Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Admiralty Arch (riemukaari)

Mahtipontinen Admiralty Arch on The Mall ‑kadun upea sisäänkäynti. Sen rakennutti kuningas Edvard VII muistomerkiksi äidilleen kuningatar Viktorialle.

Admiralty Arch on kaunis edvardiaaninen muistomerkki, joka sijaitsee Buckinghamin palatsille johtavan The Mallin alkupäässä. Ihaile sen kolmen suuren riemukaaren upeaa arkkitehtuuria. Kiinnitä huomiotasi myös keskimmäisen riemukaaren vasemmalla puolella olevaan omalaatuiseen lisäykseen.

Muistomerkki on yhteydessä vanhaan amiraliteettirakennukseen, josta se on saanut nimensä. Siellä toimi vuosisatojen ajan kuninkaallisen laivaston esikunta.  Admiralty Arch rakennettiin vuonna 1910 muistomerkiksi kuningatar Viktorialle. Riemukaaren yläpuolella on latinankielinen kaiverrus, jossa on seuraava teksti: ”Anno decimo Edwardi Septimi Regis Victoriæ Reginæ cives gratissimi MDCCCCX” (”Kuningas Edvardin kymmenentenä vuotena kuningatar Viktorialle äärimmäisen kiitollisilta kansalaisilta, 1910”).

Sir Aston Webbin suunnittelema Admiralty Arch oli osa laajempaa suunnitelmaa, jonka tarkoituksena oli uudistaa The Mall majesteettiseksi kuninkaalliseksi bulevardiksi. Ison-Britannian hallitus hyväksyi vuonna 2013 restaurointisuunnitelman, jonka mukaan Admiralty Arch muunnetaan asunnoiksi ja luksushotelliksi.

Ihaile mahtavaa arkkitehtuuria, jonka keskiosassa on kolme riemukaarimaista porttia. Liikenne voi kulkea myös keskimmäisen kaaren läpi, mutta se on käytössä vain juhlatilaisuuksissa. Keskikaaren viereiset isommat kaaret ovat autoliikenteen käytössä, kun taas sivulla olevat pienemmät kaaret on varattu jalankulkijoille.

Kun kuljet kaaren läpi Trafalgarin aukion puolelta, yritä bongata oikean kaaren yläpuolella oleva outo ilmestys. Noin 2,1 metrin korkeudessa seinässä on ulkonema, jonka on ihmisnenän kokoinen ja muotoinen. Sen alkuperästä on useita legendoja: joidenkin mukaan se on kunnianosoitus Wellingtonin herttuan huhujen mukaan mahtavalle klyyvarille. Vuonna 2011 taiteilija Rick Buckley väitti lisänneensä nenän vasta vuonna 1997 vastalauseena kaupunkia valvovien valvontakameroiden verkostolle.

Admiralty Arch sijaitsee Trafalgarin aukion lounaiskulmassa. Sinne on hyvät bussiyhteydet. Myös Charing Crossin metroasema on lähellä. Kävelyetäisyydellä on monia muita kuuluisia maamerkkejä, kuten muun muassa St. James’s Park ja Buckinghamin palatsi.


Alueen Admiralty Arch opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 924 majoitusliikettä kohteen Admiralty Arch lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 185 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 197 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   St Giles London - A St Giles Hotel 113 €
   St Giles London - A St Giles Hotel

   St Giles London - A St Giles Hotel

   Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Queen's Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Marlin Waterloo 147 €
    Marlin Waterloo

    Marlin Waterloo

    111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Plaza London Waterloo 148 €
     Park Plaza London Waterloo

     Park Plaza London Waterloo

     6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Plaza County Hall London 166 €
      Park Plaza County Hall London

      Park Plaza County Hall London

      1 Addington Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       St Martins Lane 270 €
       St Martins Lane

       St Martins Lane

       45 St Martin's Lane, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Trafalgar Square ja Leicester Square sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Piccadilly Circus ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema ja Charing Crossin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton 389 €
        The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

        The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

        2 Spring Gardens, Trafalgar Square, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Trafalgar Square, Coca-Cola London Eye ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Big Ben ja British Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema ja Charing Crossin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.