Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Bosporin silta

Matkusta Euroopasta Aasiaan nämä kaksi mannerta ensimmäisenä yhdistänyttä siltaa pitkin, osallistu risteilylle ja ihastele siltaa alhaalta päin ja käy satoja vuosia vanhoissa rakennuksissa.

Bosporin silta on 1,5 kilometrin pituinen riippusilta, joka ylittää Bosporinsalmen. Sen toisessa päässä on Istanbulin Ortaköyn kaupunginosa ja toisessa päässä Beylerbeyin kaupunginosa. Vuonna 1973 avattu silta oli ensimmäinen Euroopan ja Aasian mantereet yhdistänyt silta.

Voit ylittää sillan ja siirtyä mantereelta toiselle julkisen liikenteen bussilla tai hop on & hop off -kiertoajelubussilla. Jos mahdollista, istu ylhäällä bussin avokerroksessa, sillä sieltä näet parhaiten Bosporinsalmen ja Prinssisaaret. Pimeällä silta on upeasti valaistu, joten saat erinomaisia valokuvia myös silloin.

Lokakuussa sillan voi ylittää myös jalkaisin, joten voit kertoa juosseesi Aasiasta Eurooppaan. Ilmoittaudu Istanbulin maratonin yhteydessä järjestettävään juoksutapahtumaan ja juokse yhdessä tuhansien muiden osallistujien kanssa. Lisätietoja saat maratonin virallisilta verkkosivuilta.

Voit nauttia sillan näkymistä myös lautalta, joka risteilee Bosporinsalmella. Matkustajalautat ja yksityiset kiertoajelut lähtevät useasta laiturista eri puolilta kaupunkia, mm. Eminönüsta, Kadiköysta ja Üsküdarista. Lautat ajavat sillan alitse, jolloin voit nähdä sen valtavan koon läheltä. Risteilyalukselta näet myös useita historiallisia moskeijoita ja palatseja. Jotkin risteilyt jatkavat matkaansa aina Mustallemerelle saakka.

Käy sillan kummankin pään nähtävyyksissä. Euroopan puolella merkittävin nähtävyys on vuonna 1853 rakennettu barokkityylinen Ortaköy-moskeija valkoisine marmoriseinineen ja upeine mosaiikkeineen. Vietä hetki kuljeskellen pitkin Ortaköyn alueen mukulakivikatuja, joiden varsilla on baareja, kahviloita, gallerioita ja käsityökojuja. Sillan Aasian puoleisessa päässä on ottomaanisulttaanien kesäasuntona toiminut Beylerbeyin palatsi. Palatsin puutarhasta on esteetön näkymä sillalle.

Bosporin silta sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä Istanbulin vanhastakaupungista. Pääset sillalle helposti julkisilla liikennevälineillä. Kävelymatka kestää noin tunnin.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 412 majoitusliikettä kohteen Bosporin silta lähellä
The Marmara Esma Sultan
The Marmara Esma Sultan

The Marmara Esma Sultan

MUALLIM NACI CAD. YALICIKMAZI SOK.,20, Istanbul, IST
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ortakoy-moskeija on 0,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Dolmabahçen palatsi ja Taksim-aukio sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Trump Towers Istanbul ja Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Orta Drei
  Orta Drei

  Orta Drei

  Yelkovan Sk. 12, Istanbul, Istanbul
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ortakoy-moskeija ja Bosporin silta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Dolmabahçen palatsi ja Taksim-aukio ovat myös 5 kilometrin päässä.

   The Stay Bosphorus 231 €
   The Stay Bosphorus

   The Stay Bosphorus

   Salhane Sokak No.1, Ortaköy, Istanbul, Istanbul
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Yildiz on 0,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Dolmabahçen palatsi ja Taksim-aukio sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Trump Towers Istanbul ja Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Ortakoy Princess Hotel 75 €
    Ortakoy Princess Hotel

    Ortakoy Princess Hotel

    Dereboyu Street. No:10, Besiktas, Istanbul
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Yildiz on 0,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Dolmabahçen palatsi ja Taksim-aukio sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Trump Towers Istanbul ja Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul 121 €
     Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul

     Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul

     Ciragan Cad 46, Ortakoy, Istanbul, Istanbul
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Yildiz on 0,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Dolmabahçen palatsi ja Taksim-aukio sijaitsevat 5 kilometrin päässä. İstiklalin puistokatu ja Trump Towers Istanbul ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Belle Vues Hotel 16 €
      Belle Vues Hotel

      Belle Vues Hotel

      Çarsiagasi Sk No 21 Ortakoy Besiktas, Istanbul
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Yildiz on 0,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Dolmabahçen palatsi ja Taksim-aukio sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Trump Towers Istanbul ja İstiklalin puistokatu ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Ortakoy Hotel 117 €
       Ortakoy Hotel

       Ortakoy Hotel

       Mecidiye Mah. Saglik Sk No1 Ortakoy, Istanbul
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Yildiz ja Bosporin silta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Dolmabahçen palatsi ja Taksim-aukio ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Ortakoy Bosphorus Villa
        Ortakoy Bosphorus Villa

        Ortakoy Bosphorus Villa

        Portakal Yks. Cd., 13, Istanbul, besiktas
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Yildiz ja Bosporin silta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvilasta. Dolmabahçen palatsi ja Taksim-aukio ovat myös 5 kilometrin päässä.