Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vor Frelsers Kirke

Tässä historiallisessa kirkossa kannattaa vierailla ihastelemassa sen kolmikerroksisia kirkkourkuja, kirkon ylle nousevaa korkkiruuvimaista tornia ja valtavaa kirkonkellojen järjestelmää.

Vor Frelsers Kirke on sisältä ja ulkoa erittäin arvostettu arkkitehtuurikohde. Tämä barokkityylinen kirkko on yksi Kööpenhaminan tunnistettavimmista rakennuksista. Sen ylle nouseva korkkiruuvimainen torni erottuu eri puolilta kaupunkia. Kirkon tornista voit ihailla Kööpenhaminan upeita kattomaisemia. Osallistu paikallisten seurassa jumalanpalvelukseen ja kuuntele urkujen soittoa tai vieraile kirkossa päiväsaikaan ja kiipeä kiemurtelevat portaat tornin huipulle.

Vor Frelsers Kirke (”vapahtajan kirkko”) rakennettiin 1680-luvulla, ja se onkin yksi kaupungin vanhimmista rakennuksista. Kirkon vetonaulana oleva Lambert van Havenin arkkitehtuuri henkii omaa aikakauttaan. Kirkon sisällä on runsaasti yksityiskohtia sisältävä roomalaistyylinen alttari ja valtavat, yhä toiminnassa olevat urut.

Kirkkoa on entisöity ja ylläpidetty säännöllisesti koko sen historian ajan, minkä vuoksi kirkko ei näytä vanhentuneelta. Kirkon sisällä voit ihailla suurta alttaria, joka kuvaa Jeesusta ja hänen opetuslapsiaan. Alttarin takana ovat valtavat urut. Ääni resonoi kauniisti 36 metriä korkeassa kirkossa, joten paikalle kannattaa saapua jumalanpalveluksen aikaan kuuntelemaan urkujen soittoa.

Kirkon torniin kiipeämistä ei suositella korkeanpaikankammoisille. Puiset rappuset huojuvat tuulessa ja käyvät yhä kapeammiksi huippua kohti noustessa. Pane merkille Pohjois-Euroopan suurin kirkonkellojen järjestelmä, kun olet lähellä huippua. Kirkon 48 kelloa soitetaan aina viikonloppuisin, ja niiden ääni kantaa halki kaupungin. Jatka tornin huipulle, josta on esteettömät panoraamanäkymät koko Kööpenhaminaan.

Vor Frelsers Kirke sijaitsee Christianshavnissa aivan kaupungin keskustan eteläpuolella. Leveiden siltojen ja hyvien pyöräteiden ansiosta perille pääsee helposti polkupyörällä. Kävellen matka keskustasta kestää noin 20 minuuttia. Alueen katujen varsilla on mittarillisia pysäköintipaikkoja autoille, ja Christianshavnin metroasema on vain muutaman minuutin päässä. Vor Frelsers Kirke on avoinna joka päivä. Torniin on sisäänpääsymaksu.


Alueen Vor Frelsers Kirke opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 752 majoitusliikettä kohteen Vor Frelsers Kirke lähellä
Copenhagen Admiral Hotel 112 €
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Amalienborgin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Pieni merenneito -patsas ovat myös 2 kilometrin päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Skt. Petri 151 €
  Skt. Petri

  Skt. Petri

  Krystalgade 22, Kööpenhamina
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Kong Arthur 113 €
   Hotel Kong Arthur

   Hotel Kong Arthur

   Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Työläismuseo (Arbejdermuseet), Kööpenhaminan yliopisto ja Kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rundetårn ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    CABINN Copenhagen 92 €
    CABINN Copenhagen

    CABINN Copenhagen

    Arni Magnussons Gade 1, Kööpenhamina
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Rådhuspladsen ja Strøget ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     Copenhagen Strand Hotel 114 €
     Copenhagen Strand Hotel

     Copenhagen Strand Hotel

     Havnegade 37, Kööpenhamina
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Nyhavn, Kööpenhaminan oopperatalo ja Amalienborgin linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel SKT. Annæ 160 €
      Hotel SKT. Annæ

      Hotel SKT. Annæ

      Sankt Annæ Plads 18-20, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tanskan kuninkaallinen teatteri ja Nyhavn sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Amalienborgin linna ja Kongens Nytorv ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       CPH Studio Hotel 70 €
       CPH Studio Hotel

       CPH Studio Hotel

       Krimsvej 29, Kööpenhamina
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Amager Strandpark on 0,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Nyhavn sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tanskan kansallismuseo ja Rundetårn ovat myös 5 kilometrin päässä. Øresundin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amager Strandin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Tivoli Hotel 131 €
        Tivoli Hotel

        Tivoli Hotel

        Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rådhuspladsen ja Strøget ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.