Pääosion alkuosa

Sukella aaltoihin näistä rannalla sijaitsevista majoitusliikkeistä


Tarkista hotellien hinnat kohteessa Barcelona

Tänä iltana 24.4. - 25.4.
Tänä viikonloppuna 26.4. - 28.4.
Ensi viikonloppuna 3.5. - 5.5.

Suosituimmat Rantahotellit kohteessa Barcelona

Näytä kaikki 3 148 majoitusliikettä kohteessa Barcelona

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Lugaris Beach - Apartments
Lugaris Beach - Apartments
4.5 kautta 5.0 Passeig Calvell 45, Barcelona, Barcelona
4,6/5 (948 arvostelua)

We were staying with 2 children at the apartment. It was great that the apartment was near by the sea. Grocerystore was also few blocks away, which was just wonderful for us. The location was good for vacation with family.

Arvosteltu 27.3.2019
Hotel Barcelona Princess
Hotel Barcelona Princess
4.0 kautta 5.0 Avinguda Diagonal 1, Barcelona, Barcelona
Ilmainen peruutusoikeus
4,3/5 (2 510 arvostelua)
115 € per yö 2 hengelle

Very good hotel and service. Near to beach and several very good restaurants with reasonible prices. We were celebrating our anniversary and they gave us room with sea wiew. Renting bikes at the site was also good experiment and very easy. We definetly would go again there when visiting next time ...

Arvosteltu 2.1.2019
Travelodge Barcelona Poblenou
Travelodge Barcelona Poblenou
1.0 kautta 5.0 Carrer de Llacuna 32, Barcelona, Barcelona
Ilmainen peruutusoikeus
3,8/5 (1 279 arvostelua)
126 € per yö 2 hengelle

Kiva hotelli, hyvää aamiainen, mutta kallis ja Lähellä metro !

Arvosteltu 27.12.2018
Hotel ILUNION Barcelona
Hotel ILUNION Barcelona
4.0 kautta 5.0 Calle Ramon Turó 196-198, Barcelona, Barcelona
Ilmainen peruutusoikeus
4,1/5 (1 984 arvostelua)
207 € per yö 2 hengelle

Hyvä hotelli lähellä meren rantaa; noin 15 min kävelymatkan päässä. Runsas aamiainen. Muu ruokatarjonta vaatimaton. Lähellä paljon eritasoisia ruokaravintoloita ja ainakin kaksi todella hyvää aamukahvipaikkaa monipuolisine syötävineen. Hotellihuoneesta hyvät näköalat; me olimme kuudennessa kerroksessa. ...

Arvosteltu 17.10.2018
Hotel SB Icaria barcelona
Hotel SB Icaria barcelona
4.0 kautta 5.0 Avenida Icaria 195, Barcelona, Barcelona
Ilmainen peruutusoikeus
4,1/5 (1 247 arvostelua)
104 € per yö 2 hengelle

Hyvä hotelli joka sijaitsee lähellä rantaa, mukava allasalue, josta sai koko päivän ajan purtavaa. Henkilökunta puhuu myös englantia. Monipuolinen aamupala. Huoneessa oli jokseenkin kostea haju ja pyyhkeet sekä uikkarit eivät kuivuneet edes yön aikana. Jonkinlainen kuivatuspatteri saisi olla vessassa. ...

Arvosteltu 1.8.2018
Hotel Arts Barcelona
Hotel Arts Barcelona
5.0 kautta 5.0 Marina 19–21, Barcelona, Barcelona
Ilmainen peruutusoikeus
4,6/5 (918 arvostelua)
395 € per yö 2 hengelle

Great hotel with great location & friendly staff. Minus points from loud music on Saturday evening, which made it difficult to sleep for our daughter. On the other hand it is understandable that private fucntions on Saturday evenings create noise. Also reasonable that music was cut off after 11pm. ...

