Djursholm

Matkaopas

Djursholm on suosittu lomakohde, joka on yhtä lähellä Ruotsin eloisaa pääkaupunkia kuin maan rauhallisen kauniita luonnonihmeitäkin.

Djursholm sijaitsee Tukholman pohjoispuolella Stora Värtanin lahdella Pohjanmeren rannassa. Täällä löydät luonnonkauniit maisemat ja historialliset maamerkit rinta rinnan. Monet matkustavat Djursholmiin paetakseen pääkaupungin hyörinää, kun taas toiset valitsevat sen lomakohteekseen erinomaisen sijainnin ja tarjolla olevien aktiviteettien takia. Djursholm todella tarjoaa parhaat palat molemmista!

Djursholmilla on rikas kulttuurihistoria, ja sillä on ollut suuri merkitys Tukholman historiassa. Alue on täynnä vanhoja raunioita ja ikivanhoja hautapaikkoja, joita löytyy muun muassa Ekebystä, Osbystä ja Svalnäsistä. Djursholm on siltikin tunnettu ennemmin kauniista asuinalueistaan sekä uusklassisista, kansallisromanttisista ja funktionalistisista rakennuksistaan. Loma Djursholmissa sopii erinomaisesti historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneille.

Djursholmissa on lukuisia hurmaavia kahviloita, erinomaisia ravintoloita ja sieviä putiikkeja, joten sinun ei tarvitse seikkailla Tukholman keskustaan, ellet niin itse tahdo. Tutustu Tukholman upeaan saaristoon lähtemällä risteilylle jostain Djursholmin venesatamista, tai harjoittele svingiäsi Djursholmin golfklubilla, joka on yksi Ruotsin vanhimpia golfkenttiä. Älä myöskään unohda Djursholmin linnan ja Djursholmin vesitornin kauniita, historiallisia nähtävyyksiä.

Djurholmin kauniiden luonnonmaisemien kruununjalokivi on Ekebysjön luonnonsuojelualue. Tutustu rikkaaseen kasvi- ja eläinkantaan kävellessäsi Ekebysjön alueella. Jos uintireissu luonnonhelmassa houkuttelee, voit valita mieleisesi paikan esimerkiksi Osbysjön järveltä tai Germaniavikenin hiekkarannoilta Stora Värtanilta. Mikä olisikaan parempaa, kuin pulahdus virkistävään veteen kuumana kesäpäivänä?

Djurholmiin on helppo matkustaa sekä Tukholman Arlandan että Bromman lentoasemilta. Se sijaitsee vain kymmenen kilometrin päässä Tukholmasta ja perille pääsee nopeasti päärautatieasemalta sekä junalla, metrolla että bussilla. Jos haluat järjestää matkasi Djursholmiin veneen kyydissä, voit matkustaa metrolla Ropsteniin ja hypätä sieltä Ekuddeniin matkustavaan paattiin.

Djursholmin kaunis lomakohde on houkutellut alueelle muusikoita, kirjailijoita ja taiteilijoita 1800-luvun loppupuolelta lähtien. Seuraa siis suurien ruotsalaisten kuten Elsa Beskowin ja August Strinbergin jalanjälkiä ja suunnittele seuraava lomasi Djursholmiin.

Haymarket by Scandic
Haymarket by Scandic
4 out of 5
Hötorget 13-15, Tukholma
Hinta on 114 € per yö ajalle 4. helmik. viiva 5. helmik.
Drottninggatan, Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Nobel-museo ja Vasa-museo ...
4.3/5 Excellent! (2,087 arvostelua)
"Ystävällinen palvelu. Äänekäs ilmastointi. Huoneessa kuuma, patteri täysillä. Alakerran baarin musiikki kuuluu Hötorgetin puoleisiin huoneisiin."

Arvosteltu 24.2.2020

Haymarket by Scandic
At Six
At Six
5 out of 5
Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
Hinta on 184 € per yö ajalle 21. tammik. viiva 22. tammik.
Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ...
4.7/5 Exceptional! (1,555 arvostelua)
Weekend
"Cool and urban atmosphere in this hotel. I would recommend if you want to experience something different."

Arvosteltu 15.8.2021

At Six
Scandic Continental
Scandic Continental
4 out of 5
Vasagatan 22, Tukholma
Hinta on 118 € per yö ajalle 4. helmik. viiva 5. helmik.
Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus), Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. ...
4.4/5 Wonderful! (1,584 arvostelua)
Kiva hotelli, huippuhenksu
"Tosi avulias ja kiva henkilökunta. Suurin kiitos siivoojille, jotka ottivat etätyötä tekevän kiireen huomioon ja auttoivat kaikessa. Kuntosali oli siisti ja tilava. Kattoterassilta nätti merimaisema."

Arvosteltu 3.10.2021

Scandic Continental
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Forenom Aparthotel Arlanda
Forenom Aparthotel Arlanda
3 out of 5
Kabinvägen 5, Arlanda
Hinta on 45 € per yö ajalle 12. helmik. viiva 13. helmik.
SkyCity on 1,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta huoneistohotellista. Märsta Centrumin ostoskeskus ja Eurostopin ostoskeskus sijaitsevat ...
4/5 Very Good! (218 arvostelua)
"Huoneisto oli hyvän hotellihuoneen tasoa. Bussi terminaaliin lähtee Radisson hotellin edestä jonne 5 min kävelymatka. Rakennuksen alakerrassa lounas ravintola joka on päivällä auki 09:00 - 14:30. Huoneessa hyvä mahdollisuus laittaa ruokaa. Sisäänkirjaus kätevästi ovikoodilla. Suihku ja wc uuden hotellin ..."

Arvosteltu 14.1.2021

Forenom Aparthotel Arlanda
First Camp City Stockholm
First Camp City Stockholm
2 out of 5
Flatens skogsväg 30, Skarpnäck
Hinta on 113 € per yö ajalle 17. tammik. viiva 18. tammik.
Tele2 Arena, Tukholman kuninkaanlinna ja Hammarbybackenin hiihtokeskus ovat 15 kilometrin päässä tästä leirintäalueesta. Globen ja Tyrestan kansallispuisto ovat ...
4/5 Very Good! (5 arvostelua)
"Log cabin, with all you could want. Quite peaceful and lovely scenic woods"

Arvosteltu 13.2.2020

First Camp City Stockholm
HOOM Home & Hotel Sollentuna
HOOM Home & Hotel Sollentuna
3.5 out of 5
Domherrevägen 19, Sollentuna, Stockholms län
Hinta on 83 € per yö ajalle 18. tammik. viiva 19. tammik.
Sollentuna Centrumin ostoskeskus on 4,9 kilometrin ja Stinsenin ostoskeskus on 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Täbyn keskusta ja Tukholman yliopisto ...
3.9/5 Good! (49 arvostelua)
"I had a very pleasant and peaceful stay at HOOM Hotel Sollentuna! I will come again. The week price seems not to be bad either 👍"

Arvosteltu 29.6.2021

HOOM Home & Hotel Sollentuna
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Djursholm

Kohteen Djursholm lähellä sijaitsevat kaupungit