Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Kööpenhaminan eläintarha

Näe Tanskan historiallisen eläintarhan huippuluokan elefanttiaitaus, tähystystorni ja monia eri puolilta maailmaa tulevia eläimiä.

Kööpenhaminan eläintarhassa näet eläinkunnan kaikki suurimmat nimet, minkä ansiosta eläintarha on loistava retkikohde perheille. Seuraa eläinten jännittäviä päivittäisiä ruokintahetkiä ja kiipeä eläintarhan keskellä sijaitsevaan tähystystorniin, josta on panoraamanäkymät eläintarhaan. Vaikka eläimet elävät nykyisin huippuluokan aitauksissa, eläintarhassa on säilytetty monia alkuperäisiä rakenteita, joista käy selvästi ilmi, että olet yhdessä Euroopan vanhimmista eläintarhoista.

Kööpenhaminan eläintarha avattiin vuonna 1859, jolloin yksi sen päänähtävyyksistä oli ämpärissä oleva kilpikonna. Nykyisin tämä historiallinen eläintarha kuuluu maailman johtaviin villieläinten suojelijoihin, ja eläintarhassa on yli 260 eläinlajia eri puolilta maailmaa. Kööpenhaminan eläintarha houkuttelee vuosittain miljoonia kävijöitä ja on yhä yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä.

Eläintarhan osiot on jaettu maantieteellisesti, joten voit nähdä kaikki eläimet luonnollisten naapureidensa ympäröiminä. Etelä-Amerikan aitauksissa voit nähdä muurahaiskarhuja ja preeriakoiria, ja Aasian osiossa voit tutustua punapandoihin. 

Eläintarhan suurimpia nähtävyyksiä on brittiläisen arkkitehdin ja tanskalaisen maisema-arkkitehdin suunnittelema huippuluokan elefanttiaitaus. Aitauksen lasikaton läpi tulvii runsaasti luonnonvaloa. Tässä atriumissa voit ihastella siinä asuvia aasiannorsuja, jotka suihkuttelevat vettä ja tömistelevät ympäriinsä.

Kiipeä puiseen tähystystorniin, joka on ollut eläintarhan keskipiste vuodesta 1905 alkaen. Tornissa seisot 44 metrin korkeudella Frederiksbergin alueen yläpuolella ja edessäsi avautuu yksi parhaimmista näkymistä Kööpenhaminan ylle. Eläinten jatkaessa touhujaan alapuolellasi voit valita itsellesi ilmasta käsin seuraavaksi tutustuttavan alueen.

Kööpenhaminan eläintarha sijaitse Frederiksbergissä, kolme kilometriä länteen kaupungin keskustasta. Eläintarhaan on helppo pääsy polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä, sillä bussi pysähtyy aivan sisäänkäynnin edessä. Koska eläintarha sijaitsee keskustan ulkopuolella, katujen varsilla on runsaasti maksuttomia ja mittarillisia pysäköintipaikkoja. Eläintarha on avoinna joka päivä, ja sinne on pieni sisäänpääsymaksu.


Alueen Kööpenhaminan eläintarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 163 hotellia lähellä kohdetta Kööpenhaminan eläintarha
115 €
First Hotel Mayfair

First Hotel Mayfair

Helgolandsgade 3, Copenhagen
4,0
/ 5 (892 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Øksnehallen, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

67 €
Hotel Rossini

Hotel Rossini

Gammel Jernbanevej 27, Copenhagen
3,0
/ 5 (25 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Kööpenhaminan eläintarha on 1,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Tivoli-huvipuisto ja Strøget sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 5 kilometrin päässä.

58 €
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
4,2
/ 5 (626 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Øksnehallen, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

59 €
The Little Guesthouse

The Little Guesthouse

Küchlersgade 9, Copenhagen
5,0
/ 5 (2 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Vega, Tivoli-huvipuisto ja Strøget sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä matkustajakodista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 3 kilometrin päässä.

Central & New Nordic CPH Apartment

Central & New Nordic CPH Apartment

Flaskegade 5, 4 3, Copenhagen
3,0
/ 5 (1 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Vega, Tivoli-huvipuisto ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistosta. Rådhuspladsen ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

68 €
Hotel Sct Thomas

Hotel Sct Thomas

Frederiksberg Alle 7, Frederiksberg
3,8
/ 5 (245 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Kaupungin museo ja Tivoli-huvipuisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä.

125 €
Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
4,0
/ 5 (719 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Dansk Design Center, Tivoli-huvipuisto ja Strøget sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

Copenhagen Zone

Copenhagen Zone

Læssøesgade 12, 1th, Copenhagen
5,0
/ 5 (1 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Fælledparkenin puisto ja Tanskan kansallinen taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistosta. Strøget ja Rosenborgin linna ovat myös 2 kilometrin päässä.