Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Säästä jopa $603 varaamalla lennot ja hotellin yhdessä.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Unelmiesi rantaloma Karibialla

Karibialla voit nauttia kaikkina vuodenaikoina lämpimästä rantalomasta valitsemallasi trooppisella saarella. Snorklaa, sukella, purjehdi tai rentoudu ja nauti rennosta saarielämästä.

Karibian saaret tarjoavat uskomattoman upean valikoiman kohteita, joissa voit nauttia rantalomasta, shoppailla luksustuotteita ja tutustua kiehtoviin kulttuureihin. Vieraile Karibian-matkan luksusristeilyllä alueen tärkeimmissä satamissa tai vuokraa purjevene ja purjehdi saarelta toiselle tuhansien saarten keskellä. Ota aurinkoa valtavilla hiekkarannoilla. Sukella ja snorklaa kirkkaassa meressä, joka on täynnä värikkäitä kaloja. 

Joka puolella Karibiaa on kauniita rantoja, kun taas taide, arkkitehtuuri, ruoka ja tavat vaihtelevat eri saarilla. Karibian-lomalla voit nauttia saarten alkuperäisasukkaiden ja eurooppalaisten siirtolaisten kulttuurien miellyttävästä sekoituksesta. 

Venezuelan rannikon lähistöllä sijaitsevat Aruba, Bonaire ja Curaçao ovat hollantilaisvaikutteisia. Tilaa itsellesi rijstaffel eli hollantilainen siirtomaatyylinen ateria, jonka mukana tarjoillaan 20–30 lisuketta. Aruban maasto on epätavallisen kuiva, ja saaren luoteisrannikolla on kilometreittäin hiekkarantoja. Bongaa divi-divi-puita, jotka alueen voimakkaat tuulet ovat puhaltaneet toiselle kyljelleen. Bonairen merensuojelualueella ja aasien rauhoitusalueella voit ihailla monia eri eläimiä. Curaçaolla voit uida delfiinien kanssa ja harrastaa extreme-urheilulajeja.

Ihaile San Juanin ‑kaupunkilomalla värikkäitä rakennuksia ja tutustu Yhdysvaltoihin kuuluvan Puerto Ricon autonomisen alueen linnoihin. Yhdysvaltain Neitsytsaariin kuuluva Saint Thomas on suosittu risteilykohde timanttien ostamista ja rannalla loikoilua varten. Saint Johnin lähistöllä tärkein nähtävyys on puolestaan Neitsytsaarten kansallispuisto, joka kattaa alueita maan päällä ja riuttoja merenpinnan alla. Perehdy Karibian-matkalla saarten 2 000 vuotta kestäneen ihmisasutuksen ja myös alkuperäisasukkaisiin kuuluvien karibien historiaan Salt River Bayn historiallisessa kansallispuistossa Saint Croix’lla.

Kuuba on ollut monille ihmisille vuosikymmenten ajan kommunistien vallassa oleva mysteerinen maa. Yhdysvaltojen kansalaiset eivät saa matkustaa Kuubaan ainoastaan turisteina, mutta he voivat järjestää luvan vierailulle eri tarkoitusten perusteella. Ihaile vanhan Havannan katedraaleja, aukioita ja museoita ja nauti erinomaisista rannoista.

Tutustu Barbadoksella sijaitsevan Hunte’s Gardensin trooppisiin kasveihin. Sukella ja maistele rommeja tislaamolla Caymansaarilla. Ihaile vesiputouksia ja luontoa Dominikaanisessa tasavallassa. Tutustu saaren länsipuolella Haitissa sijaitsevaan Laferrièren linnoitukseen. Golfaa, laske rattikelkalla ja kuuntele steel pan ‑musiikkia Jamaikalla. Perehdy Kristoffer Kolumbukseen ja alkuperäisväestöön kuuluviin arawakeihin samalla kun tutustut Bahaman 2 000 saareen.

Mikä tärkeintä: nauti Karibian-lomallasi saarten lukemattomista upeista rannoista.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 7 820 hotellia kohteessa Karibianmeri
219 €
Hotel El Convento

Hotel El Convento

100 Cristo St, San Juan
4,7
/ 5 (1 496 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Tämän luksusluokan hotelli lähellä sijaitsee Lastenmuseo, San Juan Cathedral ja San Juanin portti. La Fortaleza - Palacio de Santa Catalina ja Convento de Los Dominicos ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

109 €
Hotel Plaza De Armas Old San Juan

Hotel Plaza De Armas Old San Juan

Viejo San Juan, San Jose St, 202, San Juan
3,5
/ 5 (1 100 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Lastenmuseo, Plaza de Armas ja Museo de las Américas sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Museo de Casa Blanca sijaitsee 0,5 kilometrin päässä.

250 €
British Colonial Hilton - Nassau

British Colonial Hilton - Nassau

Number One Bay St, Nassau
3,9
/ 5 (1 392 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Pompey Museum ja Fincastlen linnake ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotelli. The Deanery ja Straw Market ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

252 €
Sheraton Old San Juan Hotel

Sheraton Old San Juan Hotel

100 Brumbaugh Street, San Juan
4,0
/ 5 (2 467 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Muelle 3, San Juanin satama ja Teatro Tapia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli. Muelle 4 ja Muelle 1 ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

The Reef at Atlantis, Autograph Collection

The Reef at Atlantis, Autograph Collection

Paradise Beach Drive, Paradise Island
4,4
/ 5 (585 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Tämä rannan tuntumassa sijaitseva lomakeskus on golfkentän vieressä. Versaillesin puutarha, Cabbage Beach ja Blue Lagoon sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Junkanoo Beach ja Prinssi Georgen satamalaituri ovat myös 10 kilometrin päässä.

73 €
Boutique Hotel Palacio

Boutique Hotel Palacio

Calle Duarte 106, Santo Domingo
4,3
/ 5 (1 049 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Regional Museum of Archaeology, Parque Colon ja Cathedral of Santo Domingo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Alcazar de Colon ja Kansallispalatsi ovat myös 2 kilometrin päässä.

259 €
Comfort Suites Paradise Island

Comfort Suites Paradise Island

Paradise Island Drive, Paradise Island
4,0
/ 5 (2 201 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Versaillesin puutarha ja Cabbage Beach sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotelli. Stingray City ja Fincastlen linnake ovat myös 5 kilometrin päässä.

The Royal at Atlantis, Autograph Collection

The Royal at Atlantis, Autograph Collection

Paradise Beach Drive, Paradise Island
4,0
/ 5 (1 666 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Tämä rannan tuntumassa sijaitseva lomakeskus on golfkentän vieressä. Versaillesin puutarha, Cabbage Beach ja Blue Lagoon sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Junkanoo Beach ja Prinssi Georgen satamalaituri ovat myös 10 kilometrin päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.