Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gibralfaron linna

Málagan kuuluisin maamerkki kohoaa vuoren huipulla tarjoten panoraamanäköalan kaupungin sekä Alboráninmeren ylle, joka ulottuu Afrikkaan asti.

Gibralfaron linna on Málagan kaupungin ja provinssin ikoni, joka on kuvattu sekä kaupungin että provinssin lippuun ja sinettiin. 900-luvulla rakennettu ja 1300-luvulla linnoitettu monumentti kohoaa maurilaisen Alcazaban linnoituksen yllä Montes del Malagan vuorijonolla. Huipulta näet vanhat kaupunginmuurit, Málagan sataman sekä Välimeren rantaviivan.

Kiipeä linnaan jalan seuraamalla käytävää Alcazabalta, tai aja taksilla tai bussilla suoraan portille. Toinen vaihtoehto on patikoida koko matka huipulle. Seuraa joko jyrkkää mukulakivistä polkua mäkien ja mäntymetsän läpi tai kiipeä mutkittelevat portaat, jotka alkavat Plaza del General Torrijosin aukiolta. Kiipeäminen on kova urakka, mutta matkan näköalat palkitsevat vaivannäön.

Gibralfaron nimi on peräisin arabian kielen mäkeä merkitsevästä sanasta yabal ja kreikan kielen majakkaa tarkoittavasta sanasta faruh. Tästä voi päätellä, että vuorta käytettiin tähystyspaikkana jo kauan ennen linnan ja moskeijan rakentamista vuonna 929. Moskeijasta tuli kristittyjen temppeli, muodostaen mudéjar-tyylisen yhdistelmän arabialaisia ja eurooppalaisia vaikutteita. 

Kävele linnan mailla kauniita puutarhoja ja Airónin syvää kaivoa ihaillen. Kiipeä varustuksille katsomaan katedraalia ja Málagan kaupunkia. Nauti upeista Alboráninmerelle ja Marokkoon avautuvista näkymistä. Yhdeltä muurilta avautuu näkymä Plaza de Toros La Malaguetan härkätaisteluareenalle. 

Opi lisää linnoituksen historiasta vierailemalla läheisessä ruutivarastossa toimivassa museossa. Tutustu kiehtoviin kertomuksiin ja ihaile vanhoja aseita sekä muita näyttelyesineitä.

Jos saavut Gibralfaroon autolla, seuraa Paseo de Redingiltä alkavaa tietä ja pysäköi linnan parkkipaikalle. Linnaan ja museoon on ilmainen sisäänpääsy sunnuntai-iltapäivisin ja alennetut hinnat tiistai–sunnuntai-aamuisin. Voit ostaa yhdistelmälipun, jolla pääset myös maurilaiseen Alcazaban linnoitukseen. Molemmat kohteet ovat suljettuna uudenvuodenpäivänä, 28. helmikuuta sekä joulupäivänä.


Alueen Gibralfaron linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 196 majoitusliikettä kohteen Gibralfaron linna lähellä
Gran Hotel Miramar 225 €
Gran Hotel Miramar

Gran Hotel Miramar

   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Plaza de Toros ja Malaguetan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan Picasso-museo ja Alcazaba ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel MS Maestranza 79 €
  Hotel MS Maestranza

  Hotel MS Maestranza

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Plaza de Toros ja Malaguetan ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Málagan satama ja Málagan Picasso-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Málaga Hotel Eliseos 49 €
   Málaga Hotel Eliseos

   Málaga Hotel Eliseos

     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Plaza de Toros ja Malaguetan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Málagan Picasso-museo ja Alcazaba ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Palacio Solecio 134 €
    Palacio Solecio

    Palacio Solecio

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Plaza de la Merced ja Málagan Picasso-museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Alcazaba ja Calle Larios ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Malaguetan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Soho Boutique Vegas 52 €
     Soho Boutique Vegas

     Soho Boutique Vegas

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Plaza de Toros, Málagan Picasso-museo ja Alcazaba sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Gibralfaron linna ja Carmen Thyssen -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. La Malaguetan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Marinan metroasema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

      Parador Málaga Gibralfaro Hotel 140 €
      Parador Málaga Gibralfaro Hotel

      Parador Málaga Gibralfaro Hotel

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Gibralfaron linna ja Málagan Picasso-museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alcazaba ja Malaguetan ranta ovat myös 2 kilometrin päässä. La Malaguetan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Marinan metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Petit Palace Plaza Malaga Hotel 89 €
       Petit Palace Plaza Malaga Hotel

       Petit Palace Plaza Malaga Hotel

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Plaza de la Constitución, Fuente de Génova ja Palacio Episcopal sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Carmen Thyssen -museo ja Málagan Picasso-museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Malaguetan metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        AC Hotel Málaga Palacio by Marriott 82 €
        AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

        AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         MIMMA ja Málagan satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Málagan Picasso-museo ja Calle Larios ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Malaguetan metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.