Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna)

Tämä kuuluisa aukio on loistava paikka paistatella auringosta, ihastella upeita taideteoksia ja arkkitehtuuria sekä katsella ohikulkevia ihmisiä.

Nauti Rooman kaupungin sykkeestä, kun ihmiset ympäri maailman kerääntyvät hurmaavan uppoavaa laivaa kuvaavan Fontana della Barcaccian suihkulähteen ympärille Espanjalaisten portaiden juureen. Lähes kukaan Roomassa käynyt ei ole onnistunut välttämään tätä vilkasta aukiota. Ihastele kaunista suihkulähdettä, kapua ikoniset Espanjalaiset portaat ylös asti ja käy katsomassa vanhanaikaisen ranskalaisen Chiesa della Trinita dei Montin linnan freskoja.

Löydä tiesi kapeita katuja pitkin vanhojen kerrostalojen ja hurmaavien ravintoloiden ohi tälle pienelle, suljetulle aukiolle. Espanjan suurlähetystön mukaan nimetty piazza on täynnä arkkitehtuurin piirteitä ympäri Eurooppaa.

Osta kylmää juotavaa tai virkistävä gelato läheisistä kahviloista ja käy katsomassa Pietro Berninin suunnittelemaa Barcaccian suihkulähdettä. Sen vesi virtaa venettä muistuttavan muodon yli, ja suihkulähde muistaakin Tiber-joen vuoden 1598 surullisenkuuluisaa tulvaa. Kiinnitä huomiota suloisiin auringon ja mehiläisen kuviin veneen keulassa. Ne symboloivat mahtavaa ja vaikutusvaltaista Barberinin sukua, johon suihkulähteen tilannut Paavi Urban VII myös kuului.

Suihkulähteen takana näet Espanjalaiset portaat, jotka ovat koko aukean huomattavin ominaisuus. Vaikka niiden nimestä voisi päätellä portaiden olevan espanjalaista tuotantoa, ovat ne itse asiassa italialaisen Francesco de Sanctisin käsialaa. Tämä portaikkojen ja tasanteiden vuonna 1725 rakennettu verkosto yhdistää aukion mäen päällä sijaitsevaan pieneen kirkkoon. Istahda portaiden rapuille ja katsele alapuolellasi hääräävää väkijoukkoa.

Jatka matkaa ylös asti ja pääset Trinita dei Montin kirkolle. Ranskan kuningas Ludvig XII määräsi kirkon aikanaan rakennettavaksi ja se valmistui vuonna 1585. Kirkon huomattavimmat yksityiskohdat ovat sen keskiobeliski ja kaksoiskellotornit, jotka kohoavat sen vaatimattoman sisäänkäynnin molemmin puolin. Älä myöskään jää paitsi sen sisätilojen upeista uskontoaiheisista freskoista. Niistä parhaimpia on Daniele da Volterran loistava Deposition.

Piazza di Spagna sijaitsee Municipio II alueella Roomassa. Pääset paikan päälle matkustamalla metrolla Spagnaan, jonka asemalta on vain lyhyt kävelymatka aukiolle.


Alueen Espanjalaiset portaat opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 9 313 majoitusliikettä kohteen Espanjalaiset portaat lähellä
Domus Del Corso Spagna 45 €
Domus Del Corso Spagna

Domus Del Corso Spagna

24 Via del Corso, Rooma
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Via del Babuino, Via del Corso ja Piazza del Popolo (aukio) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Villa Borghese (puutarha) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Flaminio - Piazza del Popolon asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Spagnan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Quirinale 100 €
  Hotel Quirinale

  Hotel Quirinale

  Via Nazionale 7, Rooma, RM
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Domus Del Corso Flaminio 50 €
   Domus Del Corso Flaminio

   Domus Del Corso Flaminio

   Piazzale Flaminio 19, Rooma
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Villa Borghese (puutarha), Via del Corso ja Piazza del Popolo (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Nykytaiteen kansallisgalleria ja Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Flaminio - Piazza del Popolon asema ja Rome Piazzale Flaminion asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    iQ Hotel Roma 106 €
    iQ Hotel Roma

    iQ Hotel Roma

    Via Firenze, 8, Rooma, RM
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Hive Hotel 118 €
     The Hive Hotel

     The Hive Hotel

     Via Torino 6, Rooma, Roma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Rooman oopperatalo ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nazionale-katu ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cavourin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Condotti 76 €
      Hotel Condotti

      Hotel Condotti

      Via Mario Dè Fiori 37, Rooma, RM
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Via Condotti, Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Espanjalaiset portaat ja Pincio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Flaminio - Piazza del Popolon asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Artemide 164 €
       Hotel Artemide

       Hotel Artemide

       Via Nazionale 22, Rooma, RM
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Forum Romanum ja Villa Borghese (puutarha) ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World 260 €
        Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World

        Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World

        Via Vittorio Veneto 50, Rooma, RM
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Via Veneto ja Piazza Barberini ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Villa Borghese (puutarha) ja Espanjalaiset portaat ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Barberinin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Spagnan asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.