Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vor Frelsers Kirke

Tässä historiallisessa kirkossa kannattaa vierailla ihastelemassa sen kolmikerroksisia kirkkourkuja, kirkon ylle nousevaa korkkiruuvimaista tornia ja valtavaa kirkonkellojen järjestelmää.

Vor Frelsers Kirke on sisältä ja ulkoa erittäin arvostettu arkkitehtuurikohde. Tämä barokkityylinen kirkko on yksi Kööpenhaminan tunnistettavimmista rakennuksista. Sen ylle nouseva korkkiruuvimainen torni erottuu eri puolilta kaupunkia. Kirkon tornista voit ihailla Kööpenhaminan upeita kattomaisemia. Osallistu paikallisten seurassa jumalanpalvelukseen ja kuuntele urkujen soittoa tai vieraile kirkossa päiväsaikaan ja kiipeä kiemurtelevat portaat tornin huipulle.

Vor Frelsers Kirke (”vapahtajan kirkko”) rakennettiin 1680-luvulla, ja se onkin yksi kaupungin vanhimmista rakennuksista. Kirkon vetonaulana oleva Lambert van Havenin arkkitehtuuri henkii omaa aikakauttaan. Kirkon sisällä on runsaasti yksityiskohtia sisältävä roomalaistyylinen alttari ja valtavat, yhä toiminnassa olevat urut.

Kirkkoa on entisöity ja ylläpidetty säännöllisesti koko sen historian ajan, minkä vuoksi kirkko ei näytä vanhentuneelta. Kirkon sisällä voit ihailla suurta alttaria, joka kuvaa Jeesusta ja hänen opetuslapsiaan. Alttarin takana ovat valtavat urut. Ääni resonoi kauniisti 36 metriä korkeassa kirkossa, joten paikalle kannattaa saapua jumalanpalveluksen aikaan kuuntelemaan urkujen soittoa.

Kirkon torniin kiipeämistä ei suositella korkeanpaikankammoisille. Puiset rappuset huojuvat tuulessa ja käyvät yhä kapeammiksi huippua kohti noustessa. Pane merkille Pohjois-Euroopan suurin kirkonkellojen järjestelmä, kun olet lähellä huippua. Kirkon 48 kelloa soitetaan aina viikonloppuisin, ja niiden ääni kantaa halki kaupungin. Jatka tornin huipulle, josta on esteettömät panoraamanäkymät koko Kööpenhaminaan.

Vor Frelsers Kirke sijaitsee Christianshavnissa aivan kaupungin keskustan eteläpuolella. Leveiden siltojen ja hyvien pyöräteiden ansiosta perille pääsee helposti polkupyörällä. Kävellen matka keskustasta kestää noin 20 minuuttia. Alueen katujen varsilla on mittarillisia pysäköintipaikkoja autoille, ja Christianshavnin metroasema on vain muutaman minuutin päässä. Vor Frelsers Kirke on avoinna joka päivä. Torniin on sisäänpääsymaksu.


Alueen Vor Frelsers Kirke opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 360 majoitusliikettä kohteen Vor Frelsers Kirke lähellä
Tivoli Hotel 156 €
Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 97 €
  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 87 €
   Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

   Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

   Carsten Niebuhrs Gade 11, Kööpenhamina
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Tanskan kansallismuseo ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rådhuspladsen ja Thorvaldsenin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kööpenhaminan päärautatieasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen 121 €
    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

    Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

    Amager Boulevard 70, Kööpenhamina
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Vor Frelsers Kirke, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rådhuspladsen ja Thorvaldsenin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Islands Bryggen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Imperial Hotel 144 €
     Imperial Hotel

     Imperial Hotel

     Vester Farimagsgade 9, Kööpenhamina
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Wallmans Circus Building ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      CABINN Copenhagen
      CABINN Copenhagen

      CABINN Copenhagen

      Arni Magnussons Gade 1, Kööpenhamina
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       71 Nyhavn Hotel 320 €
       71 Nyhavn Hotel

       71 Nyhavn Hotel

       Nyhavn 71, Kööpenhamina
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tanskan kuninkaallinen teatteri ja Nyhavn sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Amalienborgin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Wakeup Copenhagen Borgergade 100 €
        Wakeup Copenhagen Borgergade

        Wakeup Copenhagen Borgergade

        Borgergade 9, Kööpenhamina
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kongens Nytorv, Nyhavn ja Rundetårn sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marmorkirken ja Rosenborgin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.