Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bellevuen puisto

Tässä puistossa voit ihastella historiallisia rakennuksia ja Brunnsviken-järven kauniita maisemia sekä tutustua kuuluisan ruotsalaisen kuvanveistäjän töitä esittelevään museoon.

Bellevuen puistossa voit nauttia silmiähivelevistä maisemista Brunnsviken-järvelle, tutkia historiallista arkkitehtuuria ja käydä taiteilija ja kuvanveistäjä Carl Eldhin ateljeemuseossa. Kuninkaallinen maisema-arkkitehti Fredrik Magnus Piper suunnitteli tämän englantilaistyylisen puiston 1700-luvun lopulla. Nykyään se on osa Tukholman kuninkaallista kansallista kaupunkipuistoa.

Kulje puiston kävelytietä kukkulalle, josta avautuvat upeat maisemat Brunnsviken-järvelle. Sieltä voit myös valokuvata ympäröiviä alueita. Kesällä puisto on suosittu eväsretkikohde. Näe August Strindbergin, kuuluisan ruotsalaisen näytelmäkirjailijan ja taidemaalarin, patsas. Reitti kulkee kahden arkkitehtonisesti merkittävän rakennuksen ohi. Puiston vanhin rakennus on Paschens Malmgård -kartano. Hovin taidemaalari Johan Pasch rakennutti tämän rokokootyylisen talon 1750-luvulla. Lähellä sijaitsee lisäksi Sparren puinen ”linna”. Tämän vuonna 1782 rakennetun rakennuksen omisti ruotsalainen poliitikko Carl Sparre. 

Muista käydä myös Carl Eldh -museossa. Se on Ruotsin kuuluisimpiin lukeutuvan kuvanveistäjän entinen koti. Ateljeemuseossa on näytteillä yli 1 000 luonnosta ja veistosta. Näe Brantingin muistomerkin ja kuuluisan juoksijaveistoksen pienoismallit. 

Museo on avoinna muina päivinä paitsi maanantaina. Sisäänpääsymaksuun sisältyy englanninkielinen opastus. Toukokuusta lokakuuhun museo järjestää opastettuja kierroksia, joiden aikana kierretään tutustumassa eri puolilla Tukholmaa sijaitseviin veistoksiin. Lisätietoja näistä kierroksista saat museon verkkosivuilta.

Puiston viheralueilla on runsaasti tilaa eväsretkeilyä, jalkapallon pelaamista tai vain ulkoilmasta nauttimista varten. Lapset voivat museoissa kiertelyn jälkeen juosta ja leikkiä nurmella sydämensä kyllyydestä.

Bellevuen puisto sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta. Ilmaisia pysäköintipaikkoja on lähellä Haga Forum -ravintolaa. Sergelin torilta voit myös kävellä puistoon 30 minuutissa. Mainio tapa tutustua puistoon on vuokrata pyörä, jolla voit tutustua kaupunkipuiston pyöräilyverkostoon. Alueen kartan löydät Bellevuen puiston verkkosivuilta.


Alueen Bellevuen puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 478 majoitusliikettä kohteen Bellevuen puisto lähellä
Radisson Blu Waterfront Hotel 113 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 104 €
  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

  Vasagatan 1, Tukholma
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Downtown Camper by Scandic 131 €
   Downtown Camper by Scandic

   Downtown Camper by Scandic

   Brunkebergstorg 9, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Birger Jarl 87 €
    Hotel Birger Jarl

    Hotel Birger Jarl

    Tulegatan 8, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tukholman kauppakorkeakoulu, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Tukholman olympiastadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Rådmansgatanin T-Bana-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Tekniska högskolanin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Best Western Plus Time Hotel 91 €
     Best Western Plus Time Hotel

     Best Western Plus Time Hotel

     Vanadisvägen 12, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tukholman kaupunginkirjasto (Stockholms stadsbibliotek), Strindberg-museo ja Sven-Harryn taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Hagan puisto ja Perhostalo (Fjärilshuset) ovat myös 3 kilometrin päässä. Odenplanin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Norrtull on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Blique by Nobis, Stockholm, a Member of Design Hotel 77 €
      Blique by Nobis, Stockholm, a Member of Design Hotel

      Blique by Nobis, Stockholm, a Member of Design Hotel

      Gävlegatan 18, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Karoliininen instituutti, Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. S:t Eriksplanin T-Bana-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odenplanin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       At Six 162 €
       At Six

       At Six

       Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Sheraton Stockholm Hotel 108 €
        Sheraton Stockholm Hotel

        Sheraton Stockholm Hotel

        Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.