Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Hae hotelleja kohteesta Vietnam

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vietnam – hotellit

ibis Saigon Airport
4 out of 5
2 Hong Ha Street, Ward 2, Tan Binh District, Hồ Chí Minhin kaupunki
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 58 € per yö
4.3/5Excellent! (1,003 arvostelua)
near airport

"Convinient transit stay before the flight. near supermarket. Little difficult to walk from the airport"…"

Arvosteltu 3.1.2020

ibis Saigon Airport
Mercure Danang French Village Bana Hills
4 out of 5
An Son, Hoa Ninh, Hòa Vang, Da Nang
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 65 € per yö
4.1/5Very Good! (623 arvostelua)

"Sumuinen, tunnelmallinen kylä iltaisin, kun suurin turisti määrä poissa. Kiva, kerran elämässä kohde."…"

Arvosteltu 19.1.2018

Mercure Danang French Village Bana Hills
Pullman Danang Beach Resort
5 out of 5
101 Vo Nguyen Giap Street, Khue My Ward, Ngu Hanh Son District, Da Nang
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 114 € per yö
4.5/5Wonderful! (802 arvostelua)

"Good:ゆっくりと滞在することができました。 Bad: 廊下で大声で騒いでいる宿泊客がいました。"…"

Arvosteltu 22.6.2020

Pullman Danang Beach Resort
Hôtel des Arts Saigon - MGallery Collection
5 out of 5
76 78 Nguyen Thi Minh Khai St, District 3, Hồ Chí Minhin kaupunki
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 96 € per yö
4.7/5Exceptional! (396 arvostelua)

"Very nice design of the hotel both interior and exterior. Rooftop bar/pool is a must. Breakfast was nice. Staff was super friendly and really helpful."…"

Arvosteltu 29.3.2016

Hôtel des Arts Saigon - MGallery Collection
Sofitel Saigon Plaza
5 out of 5
17 Le Duan Boulevard, Hồ Chí Minhin kaupunki
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 92 € per yö
4.4/5Excellent! (652 arvostelua)
Nice hotel close to the center

"Nice hotel a bit outside the center. Very good breakfast and a fancy rooftop pool."…"

Arvosteltu 27.12.2019

Sofitel Saigon Plaza
Novotel Danang Premier Han River
5 out of 5
36 Bach Dang Thach Than Ward, Hai Chau District, Da Nang
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 68 € per yö
4.4/5Wonderful! (806 arvostelua)
Hyvä bisness- tai lomahotelli

"Yövyin yllättäen yhden yön Danangissa, joten luonnollisesti varasin Novotelin (koska Sofitelia ei ollut tarjolla). Hyvä hotelli, avulias henkilökunta, hyvä ravintola, mukava huone jossa suuri parveke joelle."…"

Arvosteltu 29.8.2018

Novotel Danang Premier Han River
Novotel Nha Trang
4 out of 5
50 Tran Phu Street, Nha Trang, Khánh Hòa
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 55 € per yö
4.6/5Wonderful! (809 arvostelua)
Hotelli hyvällä paikalla

"Aurikotuoleja hotellin omalla rannalla alle kaksikymmentä, joten piti olla nopea jos sellaisen halusi. Siitä vähän miinusta."…"

Arvosteltu 29.12.2016

Novotel Nha Trang
SOL by Meliá Phu Quoc
5 out of 5
Zone 1, Duc Viet Tourist Area, Bai Truong, Complex, Duong To Commune, Phu Quoc, Kiên Giang
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 73 € per yö
4.2/5Excellent! (486 arvostelua)
Ystävällistä palvelua

"Heti sisäänkirjautumisesta lähtien saimme lähes moitteetonta palvelua vierailumme ajan. Siisti ja hyvin hoidettu hotellialue. Ruoka ihan hyvää, aamupala vähän vaatimaton, erityisesti hedelmien valikoimassa olis parantamisen varaa. Miinuksena matala uima-allas joka vähän pieni. Aurinkotuoleja erityisesti ..."…"

Arvosteltu 23.2.2020

SOL by Meliá Phu Quoc
Hyatt Regency Danang Resort and Spa
5 out of 5
05 Truong Sa Street, Hoa Hai Ward, Da Nang
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 142 € per yö
4.5/5Wonderful! (1,141 arvostelua)
lovely

"We travelled at the height of the corona virus so the resort was a lot quieter than normal. We almost had the place to ourselves and it certainly is a fantastic resort ! A couple of the restaurants had closed due to lack of customers but the staff couldn’t be more helpful . And maybe it was due to ..."…"

Arvosteltu 20.3.2020

Hyatt Regency Danang Resort and Spa
Hôtel de la Coupole - MGallery
5 out of 5
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 105 € per yö
4.7/5Exceptional! (75 arvostelua)
Beautiful hotel

"The building is amazing. Only complaint would be the bar prices... $25 per shot of patron is crazy!"…"

Arvosteltu 1.3.2020

Hôtel de la Coupole - MGallery
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Vietnam
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Taskuopas: Vietnam

Hotellit Vietnamissa: Vietnam on valtio Kaakkois-Aasiassa, ja se on nousemassa yhä korkeammalle suosituimpien Aasian-matkakohteiden joukossa. Sen monimuotoinen historia, uskomattomat nähtävyydet ja lisäksi erittäin edullinen hintataso tekevät siitä hyvin houkuttelevan lomakohteen. Vietnamissa on valtava määrä erilaisia hotelleja, joita yhdistää hyvin edullinen, jopa halpa hinta. Vaikka hintataso on huokea, ei laadusta tarvitse tinkiä. Tämä on yksi syistä Vietnamin kasvavaan suosioon.

