Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Circus Maximus (Circo Massimo)

Kävele rauhallisessa puistossa, jossa oli aikanaan antiikin Rooman suurin viihdekeskus.

Nykyään laajana ruohoalueena havaittava Circus Maximus oli muinoin kolossaalinen urheiluareena, joka viihdytti antiikkisen pääkaupungin kansalaisia. Seisahda tämän laakean avoimen puiston keskelle ja voit sielusi silmin nähdä kilpaa ajavat hevosvaunut, jotka kiisivät paikalla aikanaan sijainneella radalla.

Uskotaan, että Circus Maximus rakennettiin joskus 800--700 eaa. loppupuolella. Se oli alun perin rakennettu suurimmaksi osaksi puusta, ja sen katsomoon mahtui noin 145 000 ihmistä. Julius Caesarin hallintokauden aikana puiset lavat vaihdettiin kivisiin paloturvallisuussyistä, ja stadionia laajennettiin entisestään. Radasta tehtiin 600 metriä pitkä, ja istumapaikkojen määrää lisättiin noin 200 000 - 300 000, mikä tarkoittaa sen olleen paljon suurempi kuin suurin osa tämän päivänkään stadioneista.

100 metriä leveä ovaalinmuotoinen rata on kuitenkin kadonnut jo kauan aikaa sitten, ja vehreät nurmet täyttävät nyt sen aikanaan niin kiireistä kenttää. On kuitenkin helppo kuvitella hevosvaunut vilistämässä kilpaa hurjilla nopeuksillaan ympäri puistoa. Nykyään puisto on mitä rauhallisin paikka paeta kaupungin meteliä ja väentungosta, toisin kuin sen vilkkaasta historiasta uskoisi. Paikalliset perheet ja lapset tulevat puistoon lepäämään, pitämään piknikiä, leikkimään ja pelaamaan pelejä. Kävele hohtavan auringon alla, rentoudu lehtevien puiden katveessa ja seuraa ohilipuvaa maailmaa.

Kävele puiston halki kunnes pääset suuren, antiikin aikaisen obeliskin luokse. Tämä obeliski merkitsi aikanaan radan ensimmäistä käännöstä. Kun jatkat matkaasi eteenpäin, löydät pienen palan vanhaa stadionia. Se on kaikki, mitä areenan alkuperäisestä rakenteesta on jäljellä, joten jää vain mielikuvituksesi tehtäväksi rakentaa koko kuva siitä, miltä alue on aikanaan näyttänyt, kun neljännes Rooman kaupungin asukkaista saapui paikalle viihdytettäväksi.

Circus Maximus sijaitsee kaupungin eteläosassa Palatiumin ja Aventinuksen kukkuloiden välissä, joten vieraillessasi areenalla käy katsomassa myös Palatine Hill, Colosseum ja Roman Forum. Pääset paikan päälle metrolla jäämällä pois Circo Massimon asemalla tai hyppäämällä bussin kyytiin. Alueella ei ole aukioloaukoja ja sinne on vapaa pääsy.


Alueen Circus Maximusin areena opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 9 341 majoitusliikettä kohteen Circus Maximusin areena lähellä
Hotel Quirinale 97 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Domus Del Corso Flaminio 50 €
  Domus Del Corso Flaminio

  Domus Del Corso Flaminio

  Piazzale Flaminio 19, Rooma
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Villa Borghese (puutarha), Via del Corso ja Piazza del Popolo (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Nykytaiteen kansallisgalleria ja Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Flaminio - Piazza del Popolon asema ja Rome Piazzale Flaminion asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   iQ Hotel Roma 110 €
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rooma, RM
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Hive Hotel 72 €
    The Hive Hotel

    The Hive Hotel

    Via Torino 6, Rooma, Roma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rooman oopperatalo ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nazionale-katu ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cavourin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Domus Del Corso Spagna 45 €
     Domus Del Corso Spagna

     Domus Del Corso Spagna

     24 Via del Corso, Rooma
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Via del Babuino, Via del Corso ja Piazza del Popolo (aukio) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Villa Borghese (puutarha) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Flaminio - Piazza del Popolon asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Spagnan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      47 Boutique Hotel 212 €
      47 Boutique Hotel

      47 Boutique Hotel

      Via Luigi Petroselli 47, Rooma, RM
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Totuuden suu ja Tiber Island sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Fori Imperiali ja Colosseum ovat myös 2 kilometrin päässä. Circus Maximusin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colosseon asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Artemide 152 €
       Hotel Artemide

       Hotel Artemide

       Via Nazionale 22, Rooma, RM
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Forum Romanum ja Villa Borghese (puutarha) ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Duca d'Alba 77 €
        Hotel Duca d'Alba

        Hotel Duca d'Alba

        Via Leonina 14, Rooma, RM
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Fori Imperiali, Nazionale-katu ja Forum Romanum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Colosseum ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cavourin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Colosseon asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.