Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Empire State Building

New Yorkin matka ei ole täydellinen ilman vierailua tämän ikonisen rakennuksen huipulla, jonka näkymät Manhattanille ovat vertaansa vailla.

Empire State Building on maailmankuulu maamerkki ja New Yorkin tunnus. Se on tuttu monesta eri elokuvasta, joita ovat esimerkiksi Unohtumaton rakkaus, King Kong ja Uneton Seattlessa. Empire State Building onkin yksi New Yorkin tärkeimmistä ja romanttisimmista pilvenpiirtäjistä.

Virallisesti vuonna 1931 avattu Empire State Building vei maailman korkeimman rakennuksen tittelin Chrysler Buildingilta ja piti ennätystä hallussaan 40 vuotta. New York on saanut Empire State ‑lempinimensä tältä rakennukselta, joka on New Yorkille yhtä tärkeä kuin Eiffel-torni Pariisille tai Space Needle Seattlelle.

Empire State Building on vaikuttava, lähetysmastoineen yhteensä 449 metriä korkea rakennus, jonka kahdelta eri näköalatasanteelta voit ihailla Manhattanin vilkkuvia valoja. Ensimmäinen näköalatasanne sijaitsee 86. kerroksessa ja toinen aivan rakennuksen huipulla 102. kerroksessa 68 metriä korkean antennimaston alapuolella. Matkalla näköalatasanteille kannattaa pysähtyä 80. kerroksen Dare to Dream ‑näyttelyssä. Tässä pysyvässä näyttelyssä esitellään valokuvia, rakennusmerkintöjä ja tietoja rakennukseen liittyvästä insinöörityöstä.

86. kerroksen näköalatasanteella voit kävellä pitkin ulkoilmatasannetta ja nauttia uskomattomista näkymistä Midtowniin, Lower Manhattanille ja Central Parkiin. Kirkkaana päivänä voit nähdä jopa New Jerseyhin ja Connecticutiin asti. Kokeile 25-senttisellä toimivia vanhanmallisia kiikareita, joilla voit tarkastella lähellä sijaitsevia nähtävyyksiä, kuten Bryant Parkia ja Times Squarea.

102. kerroksessa sijaitseva näköalatasanne on New Yorkin korkein julkinen paikka. Tämä katettu näköalatasanne on ihanteellinen paikka ihailla maisemia, jos vierailet New Yorkissa talvella.

Empire State Building sijaitsee Manhattanilla Midtownin alueella kaupungin ydinkeskustassa, jonne pääsee helposti bussilla, metrolla tai junalla. Molemmat näköalatasanteet ovat avoinna 365 päivää vuodessa. Lipputoimiston ja hissien jonot voivat olla pitkiä, joten liput kannattaa ostaa etukäteen Empire State Buildingin virallisilta verkkosivuilta. Saatat päästä todistamaan kosintaa, ja myös saksofonin soittaja esittää toisinaan serenadeja rakastavaisille 86. kerroksessa.


Alueen Empire State Building opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 830 majoitusliikettä kohteen Empire State Building lähellä
The Roosevelt Hotel, New York City 104 €
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York, NY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  5th Avenue ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chrysler Building ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Pennsylvania 143 €
  Hotel Pennsylvania

  Hotel Pennsylvania

  401 7th Ave, New York, NY
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Madison Square Garden, Macy's (tavaratalo) ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (7th Avenue) 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   YOTEL New York 115 €
   YOTEL New York

   YOTEL New York

   570 Tenth Avenue, New York, NY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Times Square ja Jacob K. Javits Convention Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Broadway ja Central Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja 34th Street – Pennin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Arlo NoMad 132 €
    Arlo NoMad

    Arlo NoMad

    11 East 31st Street, New York, NY
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Empire State Building, Madison Square Park (monitoimiareena) ja Macy's (tavaratalo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. 33rd Streetin metroasema (Park Avenue ) sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (Park Avenue ) 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     DoubleTree by Hilton New York Times Square West 101 €
     DoubleTree by Hilton New York Times Square West

     DoubleTree by Hilton New York Times Square West

     350 W 40th St, New York, NY
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Times Square, Madison Square Garden ja Bryant Park (puisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Madame Tussauds Wax Museum ja New Amsterdam Theater (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja 42nd Street – Bryant Parkin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Row NYC 95 €
      Row NYC

      Row NYC

      700 8th Avenue, New York, NY
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Majestic Theater, Music Box Theatre ja St. James Theatre sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. 49th Streetin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Times Square – 42nd Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Pod Times Square 100 €
       Pod Times Square

       Pod Times Square

       400 W 42nd Street, New York, NY
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Madame Tussauds Wax Museum, Times Square ja Madison Square Garden sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway ja New Amsterdam Theater (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja 42nd Street – Bryant Parkin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        The New Yorker A Wyndham Hotel 99 €
        The New Yorker A Wyndham Hotel

        The New Yorker A Wyndham Hotel

        481 Eighth Ave., New York, NY
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Times Square ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway ja Grand Central Terminal ovat myös 2 kilometrin päässä. 34th Street – Pennin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) 3 minuutin kävelymatkan päässä.