Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Bellevuen puisto

Tässä puistossa voit ihastella historiallisia rakennuksia ja Brunnsviken-järven kauniita maisemia sekä tutustua kuuluisan ruotsalaisen kuvanveistäjän töitä esittelevään museoon.

Bellevuen puistossa voit nauttia silmiähivelevistä maisemista Brunnsviken-järvelle, tutkia historiallista arkkitehtuuria ja käydä taiteilija ja kuvanveistäjä Carl Eldhin ateljeemuseossa. Kuninkaallinen maisema-arkkitehti Fredrik Magnus Piper suunnitteli tämän englantilaistyylisen puiston 1700-luvun lopulla. Nykyään se on osa Tukholman kuninkaallista kansallista kaupunkipuistoa.

Kulje puiston kävelytietä kukkulalle, josta avautuvat upeat maisemat Brunnsviken-järvelle. Sieltä voit myös valokuvata ympäröiviä alueita. Kesällä puisto on suosittu eväsretkikohde. Näe August Strindbergin, kuuluisan ruotsalaisen näytelmäkirjailijan ja taidemaalarin, patsas. Reitti kulkee kahden arkkitehtonisesti merkittävän rakennuksen ohi. Puiston vanhin rakennus on Paschens Malmgård -kartano. Hovin taidemaalari Johan Pasch rakennutti tämän rokokootyylisen talon 1750-luvulla. Lähellä sijaitsee lisäksi Sparren puinen ”linna”. Tämän vuonna 1782 rakennetun rakennuksen omisti ruotsalainen poliitikko Carl Sparre. 

Muista käydä myös Carl Eldh -museossa. Se on Ruotsin kuuluisimpiin lukeutuvan kuvanveistäjän entinen koti. Ateljeemuseossa on näytteillä yli 1 000 luonnosta ja veistosta. Näe Brantingin muistomerkin ja kuuluisan juoksijaveistoksen pienoismallit. 

Museo on avoinna muina päivinä paitsi maanantaina. Sisäänpääsymaksuun sisältyy englanninkielinen opastus. Toukokuusta lokakuuhun museo järjestää opastettuja kierroksia, joiden aikana kierretään tutustumassa eri puolilla Tukholmaa sijaitseviin veistoksiin. Lisätietoja näistä kierroksista saat museon verkkosivuilta.

Puiston viheralueilla on runsaasti tilaa eväsretkeilyä, jalkapallon pelaamista tai vain ulkoilmasta nauttimista varten. Lapset voivat museoissa kiertelyn jälkeen juosta ja leikkiä nurmella sydämensä kyllyydestä.

Bellevuen puisto sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta. Ilmaisia pysäköintipaikkoja on lähellä Haga Forum -ravintolaa. Sergelin torilta voit myös kävellä puistoon 30 minuutissa. Mainio tapa tutustua puistoon on vuokrata pyörä, jolla voit tutustua kaupunkipuiston pyöräilyverkostoon. Alueen kartan löydät Bellevuen puiston verkkosivuilta.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 555 majoitusliikettä kohteen Bellevuen puisto lähellä
Radisson Blu Waterfront Hotel 103 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Hansson Sure Hotel Collection by Best Western 82 €
  Hotel Hansson Sure Hotel Collection by Best Western

  Hotel Hansson Sure Hotel Collection by Best Western

  Surbrunnsgatan 38, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tukholman kaupunginkirjasto (Stockholms stadsbibliotek), Odenplan ja Tukholman observatoriomuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vasaparkenin puisto ja Hagan puisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Odenplanin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rådmansgatanin T-Bana-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Hellsten 91 €
   Hotel Hellsten

   Hotel Hellsten

   Luntmakargatan 68, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tukholman kauppakorkeakoulu ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman olympiastadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Rådmansgatanin T-Bana-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Odenplanin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    At Six 154 €
    At Six

    At Six

    Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Park 75 €
     Scandic Park

     Scandic Park

     Karlavägen 43, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Stureplan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Ruotsin kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. Stadionin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tekniska högskolanin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Clarion Hotel Sign 104 €
      Clarion Hotel Sign

      Clarion Hotel Sign

      Östra Järnvägsgatan 35, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Norra Bantorget, Casino Cosmopol Stockholm ja Strindbergs Intima Teater sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Oscarsteattern ja Drottninggatan ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hötorgetin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja T-Centralenin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Downtown Camper by Scandic 91 €
       Downtown Camper by Scandic

       Downtown Camper by Scandic

       Brunkebergstorg 9, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Norra Bantorget 74 €
        Scandic Norra Bantorget

        Scandic Norra Bantorget

        Wallingatan 15, Tukholma
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Drottninggatan ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Hötorgetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rådmansgatanin T-Bana-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.