Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Admiralty Arch (riemukaari)

Mahtipontinen Admiralty Arch on The Mall ‑kadun upea sisäänkäynti. Sen rakennutti kuningas Edvard VII muistomerkiksi äidilleen kuningatar Viktorialle.

Admiralty Arch on kaunis edvardiaaninen muistomerkki, joka sijaitsee Buckinghamin palatsille johtavan The Mallin alkupäässä. Ihaile sen kolmen suuren riemukaaren upeaa arkkitehtuuria. Kiinnitä huomiotasi myös keskimmäisen riemukaaren vasemmalla puolella olevaan omalaatuiseen lisäykseen.

Muistomerkki on yhteydessä vanhaan amiraliteettirakennukseen, josta se on saanut nimensä. Siellä toimi vuosisatojen ajan kuninkaallisen laivaston esikunta.  Admiralty Arch rakennettiin vuonna 1910 muistomerkiksi kuningatar Viktorialle. Riemukaaren yläpuolella on latinankielinen kaiverrus, jossa on seuraava teksti: ”Anno decimo Edwardi Septimi Regis Victoriæ Reginæ cives gratissimi MDCCCCX” (”Kuningas Edvardin kymmenentenä vuotena kuningatar Viktorialle äärimmäisen kiitollisilta kansalaisilta, 1910”).

Sir Aston Webbin suunnittelema Admiralty Arch oli osa laajempaa suunnitelmaa, jonka tarkoituksena oli uudistaa The Mall majesteettiseksi kuninkaalliseksi bulevardiksi. Ison-Britannian hallitus hyväksyi vuonna 2013 restaurointisuunnitelman, jonka mukaan Admiralty Arch muunnetaan asunnoiksi ja luksushotelliksi.

Ihaile mahtavaa arkkitehtuuria, jonka keskiosassa on kolme riemukaarimaista porttia. Liikenne voi kulkea myös keskimmäisen kaaren läpi, mutta se on käytössä vain juhlatilaisuuksissa. Keskikaaren viereiset isommat kaaret ovat autoliikenteen käytössä, kun taas sivulla olevat pienemmät kaaret on varattu jalankulkijoille.

Kun kuljet kaaren läpi Trafalgarin aukion puolelta, yritä bongata oikean kaaren yläpuolella oleva outo ilmestys. Noin 2,1 metrin korkeudessa seinässä on ulkonema, jonka on ihmisnenän kokoinen ja muotoinen. Sen alkuperästä on useita legendoja: joidenkin mukaan se on kunnianosoitus Wellingtonin herttuan huhujen mukaan mahtavalle klyyvarille. Vuonna 2011 taiteilija Rick Buckley väitti lisänneensä nenän vasta vuonna 1997 vastalauseena kaupunkia valvovien valvontakameroiden verkostolle.

Admiralty Arch sijaitsee Trafalgarin aukion lounaiskulmassa. Sinne on hyvät bussiyhteydet. Myös Charing Crossin metroasema on lähellä. Kävelyetäisyydellä on monia muita kuuluisia maamerkkejä, kuten muun muassa St. James’s Park ja Buckinghamin palatsi.


Alueen Admiralty Arch opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 12 024 majoitusliikettä kohteen Admiralty Arch lähellä
The Strand Palace Hotel 164 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 166 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Assembly Hotel London 122 €
   Assembly Hotel London

   Assembly Hotel London

   27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    St Giles London - A St Giles Hotel 88 €
    St Giles London - A St Giles Hotel

    St Giles London - A St Giles Hotel

    Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Queen's Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Marlin Waterloo 136 €
     Marlin Waterloo

     Marlin Waterloo

     111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Grand at Trafalgar Square 151 €
      The Grand at Trafalgar Square

      The Grand at Trafalgar Square

      8 Northumberland Avenue, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Nelsonin patsas ja The Strand sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. St. Martin-in-the-Fields ja Trafalgar Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema ja Embankmentin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Citadines Trafalgar Square London 176 €
       Citadines Trafalgar Square London

       Citadines Trafalgar Square London

       18/21 Northumberland Avenue, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Strand, Nelsonin patsas ja St. Martin-in-the-Fields sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta huoneistohotellista. Trafalgar Square ja National Gallery ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema ja Embankmentin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Grosvenor Hotel 160 €
        The Grosvenor Hotel

        The Grosvenor Hotel

        101 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Apollo Victoria Theatre ja Victoria Palace Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.