West DraytonYhdistynyt kuningaskunta

Missä yöpyä kohteessa West Drayton

Hillingdon, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Hillingdon

3.5/5Good!(17 aluearvostelua)

Hillingdon tunnetaan loistavasta yöelämästä ja suosituista kaupoista. Muuta tekemistä ja näkemistä tarjoavat London Motor Museum ja Battle of Britain Bunker, ja Hillingdonin metroasema ja Ickenhamin metroasema takaavat, että voit tutustua kaupunkiin myös laajemmin.

Hillingdon
Heathrow, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Heathrow

Jos vierailet kohteessa Heathrow, kannattaa tutustua myös sitä lähellä oleviin kohteisiin, kuten Kempton Racecourse ja London Motor Museum. Läheiset Heathrow Terminal 1-3:n metroasema ja Heathrow Terminal 4:n metroasema takaavat, että kaupunkiin tutustuminen on vaivatonta.

Heathrow
Yiewsley, West Drayton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Kuva käyttäjältä Ray Stanton (CC BY-SA)

Yiewsley

Vaikka Yiewsley ei tarjoa suurta määrää nähtävyyksiä, hieman kauempana sijaitsevat Pinewood Studios ja London Motor Museum tarjoavat lisää nähtävää ja tekemistä.

Yiewsley

Huippuhotellit kohteessa West Drayton

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Ibis Styles London Heathrow
Ibis Styles London Heathrow
3 out of 5
272 Bath Road, Harlington, West Drayton, Englanti
Hinta on 85 € per yö

Stockley Park on 4,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Twickenham Stadium ja Brunel University London sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Windsorin linna ja ...

4.1/5Very Good! (2,590 arvostelua)
Mukava hotelli lähellä kenttää

"Hieman tyylikkäämpi ja väljempi kuin muutaman sadan metrin päässä sijaitseva tavallinen Ibis. Bussi kentältä pysähtyy ihan eteen. Bussi löytyy kentällä seuraamalla Central Bus station ja kun tulee hissistä ulos kääntyy vasemmalle. Bussit 105 ja 111 lähtevät ensimmäisestä laiturista ja ovat ilmaisia ..."…"

Arvosteltu 14.2.2020

Ibis Styles London Heathrow
Leonardo London Heathrow Airport
Leonardo London Heathrow Airport
4 out of 5
Bath Road, West Drayton, Englanti
Hinta on 49 € per yö

Stockley Park on 3,8 kilometrin sijaitsee 5 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Twickenham Stadium ja Brunel University ...

4.1/5Very Good! (2,866 arvostelua)

"Siisti ja asiallinen majapaikka. Äänieristys oli erittäin hyvä. Sitä kansi hyvän yöunen. Henkilökunta oli ystävällistä ja kaikinpuolin asiallista. Suosittelen lämpimästi."…"

Arvosteltu 17.2.2020

Leonardo London Heathrow Airport
Sofitel London Heathrow
Sofitel London Heathrow
5 out of 5
Terminal 5, London Heathrow Airport, West Drayton, Englanti
Hinta on 140 € per yö

Stockley Park, London Motor Museum ja Windsorin linna sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Legoland Windsor sijaitsee 18,8 kilometrin ...

4.6/5Wonderful! (2,982 arvostelua)
Ihana paikka lyhyelle yöpymiselle lentojen välissä

"Lyhyt yöpyminen lentojen välillä - vain muutama tunti aikaa unille lennonvaihdon yhteydessä. Lento lähti terminaali 5:stä, joten Sofitel oli paras vaihtoehto. Todella ystävällinen palvelu ja rauhallinen huone mukavuuksin antoivat jokseenkin parhaan mahdollisen tilaisuuden lyhyelle levolle."…"

Arvosteltu 12.10.2019

Sofitel London Heathrow

Kohteen West Drayton lähellä sijaitsevat kaupungit