Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Buckinghamin palatsi

Britannian kuuluisin koti, kuningatar Elisabet II:n ylellinen asunto ja työpaikka, on avoinna kaikille.

Britannian perustuslaillinen monarkia kulminoituu Buckinghamin palatsiin, joka on toiminut Britannian kuninkaallisten virallisena kotina vuodesta 1837. Sen seinien sisäpuolella on tehty useita tärkeitä päätöksiä, vietetty ylellisiä juhlia ja otettu vastaan muiden maiden merkkihenkilöitä.

Buckinghamin herttualle rakennettua, alun perin Buckingham Housena tunnettua palatsia on laajennettu vuosien saatossa. Nykyään se on yksi maailman eniten vierailluista matkailukohteista.

Astu Buckinghamin palatsin Grand Halliin ja ihastele kaartuvaa marmoriportaikkoa, jonka kuningatar Viktoria on muotokuvin koristellut. Kullatuin kyntteliköin ja kultarahoin koristeltua valtaistuinsalia käytetään kuninkaallisten tapaamis- ja vastaanottotilana. Tämä huone johtaa itäiselle parvekkeelle, jolla prinssi William ja Catherine Middleton suutelivat toisiaan häidensä jälkeen huhtikuussa 2011 koko maailman seuratessa.

Palatsin yksityinen taidekokoelma vetää vertoja useille kansallisille taidemuseoille. Näe kuninkaita varten käsityönä tehtyjä huonekaluja ja perintökalleuksia, joiden joukossa on mestarillisten taidemaalarien, kuten Rembrandtin, teoksia.

Palatsissa on yli 700 huonetta. Kuningatar Elisabet II:n tehdessä elo- ja syyskuussa vuotuisen vierailunsa Skotlantiin, yleisö saa tutustua 19 loisteliaaseen saliin. Näissä saleissa on näytteillä useita teoksia kuninkaallisen perheen yksityisistä taidekokoelmista. Palatsiin on audio-opastuksen sisältävä sisäänpääsymaksu. Osta pääsylippusi Buckinghamin palatsin verkkosivuilta etukäteen. Kuninkaallinen lippu liehuu palatsin lipputangossa merkiksi siitä, että kuningatar on kotona.

Lontoon-vierailusi ei ole täydellinen, ellet näe vahdinvaihtoseremoniaa, joka alkaa tasan klo 11.30 niinä päivinä, joina se on ohjelmistossa. Turistit yrittävät turhaan tehdä kaikkensa häiritäkseen ilmeettömiä sotilaita. Tee päiväkävely palatsilta Hyde Parkiin, vauraalle Kensingtonin alueelle ja Green Parkiin.

Vaihtoehtoisesti voit matkustaa puistoihin metrolla. Kaikki ovat vain muutaman aseman päässä toisistaan.

Buckinghamin palatsi sijaitsee City of Westminsterissä. Pääset palatsille Lontoosta bussilla, ja St. James’s Park on lähin metroasema. Salien opastettuja kierroksia järjestetään elo- ja syyskuussa päivittäin.


Alueen Buckinghamin palatsi opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 465 majoitusliikettä kohteen Buckinghamin palatsi lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 149 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 147 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Rubens At The Palace 210 €
   The Rubens At The Palace

   The Rubens At The Palace

   39 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja St. James Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sea Containers London 157 €
    Sea Containers London

    Sea Containers London

    20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Chesterfield Mayfair 258 €
     The Chesterfield Mayfair

     The Chesterfield Mayfair

     35 Charles Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bond Street ja Royal Academy of Arts (taideakatemia) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Green Park ja Hyde Park Corner (historiallinen alue) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Green Parkin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bond Streetin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      St. James' Court, A Taj Hotel, London 179 €
      St. James' Court, A Taj Hotel, London

      St. James' Court, A Taj Hotel, London

      54 Buckingham Gate, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Buckinghamin palatsi, Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. James Park ja Westminster Abbey ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. St. James's Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Victorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Ritz London 616 €
       The Ritz London

       The Ritz London

       150 Piccadilly, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Piccadilly Circus ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Hyde Park ja British Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Green Parkin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Piccadilly Circusin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Amba Hotel Grosvenor 178 €
        Amba Hotel Grosvenor

        Amba Hotel Grosvenor

        101 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Apollo Victoria Theatre ja Victoria Palace Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.