Glostrup

Matkaopas

Nauti romanttisista kävelyretkistä viehättävässä puistossa, osta viimeisintä muotia ostoskeskuksen monista liikkeistä ja ihaile näkymiä Oxbjergetin huipulta.

Pääkaupunkialueella sijaitseva Glostrup on viehättävä kaupunki, jossa on monia vapaa-ajanviettopaikkoja ja kauppoja. Glostrupissa on myös runsaasti avaria alueita leppoisille kävelyretkille ja peleille. Jos kaipaat lomaltasi tai viikonloppumatkaltasi hieman enemmän toimintaa, Kööpenhaminan kirkkaat valot odottavat vain reilun 11 kilometrin päässä.

Glostrupin-matka sopiikin ihanteellisesti niille, jotka haluavat rentoutua kätevän etäisyyden päässä suurkaupungista. Lähde kävelyretkelle Glostrup Byparkiin, jossa voit nauttia mutkittelevista poluista, veistoksista ja värikkäistä kasveista. Ihaile Glostrupia yläilmoista Oxbjergetiltä, joka sijaitsee Vestskovenin metsien itälaidalla. Kukkulan laelta avautuvat hienot näkymät Glostrupin ylle.

Glostrup sai alkunsa pienenä kylänä. Rautatien mukana tuli rautatieasema, ja alueesta tuli Kööpenhaminan suosittu esikaupunkialue. Monet Glostrupin asukkaat käyvät nykyisin töissä pääkaupungissa, mutta myös Glostrupissa riittää runsaasti ostospaikkoja ja viihdettä.

Jos haluat tehdä ostoksia omaan tahtiisi, Glostrupin-viikonloppuloma sopii juuri sinulle. Kävelykadun lisäksi Glostrup Shoppingcenterissä on yli 50 erikoisliikettä. Nauti aamupäivän päätteeksi herkullinen lounas suositussa Café Dalle Vallessa pääostoskadulla. Tanskalaisen muotoilun ystävien kannattaa käydä katsomassa kuuluisan Arne Jakobsenin vuonna 1957 suunnittelemaa omaperäistä Glostrupin raatihuonetta, jossa on kaunis puutarha.

Halvalla Glostrupin-matkalla riittää runsaasti aktiviteetteja koko perheelle. Pidä hauskaa keilaten Glostrup Bowling Centerissä tai katso jalkapalloa Glostrupin stadionilla. Voit myös käydä Glostrup Idrætsanlægissa ja kokeilla Full Swing ‑golfsimulaattoria sillä välin, kun lapsesi leikkivät leikkipuistossa tai uima-altaassa. Uima-allasosastolla on 100 metriä pitkä vesiliukumäki ja hyvinvointialue, jolla on spa ja ulkoilmasauna.

Glostrup on paljon enemmän kuin pelkkä Kööpenhaminan esikaupunkialue. Glostrup tarjoaa täydellisen yhdistelmän ostoksia, maisemia ja suurkaupunkia.

Hotel Mayfair
Hotel Mayfair
4 out of 5
Helgolandsgade 3, Kööpenhamina
Hinta on 94 € per yö ajalle 14. marrask. viiva 14. marrask.
Kööpenhaminan Tivoli, Rådhuspladsen ja Strøget sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Nyhavn ovat myös ...
4/5 Very Good! (832 arvostelua)
"Huone oli tosi kiva ja siisti, aamiainen aika mitätön."

Arvosteltu 20.7.2021

Hotel Mayfair
Glostrup Park Hotel
Glostrup Park Hotel
4 out of 5
Hovedvejen 41, Glostrup
Hinta on 136 € per yö ajalle 20. marrask. viiva 20. marrask.
Kööpenhaminan eläintarha, Kööpenhaminan Tivoli ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. ...
4.2/5 Very Good! (1,252 arvostelua)
Bypassing CPH
"Easy to reach and nicely quiet with decent breakfast. Will definitely choose again when having the need to stay overnight on the way."

Arvosteltu 26.1.2020

Glostrup Park Hotel
Scandic Glostrup
Scandic Glostrup
4 out of 5
Roskildevej 550, Glostrup
Hinta on 120 € per yö ajalle 19. marrask. viiva 19. marrask.
Brøndby Stadium on 3,3 kilometrin ja Rødovre Centrum on 3,7 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Kööpenhaminan eläintarha ja Frederiksbergin ...
3.8/5 Good! (615 arvostelua)
Hyvä hotelli hieman syrjässä
"Hyvät olivat puitteet majoittumisen kannalta. Ensisilmäys päällepäin oli hieman shokeeraava, koska hotellin ulkoinen kuosi ei ollut järin mairitteleva. Sisäpuoli sen sijaan oli todella siisti ja majoituspuitteet olivat ainakin meidän tarpeisiin riittävät. Kaupungissa vierailu kesti aina noin tunnin ..."

Arvosteltu 13.8.2019

Scandic Glostrup
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites
Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites
4 out of 5
Colbjørnsensgade 27, Kööpenhamina, Sealand
Hinta on 133 € per yö ajalle 7. marrask. viiva 7. marrask.
Øksnehallen, Kööpenhaminan Tivoli ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Tyko Brahen planetaario ...
4.7/5 Exceptional! (22 arvostelua)
"Super close to the Central station! Beautiful property."

Arvosteltu 21.10.2021

Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites
STAY Seaport
STAY Seaport
4 out of 5
Murmanskgade 15, Nordhavn, Kööpenhamina
Parken-stadion, Pieni merenneito -patsas ja Fælledparkenin puisto sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Amalienborgin linna sijaitsee 3,4 ...
4.6/5 Exceptional! (599 arvostelua)
Hieno huone rakenteilla olevalla alueell
"Hieno tilava huone(isto) mutta ympäristö vasta rakenteilla, mistä syystä hotellin lähistöllä kulkeminen oli meluista ja pölyistä."

Arvosteltu 24.8.2019

STAY Seaport
STAY Bryggen
STAY Bryggen
4 out of 5
Knud Kristensens Gade 6, Kööpenhamina, Sealand
Havnebadet Islands Bryggen uima-allas, Casino Copenhagen ja Øksnehallen 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Vega ja Tanskan juutalaismuseo ovat myös ...
4.6/5 Wonderful! (231 arvostelua)
Familien i København
"Super godt sted når familien skal se Kbh. Nemt med bybus, metro eller leje-cykel. Området er roligt med gode indkøbsmuligheder i gåafstand. Mangler info. fra hotellet om affaldssortering så glas, plast, pap mm. ikke bare ryger ud samme vej."

Arvosteltu 25.7.2021

STAY Bryggen
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Glostrup

Kohteen Glostrup lähellä sijaitsevat kaupungit