Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kööpenhaminan eläintarha

Näe Tanskan historiallisen eläintarhan huippuluokan elefanttiaitaus, tähystystorni ja monia eri puolilta maailmaa tulevia eläimiä.

Kööpenhaminan eläintarhassa näet eläinkunnan kaikki suurimmat nimet, minkä ansiosta eläintarha on loistava retkikohde perheille. Seuraa eläinten jännittäviä päivittäisiä ruokintahetkiä ja kiipeä eläintarhan keskellä sijaitsevaan tähystystorniin, josta on panoraamanäkymät eläintarhaan. Vaikka eläimet elävät nykyisin huippuluokan aitauksissa, eläintarhassa on säilytetty monia alkuperäisiä rakenteita, joista käy selvästi ilmi, että olet yhdessä Euroopan vanhimmista eläintarhoista.

Kööpenhaminan eläintarha avattiin vuonna 1859, jolloin yksi sen päänähtävyyksistä oli ämpärissä oleva kilpikonna. Nykyisin tämä historiallinen eläintarha kuuluu maailman johtaviin villieläinten suojelijoihin, ja eläintarhassa on yli 260 eläinlajia eri puolilta maailmaa. Kööpenhaminan eläintarha houkuttelee vuosittain miljoonia kävijöitä ja on yhä yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä.

Eläintarhan osiot on jaettu maantieteellisesti, joten voit nähdä kaikki eläimet luonnollisten naapureidensa ympäröiminä. Etelä-Amerikan aitauksissa voit nähdä muurahaiskarhuja ja preeriakoiria, ja Aasian osiossa voit tutustua punapandoihin. 

Eläintarhan suurimpia nähtävyyksiä on brittiläisen arkkitehdin ja tanskalaisen maisema-arkkitehdin suunnittelema huippuluokan elefanttiaitaus. Aitauksen lasikaton läpi tulvii runsaasti luonnonvaloa. Tässä atriumissa voit ihastella siinä asuvia aasiannorsuja, jotka suihkuttelevat vettä ja tömistelevät ympäriinsä.

Kiipeä puiseen tähystystorniin, joka on ollut eläintarhan keskipiste vuodesta 1905 alkaen. Tornissa seisot 44 metrin korkeudella Frederiksbergin alueen yläpuolella ja edessäsi avautuu yksi parhaimmista näkymistä Kööpenhaminan ylle. Eläinten jatkaessa touhujaan alapuolellasi voit valita itsellesi ilmasta käsin seuraavaksi tutustuttavan alueen.

Kööpenhaminan eläintarha sijaitse Frederiksbergissä, kolme kilometriä länteen kaupungin keskustasta. Eläintarhaan on helppo pääsy polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä, sillä bussi pysähtyy aivan sisäänkäynnin edessä. Koska eläintarha sijaitsee keskustan ulkopuolella, katujen varsilla on runsaasti maksuttomia ja mittarillisia pysäköintipaikkoja. Eläintarha on avoinna joka päivä, ja sinne on pieni sisäänpääsymaksu.


Alueen Kööpenhaminan eläintarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 360 majoitusliikettä kohteen Kööpenhaminan eläintarha lähellä
Hotel Ottilia 118 €
Hotel Ottilia

Hotel Ottilia

Bryggernes Plads 7, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0

  Carlsbergin panimon vierailukeskus ja Kööpenhaminan eläintarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 3 kilometrin päässä. Carlsbergin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Enghaven asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Moxy Copenhagen Sydhavnen 96 €
  Moxy Copenhagen Sydhavnen

  Moxy Copenhagen Sydhavnen

  Scandiagade 14, Kööpenhamina
    
   3.5 kautta 5.0

   Carlsbergin panimon vierailukeskus, Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Strøget ja Royal Arena ovat myös 10 kilometrin päässä. Sydhavnin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sjælørin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Rossini 75 €
   Hotel Rossini

   Hotel Rossini

   Gammel Jernbanevej 27, Kööpenhamina
     
    3.0 kautta 5.0

    Carlsbergin panimon vierailukeskus ja Kööpenhaminan eläintarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 5 kilometrin päässä. Valbyn asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Langgaden asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Urban House Copenhagen by MEININGER 84 €
    Urban House Copenhagen by MEININGER

    Urban House Copenhagen by MEININGER

    Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
      
     2.0 kautta 5.0

     Tyko Brahen planetaario ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Rådhuspladsen ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Kong Arthur 235 €
     Hotel Kong Arthur

     Hotel Kong Arthur

     Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
       
      4.0 kautta 5.0

      Työläismuseo (Arbejdermuseet) ja Kasvitieteellinen puutarha ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kööpenhaminan yliopisto ja Rundetårn ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Tivoli Hotel 154 €
      Tivoli Hotel

      Tivoli Hotel

      Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0

       Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rådhuspladsen ja Strøget ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

       Comfort Hotel Vesterbro 120 €
       Comfort Hotel Vesterbro

       Comfort Hotel Vesterbro

       Vesterbrogade 23-29, Kööpenhamina
         
        3.0 kautta 5.0

        Tyko Brahen planetaario, Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kööpenhaminan päärautatieasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ascot Hotel 169 €
        Ascot Hotel

        Ascot Hotel

        Studiestræde 61, Kööpenhamina
          
         4.0 kautta 5.0

         Pumpehuset, Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Kööpenhaminan yliopisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.