Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Konstantinuksen riemukaari

Tämä komea riemukaari on yksi nuorimmista ja parhaiten säilyneistä Rooman keisarikunnan muistomerkeistä, ja se on yksityiskohtaisten patsaiden ja runsaiden reliefien peittämä.

Konstantinuksen riemukaari on komea muistutus aikoinaan mahtavana hallinneesta yhteiskunnasta, ja se seisoo ylväänä historiallisen Via Sacran, eli Pyhän Tien päässä. Ihastele riemukaaren valtavaa kokoa kauempaa ja astu lähemmäksi tutkimaan sen pintaa koristavia upeita reliefejä, jotka kertovat antiikin Rooman mahtavimmista taisteluista.

Tämä vaikuttava kaari pystytettiin juhlistamaan keisari Konstantinus Suuren voittoa Mulviuksen sillan taistelussa. Konstantinus päihitti kilpailijansa ja kanssa-keisarinsa Maxentinuksen vuonna 312, ja kaari saatiin valmiiksi kolme vuotta myöhemmin. Konstantinuksen riemukaari on yksi Rooman tunnetuimpia ja vaikuttavimpia muistomerkkejä.

Seiso riemukaaren edessä ja tutkaile sen kahdeksaa hämmästyttävän elävää daakialaisia vankeja esittävää patsasta, jotka seisovat pylväiden päällä kaaren molemmilla puolilla. Kuten monet muutkin kaaren osat, nämä patsaat otettiin uusiokäyttöön vanhoista, entisiä keisareita muistavista muistomerkeistä.

Kaaren muihin merkittäviin piirteisiin kuuluu muun muassa ympyränmuotoiset reliefit, jotka sijaitsevat sen sivukaarien sisäänkäyntien yläpuolella. Ne koristivat alun perin nykyään jo täysin tuhoutunutta keisari Hadrinuksen muistomerkkiä. Tutki reliefejä tarkemmin ja yritä löytää keisari Konstntinusta esittävät kuvat, joissa hän muun muassa metsästää leijonaa ja villisikaa, ja antaa uhrilahjoja muun muassa Herkuleksen ja Apollon jumalhahmoille.

Kiinnitä huomiota myös yksityiskohtaiseen friisiin, joka koristaa alemman kaaren reunaa. Friisi on yksi kaaren hienoimmista yksityiskohdista, sillä sen kaiverrukset kuvaavat Konstantinuksen nousua voittoon taistelussa Maxentinusta vastaan. Ihastele kaaren kaikkien kuvien ja kaiverrusten hämmästyttävää yksityiskohtaisuutta. Erityisen hienoja ovat Veronan kaappausta esittävä kaiverrus ja paneeli, joka kuvaa keisaria jakamassa rahaa kansalaisilleen.

Löydät Konstaniuksen riemukaaren Via Sacralta, jonka varrella myös Colosseum sijaitsee. Pääset paikalle helposti joko Colosseon metroasemalta tai kävelemällä kaupungin keskustasta.


Alueen Constantinen kaari opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 643 majoitusliikettä kohteen Constantinen kaari lähellä
Hotel Quirinale 90 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  iQ Hotel Roma 81 €
  iQ Hotel Roma

  iQ Hotel Roma

  Via Firenze, 8, Rooma, RM
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Artemide 101 €
   Hotel Artemide

   Hotel Artemide

   Via Nazionale 22, Rooma, RM
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Forum Romanum ja Villa Borghesen puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Best Western Plus Hotel Universo 92 €
    Best Western Plus Hotel Universo

    Best Western Plus Hotel Universo

    Via Principe Amedeo 5/B, Rooma, RM
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Palazzo delle Esposizioni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Rooman Terminin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Rome Glam Hotel 93 €
     Rome Glam Hotel

     Rome Glam Hotel

     Via Nazionale 82, Rooma, RM
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Palazzo delle Esposizioni, Palazzo del Quirinale ja Rinascente Roma Tritone Via del Tritone -tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Piazza Venezia ja Fori Imperiali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cavourin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Hive Hotel 66 €
      The Hive Hotel

      The Hive Hotel

      Via Torino 6, Rooma, Roma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Rooman oopperatalo ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nazionale-katu ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cavourin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Domus Liberius 59 €
       Domus Liberius

       Domus Liberius

       Via Liberiana, 17, Rooma, RM
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Santa Prassede (kirkko) ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Nazionale-katu ja Rooman oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cavourin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vittorio Emanuelen asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Napoleon Hotel 71 €
        Napoleon Hotel

        Napoleon Hotel

        Piazza Vittorio Emanuele II 105, Rooma, RM
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Santa Prassede (kirkko) ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Basilica di San Giovanni in Laterano ja Neron kultainen talo (Domus Aurea) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vittorio Emanuelen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Manzoni - Museo della Liberazionen asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.