Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Family Park of Yrttipuisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Family Park of Yrttipuisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Family Park of Yrttipuisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Family Park of Yrttipuisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Family Park of Yrttipuisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Family Park of Yrttipuisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Family Park of Yrttipuisto lähellä kohdetta Family Park of Yrttipuisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Family Park of Yrttipuisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 103 majoitusliikettä kohteen Family Park of Yrttipuisto lähellä
Hotelli Verso 98 €
Hotelli Verso

Hotelli Verso

Kauppakatu 35, Jyväskylä
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Jyväskylän taidemuseo, Tourujoen Nature Reserve ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Lutakon uimaranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Finlandia Hotel Alba 100 €
  Finlandia Hotel Alba

  Finlandia Hotel Alba

  Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Alvar Aalto -museo ja Ylistonrinteen Lehdon Nature Reserve sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla hotellista. Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   Boutique Hotel Yöpuu 134 €
   Boutique Hotel Yöpuu

   Boutique Hotel Yöpuu

   Yliopistonkatu 23, Jyväskylä
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tourujoen Nature Reserve ja Jyväskylän taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Toivolan vanha piha ja Tuomiojärven uimaranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Solo Sokos Hotel Paviljonki 127 €
    Solo Sokos Hotel Paviljonki

    Solo Sokos Hotel Paviljonki

    Lutakonaukio 10, Jyväskylä
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Lutakon uimaranta, Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Tourujoen Nature Reserve ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Time Hostel & Apartments 50 €
     Time Hostel & Apartments

     Time Hostel & Apartments

     Vaasankatu 29, Jyväskylä
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Jyväskylän yliopisto, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      GreenStar Hotel Jyväskylä 69 €
      GreenStar Hotel Jyväskylä

      GreenStar Hotel Jyväskylä

      Heikinkatu 3, Jyväskylä
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tourujoen Nature Reserve, Lutakon uimaranta ja Jyväskylän taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Toivolan vanha piha ja Tuomiojärven uimaranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Harbour Apartments 73 €
       The Harbour Apartments

       The Harbour Apartments

       Satamakatu 13, Jyväskylä
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Lutakon uimaranta, Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Houseboat Jyväskylä 300 €
        Houseboat Jyväskylä

        Houseboat Jyväskylä

        Jyväskylä harbour, Jyväskylä
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lutakon uimaranta, Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta asuntolaivasta. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.