Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Buckinghamin palatsi

Britannian kuuluisin koti, kuningatar Elisabet II:n ylellinen asunto ja työpaikka, on avoinna kaikille.

Britannian perustuslaillinen monarkia kulminoituu Buckinghamin palatsiin, joka on toiminut Britannian kuninkaallisten virallisena kotina vuodesta 1837. Sen seinien sisäpuolella on tehty useita tärkeitä päätöksiä, vietetty ylellisiä juhlia ja otettu vastaan muiden maiden merkkihenkilöitä.

Buckinghamin herttualle rakennettua, alun perin Buckingham Housena tunnettua palatsia on laajennettu vuosien saatossa. Nykyään se on yksi maailman eniten vierailluista matkailukohteista.

Astu Buckinghamin palatsin Grand Halliin ja ihastele kaartuvaa marmoriportaikkoa, jonka kuningatar Viktoria on muotokuvin koristellut. Kullatuin kyntteliköin ja kultarahoin koristeltua valtaistuinsalia käytetään kuninkaallisten tapaamis- ja vastaanottotilana. Tämä huone johtaa itäiselle parvekkeelle, jolla prinssi William ja Catherine Middleton suutelivat toisiaan häidensä jälkeen huhtikuussa 2011 koko maailman seuratessa.

Palatsin yksityinen taidekokoelma vetää vertoja useille kansallisille taidemuseoille. Näe kuninkaita varten käsityönä tehtyjä huonekaluja ja perintökalleuksia, joiden joukossa on mestarillisten taidemaalarien, kuten Rembrandtin, teoksia.

Palatsissa on yli 700 huonetta. Kuningatar Elisabet II:n tehdessä elo- ja syyskuussa vuotuisen vierailunsa Skotlantiin, yleisö saa tutustua 19 loisteliaaseen saliin. Näissä saleissa on näytteillä useita teoksia kuninkaallisen perheen yksityisistä taidekokoelmista. Palatsiin on audio-opastuksen sisältävä sisäänpääsymaksu. Osta pääsylippusi Buckinghamin palatsin verkkosivuilta etukäteen. Kuninkaallinen lippu liehuu palatsin lipputangossa merkiksi siitä, että kuningatar on kotona.

Lontoon-vierailusi ei ole täydellinen, ellet näe vahdinvaihtoseremoniaa, joka alkaa tasan klo 11.30 niinä päivinä, joina se on ohjelmistossa. Turistit yrittävät turhaan tehdä kaikkensa häiritäkseen ilmeettömiä sotilaita. Tee päiväkävely palatsilta Hyde Parkiin, vauraalle Kensingtonin alueelle ja Green Parkiin.

Vaihtoehtoisesti voit matkustaa puistoihin metrolla. Kaikki ovat vain muutaman aseman päässä toisistaan.

Buckinghamin palatsi sijaitsee City of Westminsterissä. Pääset palatsille Lontoosta bussilla, ja St. James’s Park on lähin metroasema. Salien opastettuja kierroksia järjestetään elo- ja syyskuussa päivittäin.


Alueen Buckinghamin palatsi opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 913 majoitusliikettä kohteen Buckinghamin palatsi lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 202 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Rubens At The Palace 231 €
  The Rubens At The Palace

  The Rubens At The Palace

  39 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja St. James Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   St. James' Court, A Taj Hotel, London 225 €
   St. James' Court, A Taj Hotel, London

   St. James' Court, A Taj Hotel, London

   54 Buckingham Gate, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Buckinghamin palatsi, Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. James Park ja Westminster Abbey ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. St. James's Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Victorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World 622 €
    Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

    Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

    68 Regent Street, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Piccadilly Circus, Trafalgar Square ja Oxford Circus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Piccadilly Circusin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Leicester Squaren metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Strand Palace Hotel 146 €
     The Strand Palace Hotel

     The Strand Palace Hotel

     372 The Strand, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Zedwell Piccadilly
      Zedwell Piccadilly

      Zedwell Piccadilly

      Great Windmill Street, Lontoo, Englanti
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Prince of Wales Theatre, Piccadilly ja Piccadilly Circus sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Regent Street ja Leicester Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Piccadilly Circusin metroasema ja Leicester Squaren metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Amba Hotel Grosvenor
       Amba Hotel Grosvenor

       Amba Hotel Grosvenor

       101 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Apollo Victoria Theatre ja Victoria Palace Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Victorian asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster 143 €
        DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

        DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

        30 John Islip Street, Westminster, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tate Britain ja Parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Westminster Abbey ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pimlicon metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westminsterin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.