Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Säästä jopa $603 varaamalla lennot ja hotellin yhdessä.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Matkat – Amsterdam

Alankomaiden pääkaupunki on kuuluisa 1600-luvun kanaaliverkostostaan, harjakattoisista taloistaan, museoistaan ja coffee shop ‑kulttuuristaan.

Pohjoisen Venetsiana tunnettu Amsterdam on rakennettu puolikaaren muotoisten kanaalien muodostaman verkoston ympärille, ja kaupungissa on satoja siltoja. Amsterdamin kuuluisat museot ja tunnetut coffee shopit ovat suosittuja vierailukohteita päivisin, kun taas öisin väkijoukot parveilevat aukioiden reunustojen baareissa ja klubeilla. Amsterdamilaiset puhuvat mielellään englantia ja ovat tunnettuja suvaitsevaisuudestaan. He toivottavat kaikki tervetulleiksi tähän monikulttuuriseen pääkaupunkiin!

Kapeiden mukulakivikatujen, pysäköintipaikkojen vähäisyyden ja risteilevien raitiovaunujen vuoksi Amsterdamissa on hankala autoilla. Kaupungin kompaktiin keskustaan kannattaakin tutustua kävellen, vuokraamalla polkupyörä tai käyttämällä julkista liikennettä. Varaa kanavaristeily, jolla voit kiertää koko kaupungin vanhan keskustan tunnissa. Risteilyllä opit lisää Amsterdamin vaikuttavasta historiasta ja näet hienoja esimerkkejä kaupungin ikonisista harjakattoisista taloista.

Amsterdamin juuret ulottuvat 1200-luvulle, mutta kuuluisa kanaalialue rakennettiin 1600-luvulla. Grachtengordel on nykyisin maailmanperintökohde. Sen varrella sijaitsee muun muassa Anne Frankin talo.

Vieraile Amsterdamin matkallasi vanhassa kuninkaanlinnassa Dam-aukiolla ja ihaile vahanukkeja Madame Tussaudsilla. Lähellä sijaitsee Punaisten lyhtyjen alue. Sen aikuisviihdepaikkojen täyttämät kapeat kujat johtavat perheystävällisemmälle Nieuwmarktin aukiolle, jonka ympärillä on runsaasti ravintoloita.

Museokortteli sijaitsee heti Grachtengordelin ulkopuolella. Amsterdamin lomalla kannattaa käydä Van Goghin museossa ja Alankomaiden kansallismuseossa. Molemmissa museoissa on esillä maailmankuulujen hollantilaisten mestareiden maalauksia. Rentoudu läheisen Vondelparkin nurmella. Puistosta on lyhyt kävelymatka Leidsepleinille, joka on musiikin ja yöelämän keskus.

Vierailijat ovat voineet nauttia kaupungista rennommissa tunnelmissa coffee shopeissa 1970-luvulta alkaen. Jos otat mieluummin juoman kuin savukkeen, käy pubissa ja tilaa paikallista olutta. Tyypillinen hollantilainen lager maistuu entistä paremmalle vierailtuasi Heineken Experiencessä.

Amsterdamin juhlinta vetää kaupunkiin nuoria matkailijoita. Kauniisti säilyneessä ja vieraanvaraisessa Amsterdamissa viihtyvät kuitenkin myös hienostuneemmista kulttuurikokemuksista kiinnostuneet vierailijat.


Alueen Amsterdam opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 834 hotellia kohteessa Amsterdam
Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers

Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers

Hoogoorddreef 66b, Amsterdam
4,2
/ 5 (812 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Heineken Music Hall ja Amsterdam ArenA sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Ziggo Dome sijaitsee 0,8 kilometrin päässä.

211 €
Monet Garden Hotel Amsterdam

Monet Garden Hotel Amsterdam

Valkenburgerstraat 76, Amsterdam
4,7
/ 5 (36 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Boutique-tyylinen hotelli, jonka lähellä on Hortus Botanicus, Nemo Science Museum ja Stopera. Lähistöllä sijaitsee myös National Maritime Museum ja Artis.

citizenM Schiphol Airport Hotel

citizenM Schiphol Airport Hotel

Jan Plezierweg 2, Schiphol
4,4
/ 5 (3 623 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

RijksMuseum Amsterdam Schiphol, Amsterdam RAI ja Van Goghin museo sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Albert Cuypin tori ja Heineken panimo ovat myös 15 kilometrin päässä.

53 €
Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport

Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport

Rijksweg A4, 3, Hoofddorp
4,2
/ 5 (2 702 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Aalsmeerin kukkahuutokauppa, Stedelijk Museum ja World Fashion Centre ovat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Olympiastadion ja World Trade Center ovat myös 20 kilometrin päässä.

Hyatt Place Amsterdam Airport

Hyatt Place Amsterdam Airport

Rijnlanderweg 800, Hoofddorp
4,5
/ 5 (2 301 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Aalsmeerin kukkahuutokauppa on 7,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Stedelijk Museum ja Van Goghin museo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Leidseplein ja Concertgebouw ovat myös 20 kilometrin päässä.

201 €
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

Dam 9, Amsterdam
4,4
/ 5 (295 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Tämän luksusluokan hotelli lähellä sijaitsee Kansallismonumentti, Dam-aukio ja Kuninkaanlinna. Uusi kirkko ja Oude Kerk ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center

Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center

Schiphol Boulevard 101, Schiphol
4,4
/ 5 (1 182 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

World Trade Center Schiphol Airport on 0,2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Amsterdam RAI ja Van Goghin museo sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Alankomaiden kansallismuseo ja Heineken panimo ovat myös 15 kilometrin päässä.

53 €
XO Hotels Couture

XO Hotels Couture

Delflandlaan 15, Amsterdam
4,5
/ 5 (51 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Hotelli, jonka lähellä on World Fashion Centre, Concertgebouw ja Stedelijk Museum. Lähistöllä sijaitsee myös Van Goghin museo ja Olympiastadion.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.