Pääosion alkuosa

Halvimmat lennot kohteeseen Lahti

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

Mar 4, 2020

Tasaista menoa

Jan 12, 2020

Kaikki toimi sujuvasti ajallaan

Dec 9, 2019

Kiitos

Dec 5, 2019

Qatar Airways on todella korkeatasoinen lentoyhtiö, tulen valitsemaan sen jatkossakin jos mahdollista.

Nov 24, 2019

Lentoaikataulu oli ikävä, mutta muuten kaikki meni ok. Ruoka oli vähän mautonta, kaipasi mausteita.

Nov 22, 2019

6 tuntia on aika paljon. Wi-fi ilmaiseksi olisi hyvä idea ja mukavampi tuolit myös.

Nov 8, 2019

Aviomihen kanssa olisi ollut mukavaa istua vierekkäin

Nov 4, 2018

Hyvin toimiva pyörätuoli-kuljetus. Kiitos!

Oct 23, 2018

Ruoka kauhea

Oct 9, 2018

Wifi ei toiminnut

Lisätietoja – Lahti

Lennot Lahteen

Lahti on oiva matkakohde paitsi urheilusta myös kulttuurista ja luonnosta pitäville. Noin 100 kilometriä Helsingistä pohjoiseen sijaitseva kaupunki tarjoaa tekemistä niin aikuisille kuin lapsillekin. Myös kaupungin lähiympäristö on tutustumisen arvoinen. Lahdessa ei ole virallista lentoasemaa, mutta perille pääsee helposti esimerkiksi lentämällä Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta on helppo siirtyä maateitse Lahteen. Expedian kautta voit myös vuokrata auton Lahdessa ja ajaa perille.

Lahden lähin lentoasema on Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema runsaan 100 kilometrin päässä Lahden keskustasta. Helsinki-Vantaalle on suoria lentoja kaikilta Suomen lentoasemilta. Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta pääsee Lahteen helposti niin linja-autolla, junalla kuin autollakin. Expedian tarjoamat pakettimatkat Lahteen tarjoavat helpomman ja joskus myös edullisemman tavan varata lomamatka.

Lahti sijaitsee järvien äärellä, joten luonnon ystäville on paljon nähtävää. Paikasta toiseen pääsee helposti esimerkiksi pyöräillen tai kävellen. Lahden ympäristössä on aktiivilomailijalle paljon nähtävää, mutta myös museoita ja muuta kulttuuritarjontaa on runsaasti. Merkittävä kulttuuritapahtuma on joka toinen vuosi järjestettävä julistefestivaali, joka on kansainvälisen tason tapahtuma. Lahden Sibeliustalo on tunnettu tasokkaista konserteistaan, ja kotimaisesta arkkitehtuurista kiinnostuneet voivat bongailla Alvar Aallon ja Eliel Saarisen taidonnäytteitä. Lahdessa on myös vilkas yöelämä. Expedian kautta voit varata helposti sellaisen hotellihuoneen Lahdesta, joka sopii parhaiten juuri sinun lomaasi.

Lentäen lähelle Lahtea

Lähimpänä Lahtea sijaitseva lentoasema on Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema. Matka Helsingistä Lahteen taittuu liikennevälineestä riippuen runsaassa tunnissa. Myös Tampereen lentoasema on kohtuullisen matkan päässä, mutta koska Tampereelle on suoria kotimaan lentoja vain Helsingistä, lentäminen Helsinki-Vantaalle on järkevämpi vaihtoehto. Myös kotimaan lennoilla henkilöllisyys on tarvittaessa pystyttävä todistamaan, mutta asiakirjaksi käy ulkomaan lennoista poiketen myös esimerkiksi ajokortti ja kuvallinen Kela-kortti.

Lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Lennettäessä Lahteen on järkevintä lentää Helsinki-Vantaalle, sillä se paitsi sijaitsee lähellä Lahtea myös vastaanottaa ehdottomasti suurimman osan Suomen sisäisistä lennoista. Suoria lentoja Helsinkiin on lähes kaikilta Suomen lentoasemilta, ja matka-ajat ovat jopa Lapista lennettäessä lyhyitä. Tarjolla on paljon edullisia lippuja, etenkin hyvissä ajoin varatessa. Paras lentovaihtoehto löytyy tietenkin helposti Expedian kautta.

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on helppo päästä miltä tahansa Suomessa sijaitsevalta lentoasemalta. Esimerkiksi Ivalon, Kittilän tai Kemi-Tornion lentoasemilta lento Helsinkiin kestää noin puolitoista tuntia. Rovaniemeltä tai Kajaanista lento kestää noin tunnin ja vartin. Oulusta Helsinkiin pääsee noin tunnissa, samoin kuin Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta. Lento Kuusamosta Helsinkiin kestää noin tunnin ja 40 minuuttia. Alle tunnissa Helsinkiin voi lentää esimeriksi Kuopiosta, Savonlinnasta, Jyväskylästä ja Maarianhaminasta, sekä tietenkin Turusta ja Tampereelta.

Siirtyminen Helsinki-Vantaan lentoasemalta Lahteen

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee reilun sadan kilometrin päässä Lahdesta. Lentoasemalta voi kulkea Lahteen helposti bussilla, junalla tai autolla. Helsingistä menee busseja Lahteen ympäri vuorokauden, myös öisin. Matka-aika on keskimäärin noin puolitoista tuntia, pikavuoroilla tunti ja viisitoista minuuttia. Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta on myös suoria yhteyksiä Lahteen, mutta jotkin vuorot sisältävät yhden vaihdon. Lentoasemalta voi myös ottaa paikallisjunan Tikkurilan juna-asemalle Vantaalla ja vaihtaa siellä Lahteen menevään junaan. Matka Tikkurilasta Lahteen kestää noin 45 minuuttia. Expedian kautta voit myös helposti vuokrata auton, ja ajaa itse lentoasemalta Lahteen. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on monien eri autonvuokrausyritysten toimipisteet. Ajoaika Helsingistä Lahteen on noin tunti ja viisitoista minuuttia, tosin talvisin matkaan voi mennä hieman pidempään.

Suosittuja lentoja kohteeseen Lahti

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.