Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Walking Street

Tämä Pattayan kuuluisin katu on tunnettu kansainvälisestä ruoastaan sekä klubeistaan ja yökerhoistaan, joissa voit juhlia aamun sarastukseen.

Istahda kadun varren ravintolaan, josta voit katsella kadulla kulkevien turistien virtaa. Walking Street on tunnettu neonvaloistaan, jatkuvasta musiikinjytkeestään ja baareistaan, joiden ovilla vähäpukeiset go-go-tytöt yrittävät houkutella asiakkaita klubeihinsa. Nauti ateria kalaravintolassa tai maistele katukojujen antimia. Kojuista voit ostaa lähes mitä tahansa perinteisestä pad thaista paistettuihin heinäsirkkoihin tai silkkimatoihin. Kun illan valot syttyvät, yltäkylläinen viihdetarjonta pitää vaativimmankin turistin tyytyväisenä. Hurraa thainyrkkeilyottelun yleisön joukossa tai vietä ilta pikkutunneille tanssien jossakin monista yökerhoista. Jos tavallinen tanssi-ilta ei riitä, kadun useat cabaret- ja go-go-tanssiesitykset tarjoavat viihdykettä.

Pattayan maine Aasian viihde-ja yöelämän keskuksena on saanut alkunsa tältä yli puolentoista kilometrin pituiselta kadulta, jonka suuret ja lukuisat ravintolat, baarit, yökerhot ja hierontaliikkeet yhä viihdyttävät turisteja.

Vaikka kadun nimi on Walking Street, se on suljettu moottoriajoneuvoilta vain alkuillasta aamun varhaisiin tunteihin. Olipa aikeesi viettää riehakas ilta tai vain katsella kadun elämää, aidoimmillaan Walking Street on neonvalojensa välkkeessä auringon laskusta auringon nousuun. Ravintoloissa asiakkaita on jo varhain illalla, mutta yökerhoissa vauhti kiihtyy yleensä vasta keskiyön jälkeen.

Kuten monissa muissakin yöelämästään tunnetuissa paikoissa, myös täällä ongelmia saattavat tuottaa taskuvarkaat ja huijarit, jotka yrittävät veloittaa baareissa tai takseissa ylihintaa. Pysymällä valppaana, hymyilemällä ja kommunikoimalla selkeästi voit yleensä välttää tällaiset ongelmat.

Pysäköintipaikkoja on Walking Streetin eteläpäässä. Taksit ja mopotaksit tarjoavat kyytejään kadun kummassakin päässä, joten pääset aina helposti hotellillesi.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 562 majoitusliikettä kohteen Walking Street lähellä
LK The Empress Pattaya 68 €
LK The Empress Pattaya

LK The Empress Pattaya

240/1 M. 10, Soi 12, Pattaya Beach Road, Banglamung, Pattaya, Chonburi
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tämän rannalla sijaitsevan hotellin lähellä sijaitsee Mike Shopping Mall, Pattayan rantakatu ja Pattayan ranta. Walking Street (ravintolakatu) ja CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Pattaya 181 €
  Hilton Pattaya

  Hilton Pattaya

  333/101 Moo 9 Nong Prue, Banglamung, Pattaya, Chonburi
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus, Pattayan rantakatu ja Pattayan ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hard Rock Cafe ja Royal Garden Plaza ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Siam Bayshore Resort Pattaya 97 €
   Siam Bayshore Resort Pattaya

   Siam Bayshore Resort Pattaya

   559 Moo 10, Beach Road, Pattaya, Chonburi
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wat Chaimongkronin kuninkaallinen luostari, Dongtan Beach ja Big C Extra ovat 5 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Terminal 21 Pattayan ostoskeskus sijaitsee 4,4 kilometrin päässä.

    Citrus Grande Hotel Pattaya by Compass Hospitality 49 €
    Citrus Grande Hotel Pattaya by Compass Hospitality

    Citrus Grande Hotel Pattaya by Compass Hospitality

    579 Khao Phra Tam Nak, Pattaya, Chonburi
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Walking Street (ravintolakatu), Pattayan rantakatu ja Pattayan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Ripley's Believe It or Not (museo) ja Royal Garden Plaza ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Holiday Inn Express Pattaya Central 42 €
     Holiday Inn Express Pattaya Central

     Holiday Inn Express Pattaya Central

     293/16 Moo 10, Nongprue, Banglamung, Pattaya, Chonburi
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Ripley's Believe It or Not (museo), Pattayan rantakatu ja Pattayan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Walking Street (ravintolakatu) ja CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Baraquda Pattaya – Mgallery 76 €
      Baraquda Pattaya – Mgallery

      Baraquda Pattaya – Mgallery

      485/1 Moo10 Pattaya2 Road, Pattaya, Chonburi
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Pattayan ranta, CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus ja Walking Street (ravintolakatu) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Terminal 21 Pattayan ostoskeskus ja Jomtienin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Avani Pattaya Resort 126 €
       Avani Pattaya Resort

       Avani Pattaya Resort

       218/2-4 M.10, Beach Road, Pattaya, Chonburi
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ripley's Believe It or Not (museo), Pattaya Avenue ja Royal Garden Plaza sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Walking Street (ravintolakatu) ja CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Mercure Pattaya 39 €
        Mercure Pattaya

        Mercure Pattaya

        484 Moo 10, Pattaya Second Road Soi 15, Pattaya, Chonburi
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Walking Street (ravintolakatu), CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus ja Pattayan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Terminal 21 Pattayan ostoskeskus ja Jomtienin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.