Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bellevuen puisto

Tässä puistossa voit ihastella historiallisia rakennuksia ja Brunnsviken-järven kauniita maisemia sekä tutustua kuuluisan ruotsalaisen kuvanveistäjän töitä esittelevään museoon.

Bellevuen puistossa voit nauttia silmiähivelevistä maisemista Brunnsviken-järvelle, tutkia historiallista arkkitehtuuria ja käydä taiteilija ja kuvanveistäjä Carl Eldhin ateljeemuseossa. Kuninkaallinen maisema-arkkitehti Fredrik Magnus Piper suunnitteli tämän englantilaistyylisen puiston 1700-luvun lopulla. Nykyään se on osa Tukholman kuninkaallista kansallista kaupunkipuistoa.

Kulje puiston kävelytietä kukkulalle, josta avautuvat upeat maisemat Brunnsviken-järvelle. Sieltä voit myös valokuvata ympäröiviä alueita. Kesällä puisto on suosittu eväsretkikohde. Näe August Strindbergin, kuuluisan ruotsalaisen näytelmäkirjailijan ja taidemaalarin, patsas. Reitti kulkee kahden arkkitehtonisesti merkittävän rakennuksen ohi. Puiston vanhin rakennus on Paschens Malmgård -kartano. Hovin taidemaalari Johan Pasch rakennutti tämän rokokootyylisen talon 1750-luvulla. Lähellä sijaitsee lisäksi Sparren puinen ”linna”. Tämän vuonna 1782 rakennetun rakennuksen omisti ruotsalainen poliitikko Carl Sparre. 

Muista käydä myös Carl Eldh -museossa. Se on Ruotsin kuuluisimpiin lukeutuvan kuvanveistäjän entinen koti. Ateljeemuseossa on näytteillä yli 1 000 luonnosta ja veistosta. Näe Brantingin muistomerkin ja kuuluisan juoksijaveistoksen pienoismallit. 

Museo on avoinna muina päivinä paitsi maanantaina. Sisäänpääsymaksuun sisältyy englanninkielinen opastus. Toukokuusta lokakuuhun museo järjestää opastettuja kierroksia, joiden aikana kierretään tutustumassa eri puolilla Tukholmaa sijaitseviin veistoksiin. Lisätietoja näistä kierroksista saat museon verkkosivuilta.

Puiston viheralueilla on runsaasti tilaa eväsretkeilyä, jalkapallon pelaamista tai vain ulkoilmasta nauttimista varten. Lapset voivat museoissa kiertelyn jälkeen juosta ja leikkiä nurmella sydämensä kyllyydestä.

Bellevuen puisto sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta. Ilmaisia pysäköintipaikkoja on lähellä Haga Forum -ravintolaa. Sergelin torilta voit myös kävellä puistoon 30 minuutissa. Mainio tapa tutustua puistoon on vuokrata pyörä, jolla voit tutustua kaupunkipuiston pyöräilyverkostoon. Alueen kartan löydät Bellevuen puiston verkkosivuilta.


Alueen Bellevuen puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 584 majoitusliikettä kohteen Bellevuen puisto lähellä
Hotel Birger Jarl 79 €
Hotel Birger Jarl

Hotel Birger Jarl

Tulegatan 8, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tukholman kauppakorkeakoulu, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Tukholman olympiastadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Rådmansgatanin T-Bana-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Tekniska högskolanin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Downtown Camper by Scandic
  Downtown Camper by Scandic

  Downtown Camper by Scandic

  Brunkebergstorg 9, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel C Stockholm
   Hotel C Stockholm

   Hotel C Stockholm

   Vasaplan 4, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman suurkirkko (Storkyrkan) ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Blique by Nobis 80 €
    Blique by Nobis

    Blique by Nobis

    Gävlegatan 18, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Karoliininen instituutti, Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. S:t Eriksplanin T-Bana-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odenplanin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Elite Palace Hotel 90 €
     Elite Palace Hotel

     Elite Palace Hotel

     St Eriksgatan 115, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sankt Eriksplan, Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Norrtull on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odenplanin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Best Western Plus Time Hotel 87 €
      Best Western Plus Time Hotel

      Best Western Plus Time Hotel

      Vanadisvägen 12, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tukholman kaupunginkirjasto (Stockholms stadsbibliotek), Hagan puisto ja Ruotsin luonnonhistoriallinen museo (Naturhistoriska riksmuseet) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Odenplanin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Norrtull on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Clarion Hotel Sign 107 €
       Clarion Hotel Sign

       Clarion Hotel Sign

       Östra Järnvägsgatan 35, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Norra Bantorget, Casino Cosmopol Stockholm ja Strindbergs Intima Teater sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Oscarsteattern ja Drottninggatan ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hötorgetin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja T-Centralenin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Bellevue Stockholm
        Bellevue Stockholm

        Bellevue Stockholm

        10 Bellevuevägen, Tukholma, Stockholm
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tukholman kaupunginkirjasto (Stockholms stadsbibliotek), Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Ruotsin kansallismuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 5 kilometrin päässä. Norrtull on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odenplanin metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.