Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Walking Street

Tämä Pattayan kuuluisin katu on tunnettu kansainvälisestä ruoastaan sekä klubeistaan ja yökerhoistaan, joissa voit juhlia aamun sarastukseen.

Istahda kadun varren ravintolaan, josta voit katsella kadulla kulkevien turistien virtaa. Walking Street on tunnettu neonvaloistaan, jatkuvasta musiikinjytkeestään ja baareistaan, joiden ovilla vähäpukeiset go-go-tytöt yrittävät houkutella asiakkaita klubeihinsa. Nauti ateria kalaravintolassa tai maistele katukojujen antimia. Kojuista voit ostaa lähes mitä tahansa perinteisestä pad thaista paistettuihin heinäsirkkoihin tai silkkimatoihin. Kun illan valot syttyvät, yltäkylläinen viihdetarjonta pitää vaativimmankin turistin tyytyväisenä. Hurraa thainyrkkeilyottelun yleisön joukossa tai vietä ilta pikkutunneille tanssien jossakin monista yökerhoista. Jos tavallinen tanssi-ilta ei riitä, kadun useat cabaret- ja go-go-tanssiesitykset tarjoavat viihdykettä.

Pattayan maine Aasian viihde-ja yöelämän keskuksena on saanut alkunsa tältä yli puolentoista kilometrin pituiselta kadulta, jonka suuret ja lukuisat ravintolat, baarit, yökerhot ja hierontaliikkeet yhä viihdyttävät turisteja.

Vaikka kadun nimi on Walking Street, se on suljettu moottoriajoneuvoilta vain alkuillasta aamun varhaisiin tunteihin. Olipa aikeesi viettää riehakas ilta tai vain katsella kadun elämää, aidoimmillaan Walking Street on neonvalojensa välkkeessä auringon laskusta auringon nousuun. Ravintoloissa asiakkaita on jo varhain illalla, mutta yökerhoissa vauhti kiihtyy yleensä vasta keskiyön jälkeen.

Kuten monissa muissakin yöelämästään tunnetuissa paikoissa, myös täällä ongelmia saattavat tuottaa taskuvarkaat ja huijarit, jotka yrittävät veloittaa baareissa tai takseissa ylihintaa. Pysymällä valppaana, hymyilemällä ja kommunikoimalla selkeästi voit yleensä välttää tällaiset ongelmat.

Pysäköintipaikkoja on Walking Streetin eteläpäässä. Taksit ja mopotaksit tarjoavat kyytejään kadun kummassakin päässä, joten pääset aina helposti hotellillesi.


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 300 majoitusliikettä kohteen Walking Street lähellä
Citrus Grande Hotel Pattaya by Compass Hospitality
Citrus Grande Hotel Pattaya by Compass Hospitality

Citrus Grande Hotel Pattaya by Compass Hospitality

579 Khao Phra Tam Nak, Pattaya, Chonburi
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Walking Street (ravintolakatu), Pattayan rantakatu ja Pattayan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Ripley's Believe It or Not (museo) ja Royal Garden Plaza ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Siam Bayshore Resort Pattaya 77 €
  Siam Bayshore Resort Pattaya

  Siam Bayshore Resort Pattaya

  559 Moo 10, Beach Road, Pattaya, Chonburi
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Walking Street (ravintolakatu), Pattayan rantakatu ja Pattayan ranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Ripley's Believe It or Not (museo) ja Royal Garden Plaza ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Cape Dara Resort 118 €
   Cape Dara Resort

   Cape Dara Resort

   256 Dara Beach, Soi 20, Pattaya-Naklua Road, Pattaya, Chonburi
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Art in Paradise (3D-taidemuseo) ja CentralMarinan ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta lomakeskuksesta. CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus ja Ripley's Believe It or Not (museo) ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Avani Pattaya Resort 81 €
    Avani Pattaya Resort

    Avani Pattaya Resort

    218/2-4 M.10, Beach Road, Pattaya, Chonburi
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ripley's Believe It or Not (museo), Pattaya Avenue ja Royal Garden Plaza sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Walking Street (ravintolakatu) ja CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Baraquda Pattaya – Mgallery 63 €
     Baraquda Pattaya – Mgallery

     Baraquda Pattaya – Mgallery

     485/1 Moo10 Pattaya2 Road, Pattaya, Chonburi
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pattayan ranta, Walking Street (ravintolakatu) ja CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Terminal 21 Pattayan ostoskeskus ja Jomtienin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Mercure Pattaya Ocean Resort 42 €
      Mercure Pattaya Ocean Resort

      Mercure Pattaya Ocean Resort

      463/100 Moo 9, Nongprue, Banglamung, Pattaya, Chonburi
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Art in Paradise (3D-taidemuseo), Tiffany's Show ja Pattayan rantakatu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Terminal 21 Pattayan ostoskeskus ja Bangkok Pattaya -sairaala ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Mercure Pattaya 34 €
       Mercure Pattaya

       Mercure Pattaya

       484 Moo 10, Pattaya Second Road Soi 15, Pattaya, Chonburi
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Pattayan ranta ja Walking Street (ravintolakatu) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. CentralFestival Pattaya Beach -ostoskeskus ja Terminal 21 Pattayan ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Walking Street Guest House 14 €
        Walking Street Guest House

        Walking Street Guest House

        Walking Street, Pattaya, Chonburi
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Walking Street (ravintolakatu), Pattayan rantakatu ja Pattayan ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Garden Plaza ja Ripley's Believe It or Not (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.