Vietnamin monet kasvot

Vietnamin suosituimpia matkakohteita ovat sen pääkaupunki Hanoi, suurin kaupunki Hoi Chi Minh City eli Saigon ja idyllinen Hoi An. Ne ovat kaikki keskenään hyvin erilaisia kohteita: Hanoissa eletään keskellä hallittua kaaosta, Saigon on hyvin länsimaalaisvaikutteinen ja Hoi An on puolestaan vietnamilaisuuden perikuva. Ympäri Vietnamia majoittuminen on helppoa maan lukuisissa hotelleissa myös suosituimpien kaupunkikohteiden ulkopuolella. Suomalainen matkailija ei tarvitse viisumia Vietnamiin alle 15 päivän pituisilla matkoilla.

Hektinen Hanoi hurmaa

Vietnamin pääkaupunki Hanoi on hyvin äärimmäinen kokemus monella tapaa, ja se onkin sellainen kohde, joka joko ihastuttaa tai vihastuttaa. Se sijaitsee Punaisenjoen suistoalueella Vietnamin pohjoisosassa, jossa maisemaa värittävät vuoristot ja jokilaaksot. Valtaosa Vietnamin väestöstä asuu Hanoin ympäristössä, joten arvatenkin alue on hyvin ruuhkainen, ja kaupunkialueella on jopa kaoottista. Hanoin hallittu kaaos onkin monen mielestä kaupungin parhaita ominaisuuksia ja tärkeä osa kulttuurikokemusta. Hanoissa tiivistyvät Vietnamin historialliset, kulttuuriset, sotahistorialliset ja perinteiset elementit. Kaupungissa eletään modernia arkea siirtomaa-aikaisissa rakennuksissa ja historiallisesti merkittävissä maisemissa. Matkailijalle kaupunki tarjoaa valtavan määrän erilaisia nähtävyyksiä, ja mikä tärkeintä, valittavana on majoitusvaihtoehtoja joka budjetille. Tunnelmallisesta Old Quarterista löytyvät viihtyisät ja edulliset hotellit, mutta keskellä kaupungin tärkeimpiä ostoskortteleita on myös luksustason kansainvälisiä hotelleja. Hanoin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu Ho Chi Minhin eli Setä Hon mausoleumi, joka on paikallisille lähes pyhä paikka, jota tulee matkailijankin kunnioittaa.

Modernia ja perinteistä elämänmenoa

Eteläisessä Vietnamissa, Mekong-joen suistossa sijaitseva Ho Chi Minh City tunnetaan laajalti yhä Saigonin nimellä. Tämä miljoonakaupunki on väkiluvultaan Vietnamin suurin, ja lisäksi se on maan liike-elämän keskus. Siellä kohtaavat perinteinen ja moderni niin arkkitehtuurissa kuin kulttuurissakin: yhdistelmä moderneja liikerakennuksia ja siirtomaatyylisiä rakennuksia sekä kiinalaisia pagodeja ja tuhatvuotinen historia sulassa sovussa modernin elämäntyylin kanssa muodostavat kiehtovan sekoituksen, joka houkuttelee turisteja. Ho Chi Minh Cityssä majoittuminen on muun Vietnamin tapaan hyvin edullista ja hotellivalikoima on monipuolinen. Kaupungista on varattavissa kaikkea reppureissaajien hostelleista luksushotelleihin. Sesonkiaikoina kannattaa tehdä varaus ennakkoon, sillä ruuhkaisimpaan aikaan hotellit voivat olla täynnä. Vilkkaassa kaupungissa tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat erilaiset museot, joista sotamuseo nousee suosituimpien joukkoon. Myös Vietnamin yhdistymisen palatsi on kiehtova nähtävyys, jonka kertomat tarinat kuuluvat ehdottomasti kaupungissa koettavien listalle. Ho Chi Minh City on vilkas, mutta turvallinen lomakohde, joka soveltuu parhaiten aikuisille. Hektisessä kaupunkiympäristössä selviää maalaisjärkeä käyttäen ja kysymällä apua paikallisilta.

Hoi An on monien mielestä Vietnamin kaunein ja idyllisin kaupunki. Unescon maailmanperintökohteiden luetteloon kuuluva Hoi An on tunnelmallinen kohde, jonka alueella on koettavissa vielä aito vietnamilainen kulttuuri. Koska alue ei joutunut sodan runtelemaksi, se muistuttaa elävää museota siitä, millainen on perinteinen Vietnam. Majoittuminen on helppoa esimerkiksi keskustan edullisissa hotelleissa. Kaupunki on itsessään jo nähtävyys, jossa kuljeskelemalla pääsee tutustumaan alueen historiaan, mutta erityisiä vierailukohteitakin löytyy. Vähän kaupungin ulkopuolella sijaitseva My Sonin temppelialue on keskiaikaisen Champa-dynastian keskus. Myös kuvankaunis China Beach on näkemisen arvoinen. Hoi An on myös Vietnamin vaatevalmistuksen keskus, ja siellä vierailijan kannattaa ehdottomasti hyödyntää huippuedullisia ja nopeita räätälipalveluita. Mittatilausvaatteet valmistuvat jopa saman päivän aikana, ja niiden hintatason vuoksi matkalaukussa olisi hyvä olla tyhjää tilaa hankintoja varten.

Hotellivaraus Vietnamissa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Vietnamissa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Vietnamissa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Vietnamissa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Vietnamissa haluaminasi päivinä.