Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bellevuen puisto

Tässä puistossa voit ihastella historiallisia rakennuksia ja Brunnsviken-järven kauniita maisemia sekä tutustua kuuluisan ruotsalaisen kuvanveistäjän töitä esittelevään museoon.

Bellevuen puistossa voit nauttia silmiähivelevistä maisemista Brunnsviken-järvelle, tutkia historiallista arkkitehtuuria ja käydä taiteilija ja kuvanveistäjä Carl Eldhin ateljeemuseossa. Kuninkaallinen maisema-arkkitehti Fredrik Magnus Piper suunnitteli tämän englantilaistyylisen puiston 1700-luvun lopulla. Nykyään se on osa Tukholman kuninkaallista kansallista kaupunkipuistoa.

Kulje puiston kävelytietä kukkulalle, josta avautuvat upeat maisemat Brunnsviken-järvelle. Sieltä voit myös valokuvata ympäröiviä alueita. Kesällä puisto on suosittu eväsretkikohde. Näe August Strindbergin, kuuluisan ruotsalaisen näytelmäkirjailijan ja taidemaalarin, patsas. Reitti kulkee kahden arkkitehtonisesti merkittävän rakennuksen ohi. Puiston vanhin rakennus on Paschens Malmgård -kartano. Hovin taidemaalari Johan Pasch rakennutti tämän rokokootyylisen talon 1750-luvulla. Lähellä sijaitsee lisäksi Sparren puinen ”linna”. Tämän vuonna 1782 rakennetun rakennuksen omisti ruotsalainen poliitikko Carl Sparre. 

Muista käydä myös Carl Eldh -museossa. Se on Ruotsin kuuluisimpiin lukeutuvan kuvanveistäjän entinen koti. Ateljeemuseossa on näytteillä yli 1 000 luonnosta ja veistosta. Näe Brantingin muistomerkin ja kuuluisan juoksijaveistoksen pienoismallit. 

Museo on avoinna muina päivinä paitsi maanantaina. Sisäänpääsymaksuun sisältyy englanninkielinen opastus. Toukokuusta lokakuuhun museo järjestää opastettuja kierroksia, joiden aikana kierretään tutustumassa eri puolilla Tukholmaa sijaitseviin veistoksiin. Lisätietoja näistä kierroksista saat museon verkkosivuilta.

Puiston viheralueilla on runsaasti tilaa eväsretkeilyä, jalkapallon pelaamista tai vain ulkoilmasta nauttimista varten. Lapset voivat museoissa kiertelyn jälkeen juosta ja leikkiä nurmella sydämensä kyllyydestä.

Bellevuen puisto sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta. Ilmaisia pysäköintipaikkoja on lähellä Haga Forum -ravintolaa. Sergelin torilta voit myös kävellä puistoon 30 minuutissa. Mainio tapa tutustua puistoon on vuokrata pyörä, jolla voit tutustua kaupunkipuiston pyöräilyverkostoon. Alueen kartan löydät Bellevuen puiston verkkosivuilta.


Alueen Bellevuen puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 443 majoitusliikettä kohteen Bellevuen puisto lähellä
Hotel C Stockholm
Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm

Vasaplan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman suurkirkko (Storkyrkan) ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 117 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Birger Jarl 87 €
   Hotel Birger Jarl

   Hotel Birger Jarl

   Tulegatan 8, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tukholman kauppakorkeakoulu, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Tukholman olympiastadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Rådmansgatanin T-Bana-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Tekniska högskolanin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 136 €
    Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

    Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

    Vasagatan 1, Tukholma
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Comfort Hotel Xpress Stockholm Central 75 €
     Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

     Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

     Kungsbron 1, Tukholma
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hötorgetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Downtown Camper by Scandic
      Downtown Camper by Scandic

      Downtown Camper by Scandic

      Brunkebergstorg 9, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Continental
       Scandic Continental

       Scandic Continental

       Vasagatan 22, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Elite Palace Hotel 95 €
        Elite Palace Hotel

        Elite Palace Hotel

        St Eriksgatan 115, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sankt Eriksplan, Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Norrtull on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odenplanin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.