Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Circus Maximus (Circo Massimo)

Kävele rauhallisessa puistossa, jossa oli aikanaan antiikin Rooman suurin viihdekeskus.

Nykyään laajana ruohoalueena havaittava Circus Maximus oli muinoin kolossaalinen urheiluareena, joka viihdytti antiikkisen pääkaupungin kansalaisia. Seisahda tämän laakean avoimen puiston keskelle ja voit sielusi silmin nähdä kilpaa ajavat hevosvaunut, jotka kiisivät paikalla aikanaan sijainneella radalla.

Uskotaan, että Circus Maximus rakennettiin joskus 800--700 eaa. loppupuolella. Se oli alun perin rakennettu suurimmaksi osaksi puusta, ja sen katsomoon mahtui noin 145 000 ihmistä. Julius Caesarin hallintokauden aikana puiset lavat vaihdettiin kivisiin paloturvallisuussyistä, ja stadionia laajennettiin entisestään. Radasta tehtiin 600 metriä pitkä, ja istumapaikkojen määrää lisättiin noin 200 000 - 300 000, mikä tarkoittaa sen olleen paljon suurempi kuin suurin osa tämän päivänkään stadioneista.

100 metriä leveä ovaalinmuotoinen rata on kuitenkin kadonnut jo kauan aikaa sitten, ja vehreät nurmet täyttävät nyt sen aikanaan niin kiireistä kenttää. On kuitenkin helppo kuvitella hevosvaunut vilistämässä kilpaa hurjilla nopeuksillaan ympäri puistoa. Nykyään puisto on mitä rauhallisin paikka paeta kaupungin meteliä ja väentungosta, toisin kuin sen vilkkaasta historiasta uskoisi. Paikalliset perheet ja lapset tulevat puistoon lepäämään, pitämään piknikiä, leikkimään ja pelaamaan pelejä. Kävele hohtavan auringon alla, rentoudu lehtevien puiden katveessa ja seuraa ohilipuvaa maailmaa.

Kävele puiston halki kunnes pääset suuren, antiikin aikaisen obeliskin luokse. Tämä obeliski merkitsi aikanaan radan ensimmäistä käännöstä. Kun jatkat matkaasi eteenpäin, löydät pienen palan vanhaa stadionia. Se on kaikki, mitä areenan alkuperäisestä rakenteesta on jäljellä, joten jää vain mielikuvituksesi tehtäväksi rakentaa koko kuva siitä, miltä alue on aikanaan näyttänyt, kun neljännes Rooman kaupungin asukkaista saapui paikalle viihdytettäväksi.

Circus Maximus sijaitsee kaupungin eteläosassa Palatiumin ja Aventinuksen kukkuloiden välissä, joten vieraillessasi areenalla käy katsomassa myös Palatine Hill, Colosseum ja Roman Forum. Pääset paikan päälle metrolla jäämällä pois Circo Massimon asemalla tai hyppäämällä bussin kyytiin. Alueella ei ole aukioloaukoja ja sinne on vapaa pääsy.


Alueen Circus Maximusin areena opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 216 majoitusliikettä kohteen Circus Maximusin areena lähellä
Hotel Quirinale 84 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  47 Boutique Hotel 156 €
  47 Boutique Hotel

  47 Boutique Hotel

  Via Luigi Petroselli 47, Rooma, RM
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Totuuden suu ja Tiber Island sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Fori Imperiali ja Colosseum ovat myös 2 kilometrin päässä. Circus Maximusin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colosseon asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Best Western Plus Hotel Universo 70 €
   Best Western Plus Hotel Universo

   Best Western Plus Hotel Universo

   Via Principe Amedeo 5/B, Rooma, RM
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Palazzo delle Esposizioni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Rooman Terminin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Artemide 135 €
    Hotel Artemide

    Hotel Artemide

    Via Nazionale 22, Rooma, RM
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Forum Romanum ja Villa Borghesen puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     NH Collection Roma Palazzo Cinquecento 171 €
     NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

     NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

     Piazza Dei Cinquecento, 90, Rooma
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Circus Maximusin areena on 3,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Rooman Terminin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Repubblica - Teatro dell'Operan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      iQ Hotel Roma 82 €
      iQ Hotel Roma

      iQ Hotel Roma

      Via Firenze, 8, Rooma, RM
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Raffaello 70 €
       Hotel Raffaello

       Hotel Raffaello

       Via Urbana 3/5, Rooma, RM
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Rooman oopperatalo ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Nazionale-katu ja Via XX Settembre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cavourin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Repubblica - Teatro dell'Operan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Colosseum 59 €
        Hotel Colosseum

        Hotel Colosseum

        Via Sforza 10, Rooma, RM
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko), Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Forum Romanum ja Colosseum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cavourin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Vittorio Emanuelen asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.