Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Flatiron Building

Historiallinen insinöörityön ja arkkitehtuurin näyte Flatiron Building on yksi New York Cityn ensimmäisistä pilvenpiirtäjistä ja yhä yksi kaupungin tunnuskuvallisimmista ja valokuvatuimmista rakennuksista.

Flatiron Building on yksi New York Cityn tunnuskuvallisimmista rakennuksista. Rakennuksen tunnistaa sen ainutlaatuisesta kolmiomaisesta muodosta, joka myötäilee rakennuksen tontin kiilamaista muotoa. Flatiron Buildingin kalkkikivestä valmistettu julkisivu ja teräskehys ovat hienoja esimerkkejä 1900-luvun Beaux-Arts-arkkitehtuurista. Läheinen kävelykatualue ja Madison Square Park tarjoavat tilaa rentoutumiseen.

Flatironin alkuperäinen nimi oli Fuller Building rakennuksen rahoittaneen miehen mukaan, ja rakennuksen suunnitteli Daniel Burnham. Sen poikkeava muoto näyttää vanhalta silitysraudalta, jonka mukaan rakennus sai nimensä Flatiron. Flatiron Building rakennettiin 1900-luvun alussa, ja 20-kerroksista rakennusta pidettiin maan ensimmäisenä pilvenpiirtäjänä.

Huomaa rakennuksen kalkkikivestä valmistettu julkisivu, joka luotiin näyttämään klassiselta pilarilta. Tarkastele koristekuvioita, jotka koristavat rakennuksen perustaa ja nousevat esiin rakennuksen perustasta ja yläosasta. Ihaile rakennuksen kolmiomaista muotoa, jonka ansiosta rakennus näyttää pitkin Fifth Avenueta purjehtivalta laivalta. Rakennuksen edessä Fifth Avenuen ja Broadwayn välissä on pieni sisällissodan veteraanin haudan osoittava muistomerkki.

Flatiron tunnetaan siitä, että se synnyttää ympärilleen epätyypillisiä tuulivirtauksia. Kun katsot pitkin 23. katua, kuvittele mielessäsi 1920-luvun maailma, jolloin paikalla oli usein poliisimiehiä ajamassa pois paikalla vetelehtiviä miehiä, jotka toivoivat näkevänsä tuulen nostattavan ylös naisten hameita.

Ympäröivä Flatiron District on jalankulkijaystävällinen alue, jossa voit istuskella varjossa, rentoutua ja katsella ohi kulkevia ihmisiä.

Tutustu läheisiin vaate- ja tarvikekauppoihin, design-liikkeisiin ja valokuvagallerioihin. Madison Square Parkin läpi kävellessäsi voit ihailla ympäröivää valurauta-arkkitehtuuria. Istuskele puiston eteläpäädyssä ja nauti kaupungin tarjoamasta ilmaisesta langattomasta nettiyhteydestä. Kesällä voit nauttia ilmaiskonserteista, kuunnella lukutuokioita tai ihailla taidenäyttelyitä.

Broadwayn ja Fifth Avenuen risteyksessä sijaitseva Flatiron Building sijaitsee East 23rd Streetin alussa. Lähin metroasema on 23rd Street Station.


Alueen Flatiron Building opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 527 majoitusliikettä kohteen Flatiron Building lähellä
Hotel Pennsylvania 100 €
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York, NY
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Madison Square Garden, Macy's ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (7th Avenue) 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Roosevelt Hotel, New York City 116 €
  The Roosevelt Hotel, New York City

  The Roosevelt Hotel, New York City

  45 E 45th Street, New York, NY
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   5th Avenue ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chrysler Building ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   YOTEL New York 110 €
   YOTEL New York

   YOTEL New York

   570 Tenth Avenue, New York, NY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Times Square ja Jacob K. Javits Convention Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Broadway ja Central Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja 34th Street – Pennin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    The New Yorker A Wyndham Hotel 90 €
    The New Yorker A Wyndham Hotel

    The New Yorker A Wyndham Hotel

    481 Eighth Ave., New York, NY
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Times Square ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway ja Grand Central Terminal ovat myös 2 kilometrin päässä. 34th Street – Pennin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Westin New York Grand Central 115 €
     The Westin New York Grand Central

     The Westin New York Grand Central

     212 East 42nd Street, New York, NY
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Chrysler Building ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. 5th Avenue ja Yhdistyneiden kansakuntien päämaja ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja New York Grand Central Terminalin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Hendricks 102 €
      Hotel Hendricks

      Hotel Hendricks

      25 W 38th Street, New York, NY
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       New Yorkin julkinen kirjasto ja 5th Avenue sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Madison Square Garden ja Bryant Park ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. 42nd Street – Bryant Parkin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja 34th Streetin metroasema (Herald Square) 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Arlo NoMad 134 €
       Arlo NoMad

       Arlo NoMad

       11 East 31st Street, New York, NY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Empire State Building, Madison Square Park (monitoimiareena) ja Macy's sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. 33rd Streetin metroasema (Park Avenue ) sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (Park Avenue ) 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Hyatt New York 180 €
        Grand Hyatt New York

        Grand Hyatt New York

        109 East 42nd Street, at Grand Central Terminal, New York, NY
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Chrysler Building ja Grand Central Terminal sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. 5th Avenue ja Bryant Park ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) on 9 minuutin kävelymatkan päässä.