Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gibralfaron linna

Málagan kuuluisin maamerkki kohoaa vuoren huipulla tarjoten panoraamanäköalan kaupungin sekä Alboráninmeren ylle, joka ulottuu Afrikkaan asti.

Gibralfaron linna on Málagan kaupungin ja provinssin ikoni, joka on kuvattu sekä kaupungin että provinssin lippuun ja sinettiin. 900-luvulla rakennettu ja 1300-luvulla linnoitettu monumentti kohoaa maurilaisen Alcazaban linnoituksen yllä Montes del Malagan vuorijonolla. Huipulta näet vanhat kaupunginmuurit, Málagan sataman sekä Välimeren rantaviivan.

Kiipeä linnaan jalan seuraamalla käytävää Alcazabalta, tai aja taksilla tai bussilla suoraan portille. Toinen vaihtoehto on patikoida koko matka huipulle. Seuraa joko jyrkkää mukulakivistä polkua mäkien ja mäntymetsän läpi tai kiipeä mutkittelevat portaat, jotka alkavat Plaza del General Torrijosin aukiolta. Kiipeäminen on kova urakka, mutta matkan näköalat palkitsevat vaivannäön.

Gibralfaron nimi on peräisin arabian kielen mäkeä merkitsevästä sanasta yabal ja kreikan kielen majakkaa tarkoittavasta sanasta faruh. Tästä voi päätellä, että vuorta käytettiin tähystyspaikkana jo kauan ennen linnan ja moskeijan rakentamista vuonna 929. Moskeijasta tuli kristittyjen temppeli, muodostaen mudéjar-tyylisen yhdistelmän arabialaisia ja eurooppalaisia vaikutteita. 

Kävele linnan mailla kauniita puutarhoja ja Airónin syvää kaivoa ihaillen. Kiipeä varustuksille katsomaan katedraalia ja Málagan kaupunkia. Nauti upeista Alboráninmerelle ja Marokkoon avautuvista näkymistä. Yhdeltä muurilta avautuu näkymä Plaza de Toros La Malaguetan härkätaisteluareenalle. 

Opi lisää linnoituksen historiasta vierailemalla läheisessä ruutivarastossa toimivassa museossa. Tutustu kiehtoviin kertomuksiin ja ihaile vanhoja aseita sekä muita näyttelyesineitä.

Jos saavut Gibralfaroon autolla, seuraa Paseo de Redingiltä alkavaa tietä ja pysäköi linnan parkkipaikalle. Linnaan ja museoon on ilmainen sisäänpääsy sunnuntai-iltapäivisin ja alennetut hinnat tiistai–sunnuntai-aamuisin. Voit ostaa yhdistelmälipun, jolla pääset myös maurilaiseen Alcazaban linnoitukseen. Molemmat kohteet ovat suljettuna uudenvuodenpäivänä, 28. helmikuuta sekä joulupäivänä.


Alueen Gibralfaron linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 123 majoitusliikettä kohteen Gibralfaron linna lähellä
Hotel MS Maestranza 101 €
Hotel MS Maestranza

Hotel MS Maestranza

Avd Canovas Del Castillo 1, Málaga, Malaga
   
  4.0 kautta 5.0

  Plaza de Toros ja Malaguetan ranta ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Alcazaba ja Málagan satama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Marinan metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Gran Hotel Miramar 292 €
  Gran Hotel Miramar

  Gran Hotel Miramar

  Paseo Reding, 22, Málaga, Málaga
    
   5.0 kautta 5.0

   Malaguetan ranta, Alcazaba ja Málagan tuomiokirkko ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta sijaitsevasta hotellista. Málagan Picasso-museo ja Málagan satama ovat myös 2 kilometrin päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Molina Lario Hotel 176 €
   Molina Lario Hotel

   Molina Lario Hotel

   Molina Lario 20-22, Málaga, Malaga
     
    4.0 kautta 5.0

    Tämän boutique-tyylinen hotellin lähellä sijaitsee MIMMA, Málagan tuomiokirkko ja Calle Larios. Málagan satama ja Málagan Picasso-museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Guadalmedinan metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Parador Málaga Gibralfaro Hotel 200 €
    Parador Málaga Gibralfaro Hotel

    Parador Málaga Gibralfaro Hotel

    Castillo de Gibralfaro, s/n, Málaga, Malaga
      
     4.0 kautta 5.0

     Banco de España, Alcazaba ja Málagan tuomiokirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Málagan Picasso-museo ja Malaguetan ranta ovat myös 2 kilometrin päässä. La Malaguetan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Marinan metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     Málaga Hotel Eliseos 91 €
     Málaga Hotel Eliseos

     Málaga Hotel Eliseos

     Paseo de Reding, 19, Málaga, Malaga
       
      3.0 kautta 5.0

      Plaza de Toros ja Malaguetan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alcazaba ja Málagan Picasso-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Soho Boutique Vegas 89 €
      Soho Boutique Vegas

      Soho Boutique Vegas

      Paseo Sancha 22, Málaga, Malaga
        
       3.0 kautta 5.0

       Plaza de Toros, Alcazaba ja Málagan Picasso-museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Gibralfaron linna ja Carmen Thyssen -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. La Malaguetan metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Marinan metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       Picasso Suites Málaga Apartamento 82 €
       Picasso Suites Málaga Apartamento

       Picasso Suites Málaga Apartamento

       San Agustín, 11, Málaga, Malaga
         
        4.0 kautta 5.0

        Málagan Picasso-museo ja Málagan tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Alcazaba ja Málagan satama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Malaguetan metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Apartamentos Nono Charming Stay 86 €
        Apartamentos Nono Charming Stay

        Apartamentos Nono Charming Stay

        ST. Casas de Campos 15, Málaga
          
         3.0 kautta 5.0

         Atarazanasin keskustori, Málagan satama ja Calle Larios sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Málagan Picasso-museo ja Alcazaba ovat myös 2 kilometrin päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Guadalmedinan metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.