Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kööpenhaminan eläintarha

Näe Tanskan historiallisen eläintarhan huippuluokan elefanttiaitaus, tähystystorni ja monia eri puolilta maailmaa tulevia eläimiä.

Kööpenhaminan eläintarhassa näet eläinkunnan kaikki suurimmat nimet, minkä ansiosta eläintarha on loistava retkikohde perheille. Seuraa eläinten jännittäviä päivittäisiä ruokintahetkiä ja kiipeä eläintarhan keskellä sijaitsevaan tähystystorniin, josta on panoraamanäkymät eläintarhaan. Vaikka eläimet elävät nykyisin huippuluokan aitauksissa, eläintarhassa on säilytetty monia alkuperäisiä rakenteita, joista käy selvästi ilmi, että olet yhdessä Euroopan vanhimmista eläintarhoista.

Kööpenhaminan eläintarha avattiin vuonna 1859, jolloin yksi sen päänähtävyyksistä oli ämpärissä oleva kilpikonna. Nykyisin tämä historiallinen eläintarha kuuluu maailman johtaviin villieläinten suojelijoihin, ja eläintarhassa on yli 260 eläinlajia eri puolilta maailmaa. Kööpenhaminan eläintarha houkuttelee vuosittain miljoonia kävijöitä ja on yhä yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä.

Eläintarhan osiot on jaettu maantieteellisesti, joten voit nähdä kaikki eläimet luonnollisten naapureidensa ympäröiminä. Etelä-Amerikan aitauksissa voit nähdä muurahaiskarhuja ja preeriakoiria, ja Aasian osiossa voit tutustua punapandoihin. 

Eläintarhan suurimpia nähtävyyksiä on brittiläisen arkkitehdin ja tanskalaisen maisema-arkkitehdin suunnittelema huippuluokan elefanttiaitaus. Aitauksen lasikaton läpi tulvii runsaasti luonnonvaloa. Tässä atriumissa voit ihastella siinä asuvia aasiannorsuja, jotka suihkuttelevat vettä ja tömistelevät ympäriinsä.

Kiipeä puiseen tähystystorniin, joka on ollut eläintarhan keskipiste vuodesta 1905 alkaen. Tornissa seisot 44 metrin korkeudella Frederiksbergin alueen yläpuolella ja edessäsi avautuu yksi parhaimmista näkymistä Kööpenhaminan ylle. Eläinten jatkaessa touhujaan alapuolellasi voit valita itsellesi ilmasta käsin seuraavaksi tutustuttavan alueen.

Kööpenhaminan eläintarha sijaitse Frederiksbergissä, kolme kilometriä länteen kaupungin keskustasta. Eläintarhaan on helppo pääsy polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä, sillä bussi pysähtyy aivan sisäänkäynnin edessä. Koska eläintarha sijaitsee keskustan ulkopuolella, katujen varsilla on runsaasti maksuttomia ja mittarillisia pysäköintipaikkoja. Eläintarha on avoinna joka päivä, ja sinne on pieni sisäänpääsymaksu.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 780 majoitusliikettä kohteen Kööpenhaminan eläintarha lähellä
Comfort Hotel Vesterbro 92 €
Comfort Hotel Vesterbro

Comfort Hotel Vesterbro

Vesterbrogade 23-29, Kööpenhamina
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Ascot Hotel
  Ascot Hotel

  Ascot Hotel

  Studiestræde 61, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pumpehuset ja Rådhuspladsen sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Strøget ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Rådhuspladsenin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Ottilia 67 €
   Hotel Ottilia

   Hotel Ottilia

   Bryggernes Plads 7, Kööpenhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Carlsbergin panimon vierailukeskus ja Kööpenhaminan eläintarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 3 kilometrin päässä. Carlsbergin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Enghaven asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Skt. Petri 154 €
    Skt. Petri

    Skt. Petri

    Krystalgade 22, Kööpenhamina
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Savoy Hotel 120 €
     Savoy Hotel

     Savoy Hotel

     Vesterbrogade 34, Kööpenhamina
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kööpenhaminan Tivoli, Rådhuspladsen ja Strøget sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tanskan kansallismuseo ja Christiansborgin linna ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kööpenhaminan päärautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      CABINN Copenhagen 92 €
      CABINN Copenhagen

      CABINN Copenhagen

      Arni Magnussons Gade 1, Kööpenhamina
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Rådhuspladsen ja Strøget ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       Best Stay Copenhagen-Roskildevej
       Best Stay Copenhagen-Roskildevej

       Best Stay Copenhagen-Roskildevej

       Roskildevej 42c, Frederiksberg, Sealand
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Frederiksbergin linna ja Kööpenhaminan eläintarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 5 kilometrin päässä. Langgaden asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Peter Bangs Vejin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Best Stay Copenhagen Bed & Breakfast 536 €
        Best Stay Copenhagen Bed & Breakfast

        Best Stay Copenhagen Bed & Breakfast

        42 Roskildevej, Frederiksberg
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Frederiksbergin linna ja Kööpenhaminan eläintarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 5 kilometrin päässä. Langgaden asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Valbyn asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.