Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Konstantinuksen riemukaari

Tämä komea riemukaari on yksi nuorimmista ja parhaiten säilyneistä Rooman keisarikunnan muistomerkeistä, ja se on yksityiskohtaisten patsaiden ja runsaiden reliefien peittämä.

Konstantinuksen riemukaari on komea muistutus aikoinaan mahtavana hallinneesta yhteiskunnasta, ja se seisoo ylväänä historiallisen Via Sacran, eli Pyhän Tien päässä. Ihastele riemukaaren valtavaa kokoa kauempaa ja astu lähemmäksi tutkimaan sen pintaa koristavia upeita reliefejä, jotka kertovat antiikin Rooman mahtavimmista taisteluista.

Tämä vaikuttava kaari pystytettiin juhlistamaan keisari Konstantinus Suuren voittoa Mulviuksen sillan taistelussa. Konstantinus päihitti kilpailijansa ja kanssa-keisarinsa Maxentinuksen vuonna 312, ja kaari saatiin valmiiksi kolme vuotta myöhemmin. Konstantinuksen riemukaari on yksi Rooman tunnetuimpia ja vaikuttavimpia muistomerkkejä.

Seiso riemukaaren edessä ja tutkaile sen kahdeksaa hämmästyttävän elävää daakialaisia vankeja esittävää patsasta, jotka seisovat pylväiden päällä kaaren molemmilla puolilla. Kuten monet muutkin kaaren osat, nämä patsaat otettiin uusiokäyttöön vanhoista, entisiä keisareita muistavista muistomerkeistä.

Kaaren muihin merkittäviin piirteisiin kuuluu muun muassa ympyränmuotoiset reliefit, jotka sijaitsevat sen sivukaarien sisäänkäyntien yläpuolella. Ne koristivat alun perin nykyään jo täysin tuhoutunutta keisari Hadrinuksen muistomerkkiä. Tutki reliefejä tarkemmin ja yritä löytää keisari Konstntinusta esittävät kuvat, joissa hän muun muassa metsästää leijonaa ja villisikaa, ja antaa uhrilahjoja muun muassa Herkuleksen ja Apollon jumalhahmoille.

Kiinnitä huomiota myös yksityiskohtaiseen friisiin, joka koristaa alemman kaaren reunaa. Friisi on yksi kaaren hienoimmista yksityiskohdista, sillä sen kaiverrukset kuvaavat Konstantinuksen nousua voittoon taistelussa Maxentinusta vastaan. Ihastele kaaren kaikkien kuvien ja kaiverrusten hämmästyttävää yksityiskohtaisuutta. Erityisen hienoja ovat Veronan kaappausta esittävä kaiverrus ja paneeli, joka kuvaa keisaria jakamassa rahaa kansalaisilleen.

Löydät Konstaniuksen riemukaaren Via Sacralta, jonka varrella myös Colosseum sijaitsee. Pääset paikalle helposti joko Colosseon metroasemalta tai kävelemällä kaupungin keskustasta.


Alueen Constantinen kaari opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 9 332 majoitusliikettä kohteen Constantinen kaari lähellä
Hotel Quirinale 83 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Domus Del Corso Spagna 45 €
  Domus Del Corso Spagna

  Domus Del Corso Spagna

  24 Via del Corso, Rooma
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Via del Babuino, Via del Corso ja Piazza del Popolo (aukio) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Villa Borghese (puutarha) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Flaminio - Piazza del Popolon asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Spagnan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   iQ Hotel Roma 110 €
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rooma, RM
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Hive Hotel 63 €
    The Hive Hotel

    The Hive Hotel

    Via Torino 6, Rooma, Roma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rooman oopperatalo ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nazionale-katu ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cavourin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Artemide 99 €
     Hotel Artemide

     Hotel Artemide

     Via Nazionale 22, Rooma, RM
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Forum Romanum ja Villa Borghese (puutarha) ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Domus Del Corso Flaminio 50 €
      Domus Del Corso Flaminio

      Domus Del Corso Flaminio

      Piazzale Flaminio 19, Rooma
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Villa Borghese (puutarha), Via del Corso ja Piazza del Popolo (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Nykytaiteen kansallisgalleria ja Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Flaminio - Piazza del Popolon asema ja Rome Piazzale Flaminion asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Nord Nuova Roma 83 €
       Hotel Nord Nuova Roma

       Hotel Nord Nuova Roma

       Via Giovanni Amendola, 3, Rooma, RM
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Via Veneto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema ja Rooman Terminin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Duca d'Alba 86 €
        Hotel Duca d'Alba

        Hotel Duca d'Alba

        Via Leonina 14, Rooma, RM
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Fori Imperiali, Nazionale-katu ja Forum Romanum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Colosseum ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cavourin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Colosseon asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.