Arvosteltu 18.9.2018
Pullman Barcelona Skipper
Pullman Barcelona Skipper
5.0 kautta 5.0 Avinguda Litoral 10, Barcelona, Barcelona
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (1 263 arvostelua)
170 € per yö 2 hengelle

Hieno paikka.Allas katolla ja alhaalla.

Arvosteltu 24.8.2018
W Barcelona
W Barcelona
5.0 kautta 5.0 Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona, Barcelona
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (1 262 arvostelua)
272 € per yö 2 hengelle

Loistava aamiainen, erittäin hyvä sänky ja huikeat näkymät 22. krs. huoneesta tekivät pienestä kaupunkilomasta nautinnollisen. Taksit aivan hotellin edessä ja myös julkisilla liikkuminen olisi ollut erittäin helppoa.

Arvosteltu 14.11.2018
Bel Air Hotel
Bel Air Hotel
4.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo, 169, Castelldefels, Barcelona
Ilmainen peruutusoikeus
4,3/5 (424 arvostelua)

Hotelli on siisti, mukava ja hyväkuntoinen 3-4 tähden hotelli hyvällä paikalla. Monet ruokailupaikat ja keskusta ovat lähellä, oma ravintola on perushyvästä mutta aamiainen on ylihintainen. Huone on erityisen hyvä ja varsinkin merinäköala on suurta plussaa!

Arvosteltu 10.10.2018
Kartta

Rantahotellit: matkustajat rakastavat näitä hotelleja

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Viimeksi varatut hotellit kohteessa Barcelona

Musik Boutique Hotel
3.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 12 minuuttia sitten
Arc la Rambla
3.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 20 minuuttia sitten
B-Hotel
3.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 24 minuuttia sitten
MH Apartments Suites
4.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 24 minuuttia sitten
Apartments Hostemplo Suites
3.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 44 minuuttia sitten
Barcelona Airport Hotel
4.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 56 minuuttia sitten
Rafaelhoteles Badalona
4.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 58 minuuttia sitten
W Barcelona
5.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 1 tunti sitten

Taskuopas: Rantahotellit kohteessa Barcelona

Hotellit Barcelonassa: Barcelona tunnetaan erityisesti kaupunkikohteena, mutta sen sijainti meren rannalla tekee siitä myös monien suosikin rantalomalla. Monipuolinen kaupunki yhdistelee huikeita kulttuurinähtävyyksiä moderniin kaupunkikulttuuriin ja rantaelämään, joten se sopii hyvin monenlaisille matkailijoille. Lentoja Barcelonaan on tarjolla paljon ja kohtuuhintaan, mikä tekee siitä suositun kohteen myös pienellä budjetilla matkaaville. Barcelonan hotellit ovat jakautuneet ympäri kaupunkia, mutta rantalomailija majoittuu mielellään lähellä upeaa hiekkarantaa.

Hotelleja Barcelonassa rannalla ja kaupungissa

Yöpyminen Barcelonassa ranta-alueen lähellä on suosittua upeiden merinäköalojen ja korkeatasoisten hotellien ansiosta. Vaikka kaupunki on suuri, on rannalta lyhyt matka esimerkiksi keskustan nähtävyyksien luo, ja hyvät kulkuyhteydet esimerkiksi julkisilla liikennevälineillä helpottavat liikkumista entisestään. Pakettimatkat Barcelonaan kuuluvat monien suomalaisten matkanjärjestäjien valikoimiin, mutta kaupunki sopii hyvin myös omatoimimatkailijan kohteeksi sekä perhematkailijoille.

