippua kohti noustessa. Pane merkille Pohjois-Euroopan suurin kirkonkellojen järjestelmä, kun olet lähellä huippua. Kirkon 48 kelloa soitetaan aina viikonloppuisin, ja niiden ääni kantaa halki kaupungin. Jatka tornin huipulle, josta on esteettömät panoraamanäkymät koko Kööpenhaminaan.

Vor Frelsers Kirke sijaitsee Christianshavnissa aivan kaupungin keskustan eteläpuolella. Leveiden siltojen ja hyvien pyöräteiden ansiosta perille pääsee helposti polkupyörällä. Kävellen matka keskustasta kestää noin 20 minuuttia. Alueen katujen varsilla on mittarillisia pysäköintipaikkoja autoille, ja Christianshavnin metroasema on vain muutaman minuutin päässä. Vor Frelsers Kirke on avoinna joka päivä. Torniin on sisäänpääsymaksu.


Alueen Vor Frelsers Kirke opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 802 majoitusliikettä kohteen Vor Frelsers Kirke lähellä
Copenhagen Admiral Hotel 112 €
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Amalienborgin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marmorkirkenin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Tivoli Hotel 107 €
  Tivoli Hotel

  Tivoli Hotel

  Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tanskan kansallismuseo ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   Skt. Petri 175 €
   Skt. Petri

   Skt. Petri

   Krystalgade 22, Kööpenhamina
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Rundetårn ja Strøget ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Wakeup Copenhagen Borgergade 74 €
    Wakeup Copenhagen Borgergade

    Wakeup Copenhagen Borgergade

    Borgergade 9, Kööpenhamina
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kongens Nytorv ja Strøget sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Nyhavn ja Rundetårn ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Marmorkirkenin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Villa Copenhagen 190 €
     Villa Copenhagen

     Villa Copenhagen

     Tietgensgade 39, Kööpenhamina
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Kööpenhaminan Tivoli, Rådhuspladsen ja Strøget sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Nyhavn ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Kööpenhamina (ZGH-Kööpenhaminan päärautatieasema) ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Front
      Scandic Front

      Scandic Front

      Sankt Annæ Plads 21, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Amalienborgin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marmorkirkenin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Comfort Hotel Vesterbro 99 €
       Comfort Hotel Vesterbro

       Comfort Hotel Vesterbro

       Vesterbrogade 23-29, Kööpenhamina
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kööpenhaminan Tivoli, Rådhuspladsen ja Strøget sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Torvehallerne ja Rosenborgin linna ovat myös 3 kilometrin päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 74 €
        Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

        Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

        Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rådhuspladsen ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.