Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kipsalan messukeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kipsalan messukeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kipsalan messukeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kipsalan messukeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kipsalan messukeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kipsalan messukeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kipsalan messukeskus lähellä kohdetta Kipsalan messukeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kipsalan messukeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 334 majoitusliikettä kohteen Kipsalan messukeskus lähellä
Wellton Riga Hotel & SPA 49 €
Wellton Riga Hotel & SPA

Wellton Riga Hotel & SPA

Valnu street 49, Riika
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Johanneksen kirkko, Pyhän Pietarin kirkko ja Suuri kiltatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pulveritorni ja Vapauden muistomerkki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wellton Riverside SPA Hotel 57 €
  Wellton Riverside SPA Hotel

  Wellton Riverside SPA Hotel

  11. Novembra Krastmala, 33, Riika
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Latvialaisen kiväärimiehen muistomerkki, Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Riian katedraali ja Pieni kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Wellton Centrum Hotel & Spa 55 €
   Wellton Centrum Hotel & Spa

   Wellton Centrum Hotel & Spa

   33 Kaleju Street, Riika
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Suuri kiltatalo ja Pieni kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Riga Islande Hotel 45 €
    Riga Islande Hotel

    Riga Islande Hotel

    Kipsalas iela 2, Riika
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Riian linna, Kolme veljestä ja Pulveritorni sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Riian katedraali ja Pieni kiltatalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Park Inn by Radisson Riga Valdemara 45 €
     Park Inn by Radisson Riga Valdemara

     Park Inn by Radisson Riga Valdemara

     Krogus iela 1, Riika
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Uzvarasin puisto ja Latvian kansalliskirjasto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Riian linna ja Kolme veljestä ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Old City Boutique Hotel 40 €
      Old City Boutique Hotel

      Old City Boutique Hotel

      10 Teatra Street, Riika
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Latvian kansallisooppera, Laima-kello ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Cathedral Square (aukio) ja Riian linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Daugava Hotel 50 €
       Radisson Blu Daugava Hotel

       Radisson Blu Daugava Hotel

       24 Kugu Street, Riika
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Latvian kansalliskirjasto, Mustapäiden talo ja Riian katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Kolme veljestä ja Riian linna ovat myös 2 kilometrin päässä. Riikan keskusrautatieasema on 25 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

        Radisson Hotel Old Town Riga 54 €
        Radisson Hotel Old Town Riga

        Radisson Hotel Old Town Riga

        Zigfrida Annas Meierovica Blvd. 10, Riika
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Pulveritorni ja Vapauden muistomerkki sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Suuri kiltatalo ja Pieni kiltatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.