Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vor Frelsers Kirke

Tässä historiallisessa kirkossa kannattaa vierailla ihastelemassa sen kolmikerroksisia kirkkourkuja, kirkon ylle nousevaa korkkiruuvimaista tornia ja valtavaa kirkonkellojen järjestelmää.

Vor Frelsers Kirke on sisältä ja ulkoa erittäin arvostettu arkkitehtuurikohde. Tämä barokkityylinen kirkko on yksi Kööpenhaminan tunnistettavimmista rakennuksista. Sen ylle nouseva korkkiruuvimainen torni erottuu eri puolilta kaupunkia. Kirkon tornista voit ihailla Kööpenhaminan upeita kattomaisemia. Osallistu paikallisten seurassa jumalanpalvelukseen ja kuuntele urkujen soittoa tai vieraile kirkossa päiväsaikaan ja kiipeä kiemurtelevat portaat tornin huipulle.

Vor Frelsers Kirke (”vapahtajan kirkko”) rakennettiin 1680-luvulla, ja se onkin yksi kaupungin vanhimmista rakennuksista. Kirkon vetonaulana oleva Lambert van Havenin arkkitehtuuri henkii omaa aikakauttaan. Kirkon sisällä on runsaasti yksityiskohtia sisältävä roomalaistyylinen alttari ja valtavat, yhä toiminnassa olevat urut.

Kirkkoa on entisöity ja ylläpidetty säännöllisesti koko sen historian ajan, minkä vuoksi kirkko ei näytä vanhentuneelta. Kirkon sisällä voit ihailla suurta alttaria, joka kuvaa Jeesusta ja hänen opetuslapsiaan. Alttarin takana ovat valtavat urut. Ääni resonoi kauniisti 36 metriä korkeassa kirkossa, joten paikalle kannattaa saapua jumalanpalveluksen aikaan kuuntelemaan urkujen soittoa.

Kirkon torniin kiipeämistä ei suositella korkeanpaikankammoisille. Puiset rappuset huojuvat tuulessa ja käyvät yhä kapeammiksi huippua kohti noustessa. Pane merkille Pohjois-Euroopan suurin kirkonkellojen järjestelmä, kun olet lähellä huippua. Kirkon 48 kelloa soitetaan aina viikonloppuisin, ja niiden ääni kantaa halki kaupungin. Jatka tornin huipulle, josta on esteettömät panoraamanäkymät koko Kööpenhaminaan.

Vor Frelsers Kirke sijaitsee Christianshavnissa aivan kaupungin keskustan eteläpuolella. Leveiden siltojen ja hyvien pyöräteiden ansiosta perille pääsee helposti polkupyörällä. Kävellen matka keskustasta kestää noin 20 minuuttia. Alueen katujen varsilla on mittarillisia pysäköintipaikkoja autoille, ja Christianshavnin metroasema on vain muutaman minuutin päässä. Vor Frelsers Kirke on avoinna joka päivä. Torniin on sisäänpääsymaksu.


Alueen Vor Frelsers Kirke opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 472 majoitusliikettä kohteen Vor Frelsers Kirke lähellä
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 87 €
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen 120 €
  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

  Amager Boulevard 70, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vor Frelsers Kirke, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rådhuspladsen ja Thorvaldsenin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Islands Bryggen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   CABINN Copenhagen 89 €
   CABINN Copenhagen

   CABINN Copenhagen

   Arni Magnussons Gade 1, Kööpenhamina
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

    Tivoli Hotel 132 €
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     Urban House Copenhagen by MEININGER 67 €
     Urban House Copenhagen by MEININGER

     Urban House Copenhagen by MEININGER

     Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tyko Brahen planetaario ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Copenhagen Admiral Hotel 114 €
      Copenhagen Admiral Hotel

      Copenhagen Admiral Hotel

      Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tanskan kuninkaallinen teatteri, Amalienborgin linna ja Nyhavn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marmorkirken ja Kööpenhaminan oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Copenhagen Strand Hotel 133 €
       Copenhagen Strand Hotel

       Copenhagen Strand Hotel

       Havnegade 37, Kööpenhamina
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Nyhavn, Amalienborgin linna ja Thorvaldsenin museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vor Frelsers Kirke ja Kööpenhaminan oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 78 €
        Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

        Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

        Carsten Niebuhrs Gade 11, Kööpenhamina
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Tanskan kansallismuseo ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rådhuspladsen ja Thorvaldsenin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kööpenhaminan päärautatieasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.