Forte dei Marmi

Matkaopas
Versilia featuring yleiset rantanäkymät ja rannikkokaupunki

Baareja, ravintoloita, laadukkaita liikkeitä ja paljon muuta: rantalomalla Forte dei Marmissa voit nauttia Versilian kauneimmasta alueesta. Ainutlaatuinen ja kaunis Forte dei Marmi on houkutellut aina varakkaita matkailijoita, ja sitä on pidetty jo pitkään yhtenä Italian hienoimmista lomakohteista. Vehreiden mäntymetsien ympäröimässä ja ristiin rastiin kulkevien puiden reunustamien bulevardien koristamassa Forte dei Marmissa voit rentoutua kaikessa rauhassa muutaman päivän ajan tai nauttia kaupungin baarien, ravintoloiden ja klubien eloisammasta tunnelmasta. Marmorilinnaketta tarkoittava kaupungin nimi on selvä viittaus sen alkuperään. Forte dei Marmi sijaitsee Michelangelo Buonarrotin käskystä rakennetun tien päässä. Tietä pitkin kuljetettiin aikoinaan arvokasta marmoria Apuanen Alpeilta.

Forte dei Marmin ‑matkalla kannattaa käydä rannalla ihailemassa ainakin viehättävää auringonlaskua, jolloin kristallinkirkkaasta Tyrrhenanmerestä heijastuvat auringon tuhannet eri värisävyt valtaavat koko taivaan. Kaupungin kaduilla, baareissa ja ravintoloissa voi nähdä eri puolilta maailmaa olevia viihde- ja tv-maailman tähtiä, jotka osallistuvat erityisiin illanviettoihin ja seurapiiritapahtumiin, jotka jatkuvat aamuyön pikkutunneille asti. Forte dei Marmin monista eri paikoista on mainittava erityisesti vuonna 1929 avattu Capannina di Franceschi, jonka lavalla on esiintynyt ja esiintyy yhä kansainvälisen viihdealan suurimpia nimiä.

Forte dei Marmin symboli on kaupungin keskustassa sijaitseva Fortino, Toscanan suurherttuan Leopold I:n alueen puolustamista ja kaupunkiasutuksen rohkaisemista varten 1700-luvulla rakennuttama ikivanha linnoitus, jota oltiin juuri kunnostamassa. Nykyisin linnoitus sijaitsee keskellä modernia urbaania keskustaa, jonka puiden reunustamat vehreät bulevardit ja aukiot luovat kaupunkiin rentouttavan ja rauhallisen tunnelman.

Jatkamalla kohti merta näet pian lastauslaiturin, jossa valtavat marmorilohkareet lastattiin ennen muinoin laivoihin ja toimitettiin eri puolille maailmaa. Nykyisin laituri on kokonaan matkailunähtävyys. Siellä kävellessäsi voit ihailla samalla Forte dei Marmin upeaa rannikkoa. Toinen arkkitehtonisesti mielenkiintoinen kaupunginosa on Rooman keisarillinen kortteli, jonka huviloiden suunnittelusta vastasivat mestariarkkitehdit, kuten Michelucci, Giò Ponti ja Giuseppe Pagano. Alueella on myös kuuluisa Villa Agnelli, jossa toimii nykyisin Hotel Augustus ja jonka alikulkutunneli johtaa suoraan merenrannalle.

Viikonloppulomalla Forte dei Marmissa ja Versiliassa voi nauttia aina hauskanpidosta ja yöelämästä. Lähes kaikki klubit sijaitsevat ranta-alueella, joka ulottuu Lido di Camaioresta Forte dei Marmiin. Kuuluisimpia klubeja ovat Nabilia, Cavalluccio, historiallinen La Bussola, Twiga ja jo aiemmin mainittu Capannina. Ranta-aluetta reunustavat liikkeet ja kahvilat, jotka ovat täydellisiä paikkoja siemailla cocktaileja ja nauttia samalla auringonlaskun katselusta.

Kesällä kaupunki täyttyy matkailijoista, ja siellä järjestetään päivittäin taidetapahtumia. Ne vaihtelevat Versilianan teatterin klassisista esityksistä Puccini-festivaaliin. Kesällä voit myös nauttia Piazza Danten ulkoilmateatterissa järjestettävistä monen eri genren esityksistä. Erityinen maininta on annettava Favolantin lastenteatteriryhmän järjestämille esityksille, joissa kerrotaan innovatiivisella tavalla ja marionetteja ja nukkeja apuna käyttämällä klassisia tarinoita perheen pienimmille. Versilia on täynnä nähtävää, tutustuttavaa ja ennen kaikkea koettavaa. Tutustu Forte dei Marmin ‑pakettimatkoihin ja valmistaudu unohtamattomalle matkalle.

Forte dei Marmi renewed 6 bedroom villa
Forte dei Marmi renewed 6 bedroom villa
Via Felice Carena, 42, Forte dei Marmi, 55042
Yövy tässä huvilassa kohteessa Forte dei Marmi. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, terassista ja puutarhasta. Lähellä sijaitsee Ugo Guidin kotimuseo ja Bagno ...
Forte dei Marmi renewed 6 bedroom villa
Villa il Giardino
Villa il Giardino
viale versilia, 244, Forte dei Marmi, 55042
Yövy tässä liikematkustukseen soveltuvassa huvilassa kohteessa Forte dei Marmi. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kalustetusta parvekkeesta tai patiosta ja ...
Villa il Giardino
Rakas versiosi Villassa
Rakas versiosi Villassa
Forte dei Marmi, Tuscany
Yövy tässä huvilassa kohteessa Forte dei Marmi. Nauti patiosta, 3 kylpyhuoneesta ja 3 makuuhuoneesta. Lähellä sijaitsee Bagno Belmare ja Ugo Guidin kotimuseo, ...
5/5 Exceptional! (1 arvostelu)
Alles was man braucht
"Das Haus ist zwar nicht das neueste, aber es hat alles, was man für den Aufenthalt am Meer braucht. Besonders hat uns der sehr kurze fast gerade Weg zum freien Strand am Meer gefallen, auch wenn dieser am Luna Park vorbeiführt und nicht so sauber ist. Aber dafür kann die Vermieterin ja nichts. Die ..."

Arvosteltu 28.8.2019

Rakas versiosi Villassa
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Forte dei Marmi

Kohteen Forte dei Marmi lähellä sijaitsevat kaupungit