Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Anaheim

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Anaheim

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Anaheim

Lennot Baton Rougeen

Unelmoitko lomasta viehättävissä Etelävaltioissa paikallisista herkuista nauttien? Louisianan osavaltion pääkaupunki Baton Rouge voi olla sinulle juuri oikea kohde. Löydät sopivia lentoja Baton Rougeen helposti, sillä kaupungilla on myös oma lentokenttänsä Baton Rouge Metropolitan Airport.

Vieraillessasi tässä kauniissa kaupungissa voit tutustua esimerkiksi USS Kidd Veterans Memorial Museumiin. Tämä käytöstä poistettu Fletcher-luokan hävittäjälaiva toimii muistomerkkinä kaikille asevoimien veteraaneille. Jos olet kiinnostunut seikkailunmakuisesta yöstä pienessä hytissä, voit yöpyä laivalla vaikka koko perheen voimin. Jos yöpyminen laivalla ei kiinnosta, kannattaa siellä kuitenkin vierailla ja osallistua laivalla järjestettäviin kiinnostaviin opastettuihin kierroksiin.

Astu hetkeksi ajassa taaksepäin ja vietä päivä Pentagon Barracks -rakennuksilla. Tämä historiallinen sotilasalue on kuulunut rakentamisensa jälkeen niin espanjalaisille, brittiläisille kuin ranskalaisillekin. Monet sotahistorian tärkeät henkilöt ovat joko palvelleet tai vierailleet täällä, kuten George Custer ja Robert E. Lee. Nykyisin voit kuljeskella kauniilla alueella ja tutustua samalla alueen mielenkiintoiseen historiaan.

Baton Rouge kuuluu kosteaan subtrooppiseen ilmastoon, minkä ansiosta talvet ovat täällä leutoja ja kesät kuumia ja kosteita. Lämmöstä nauttivien kannattaakin suunnata Baton Rougeen kesä-elokuun aikana, jolloin päivän keskilämpötila on lähes 30 celsiusastetta.

Baton Rougessa on tarjolla historiallisten kohteiden lisäksi myös runsaasti kulttuuria. Yksi kaupungin merkittävimmistä kulttuurikeskuksista on Shaw Center for the Arts, jossa voit nauttia niin teatteriesityksistä kuin erilaisista taidenäyttelyistäkin. Keskuksessa on myös monia ravintoloita. Löydät suunnitelmiisi sopivan hotellin Baton Rougesta vaivattomasti, sillä tarjolla on sopivia vaihtoehtoja jokaiselle luksushotelleista hostelleihin.

Tietoa lennoista kohteeseen

Kohdelentokenttä Anaheim
Kohdelentokentän IATA-koodi QLA