Matkat Barcelonaan on helppo varata

Barcelonan erinomaiset kulkuyhteydet ovat yksi sen monista valttikorteista. Monipuolinen lentovalikoima tarjoaa sopivia hintavaihtoehtoja jokaiseen budjettiin, sillä esimerkiksi välilaskullisen lennon saa usein hieman suoraa lentoa halvemmalla. Koska kaupunki sijaitsee lähellä Espanjan ja Ranskan rajaa, sinne pääsee kätevästi myös naapurimaan puolelta osana esimerkiksi pidempää matkaa maiden halki. Junalla ja autolla on nopea liikkua, ja samalla näkee huikean kauniita maisemia. Autonvuokraus Barcelonassa on helpointa lentoasemalta tai keskustan alueelta, jossa erityisesti rautatieaseman lähettyvillä on paljon vuokraamoita. Rantahotellit Barcelonassa sijaitsevat pääasiassa Barcelonetan nimellä tunnetussa kaupunginosassa, jonne on helppo saapua autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Muita kohteita suosituille rantahotelleille ovat Port Olimpic lähellä huvijahtisatamaa sekä el Barrisin alue. Koska Barcelona on suosittu perhelomien kohde siinä missä nuorisonkin suosikkikohde, on sen valikoimassa otettu hyvin huomioon kaikenikäisten matkailijoiden tarpeet. Rannoilla on harvoin erityisen ruuhkaista, sillä Barcelonaan saavutaan ennen kaikkea kulttuurinähtävyyksien perässä. Paahteisina päivinä ranta-alueiden hyvät palveluvalikoimat tulevat toden teolla esille. Kesäaikaan Barcelonassa voi olla hyvinkin kuuma, joten kannattaa huomioida hotellivarausta tehdessä esimerkiksi ilmastoinnin tarpeellisuus. Suosituimmat rantahotellit Barcelonassa täyttyvät muiden hotellien tapaan jo varhain kiireisimpien sesonkien aikaan, joten kannattaa olla ajoissa asialla.

Rannalla ja kaupungissa

Barcelonan ranta, Barceloneta sijaitsee lähellä keskustaa ja sen nähtävyyksiä. Rantahotellit Barcelonassa toimivat siis erinomaisina tukikohtina myös kulttuurinähtävyyksien tutkimisessa, sillä etäisyydet ovat lyhyitä. Barcelonetan ympäristöön on kehittynyt vilkas kahviloiden ja ravintoloiden täyttämä alue, josta löytää lähes mitä herkkuja tahansa. Rannat toimivat niin virkistävinä piristeinä kaupunkikierroksen väsyttämille matkailijoille kuin varsinaisina rantapäivien viettokohteina, joiden monipuolinen aktiviteettitarjonta takaa tekemistä vaikka koko päiväksi. Barceloneta sopii koko perheelle, sillä rannat ovat viihtyisiä ja siistejä. Kirkkaissa vesissä on mukavaa uida ja harrastaa, ja alueella tarjotaan myös erilaisia pelejä ja muita harrastuksia viihdykkeeksi. Port Vellin satamassa sijaitseva akvaariopuisto esittelee vedenalaista elämää, ja toimii hauskana vierailukohteena vaikkapa sateen sattuessa.

Satamasta lähtee myös paljon erilaisia retkiä tarjoavia veneitä. Veneretket ovat suosittua ajanvietettä Barcelonan rantalomailijoiden keskuudessa, ja niiden valikoima on hyvin laaja. Kalastus-, sukellus- tai snorklausretket ja viihdyttävät päiväretket upeiden merimaisemien parissa kuuluvat suosituimpien veneretkien joukkoon. Satama sijaitsee aivan Barcelonetan rantojen vieressä, ja sinne on helppo kulkea. Rantahotellit Barcelonassa kuuluvat kaupungin suosituimpiin upeiden maisemiensa ja hyvän sijaintinsa vuoksi, joten niihin kannattaa tehdä huonevaraus ajoissa ennen matkaa. Rantalomaa kaipaavat voivat luonnollisesti majoittua myös keskustan alueella, josta on vastaavasti kätevä kulkea rannoille. Äärimmäisen suosittu ajanviettopaikka Parc Güell on niin ikään lähellä rantoja Barcelonassa, jonka viehättävä tunnelma yhdistettynä nopeaan liikkumiseen saa vierailijan unohtamaan olevansa keskellä suurkaupungin vilinää.