Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna)

Tämä kuuluisa aukio on loistava paikka paistatella auringosta, ihastella upeita taideteoksia ja arkkitehtuuria sekä katsella ohikulkevia ihmisiä.

Nauti Rooman kaupungin sykkeestä, kun ihmiset ympäri maailman kerääntyvät hurmaavan uppoavaa laivaa kuvaavan Fontana della Barcaccian suihkulähteen ympärille Espanjalaisten portaiden juureen. Lähes kukaan Roomassa käynyt ei ole onnistunut välttämään tätä vilkasta aukiota. Ihastele kaunista suihkulähdettä, kapua ikoniset Espanjalaiset portaat ylös asti ja käy katsomassa vanhanaikaisen ranskalaisen Chiesa della Trinita dei Montin linnan freskoja.

Löydä tiesi kapeita katuja pitkin vanhojen kerrostalojen ja hurmaavien ravintoloiden ohi tälle pienelle, suljetulle aukiolle. Espanjan suurlähetystön mukaan nimetty piazza on täynnä arkkitehtuurin piirteitä ympäri Eurooppaa.

Osta kylmää juotavaa tai virkistävä gelato läheisistä kahviloista ja käy katsomassa Pietro Berninin suunnittelemaa Barcaccian suihkulähdettä. Sen vesi virtaa venettä muistuttavan muodon yli, ja suihkulähde muistaakin Tiber-joen vuoden 1598 surullisenkuuluisaa tulvaa. Kiinnitä huomiota suloisiin auringon ja mehiläisen kuviin veneen keulassa. Ne symboloivat mahtavaa ja vaikutusvaltaista Barberinin sukua, johon suihkulähteen tilannut Paavi Urban VII myös kuului.

Suihkulähteen takana näet Espanjalaiset portaat, jotka ovat koko aukean huomattavin ominaisuus. Vaikka niiden nimestä voisi päätellä portaiden olevan espanjalaista tuotantoa, ovat ne itse asiassa italialaisen Francesco de Sanctisin käsialaa. Tämä portaikkojen ja tasanteiden vuonna 1725 rakennettu verkosto yhdistää aukion mäen päällä sijaitsevaan pieneen kirkkoon. Istahda portaiden rapuille ja katsele alapuolellasi hääräävää väkijoukkoa.

Jatka matkaa ylös asti ja pääset Trinita dei Montin kirkolle. Ranskan kuningas Ludvig XII määräsi kirkon aikanaan rakennettavaksi ja se valmistui vuonna 1585. Kirkon huomattavimmat yksityiskohdat ovat sen keskiobeliski ja kaksoiskellotornit, jotka kohoavat sen vaatimattoman sisäänkäynnin molemmin puolin. Älä myöskään jää paitsi sen sisätilojen upeista uskontoaiheisista freskoista. Niistä parhaimpia on Daniele da Volterran loistava Deposition.

Piazza di Spagna sijaitsee Municipio II alueella Roomassa. Pääset paikan päälle matkustamalla metrolla Spagnaan, jonka asemalta on vain lyhyt kävelymatka aukiolle.


Alueen Espanjalaiset portaat opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 683 majoitusliikettä kohteen Espanjalaiset portaat lähellä
Hotel Quirinale 90 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Condotti 58 €
  Hotel Condotti

  Hotel Condotti

  Via Mario Dè Fiori 37, Rooma, RM
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Via Condotti, Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Espanjalaiset portaat ja Pincio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Flaminio - Piazza del Popolon asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   iQ Hotel Roma 77 €
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rooma, RM
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Artemide 114 €
    Hotel Artemide

    Hotel Artemide

    Via Nazionale 22, Rooma, RM
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Forum Romanum ja Villa Borghesen puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Nazionale 111 €
     Hotel Nazionale

     Hotel Nazionale

     Piazza Montecitorio, 131, Rooma, RM
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Palazzo Montecitorio (palatsi) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pantheon ja Fontana di Trevi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barberinin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Best Western Plus Hotel Universo 80 €
      Best Western Plus Hotel Universo

      Best Western Plus Hotel Universo

      Via Principe Amedeo 5/B, Rooma, RM
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Palazzo delle Esposizioni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Rooman Terminin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Adriano 78 €
       Hotel Adriano

       Hotel Adriano

       Via di Pallacorda, 2, Rooma, RM
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pantheon ja Piazza Navona sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fontana di Trevi ja Castel Sant'Angelo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barberinin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Relais Trevi 95 Boutique Hotel - Adults Only 86 €
        Relais Trevi 95 Boutique Hotel - Adults Only

        Relais Trevi 95 Boutique Hotel - Adults Only

        Via del Lavatore 95, Rooma, RM
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Via del Tritone ja Fontana di Trevi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via del Corso ja Via Veneto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Barberinin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Spagnan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.