Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Alvar Aalto Buildings

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Alvar Aalto Buildings. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Alvar Aalto Buildings, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Alvar Aalto Buildings paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Alvar Aalto Buildings upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Alvar Aalto Buildings? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Alvar Aalto Buildings lähellä kohdetta Alvar Aalto Buildings. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Alvar Aalto Buildings, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 66 majoitusliikettä kohteen Alvar Aalto Buildings lähellä
GreenStar Hotel Jyväskylä 74 €
GreenStar Hotel Jyväskylä

GreenStar Hotel Jyväskylä

Heikinkatu 3, Jyväskylä
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Jyväskylän taidemuseo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 3 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Omena Hotel Jyväskylä 52 €
  Omena Hotel Jyväskylä

  Omena Hotel Jyväskylä

  Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Jyväskylä City
   Scandic Jyväskylä City

   Scandic Jyväskylä City

   Väinönkatu 3, Jyväskylä
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Solo Sokos Hotel Paviljonki
    Solo Sokos Hotel Paviljonki

    Solo Sokos Hotel Paviljonki

    Lutakonaukio 10, Jyväskylä
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Finlandia Hotel Alba 99 €
     Finlandia Hotel Alba

     Finlandia Hotel Alba

     Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Alvar Aalto -museo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Jyväskylän jäähalli ja Jyväskylän taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotelli Verso 105 €
      Hotelli Verso

      Hotelli Verso

      Kauppakatu 35, Jyväskylä
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Laajavuori
       Scandic Laajavuori

       Scandic Laajavuori

       Laajavuorentie 30, Jyväskylä
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Laajis-hiihtokeskus, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän jäähalli sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän taidemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Scandic Jyväskylä Station
        Scandic Jyväskylä Station

        Scandic Jyväskylä Station

        Vapaudenkatu 73, Jyväskylä
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.