Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Las Ramblas

Tämä Barcelonan sydämessä sijaitseva vilkas kävelykatu on täynnä kukkakojuja, tapasravintoloita ja katutaiteilijoita.

Las Ramblas -nimi on monikkomuodossa, sillä pitkä katu muodostuu useasta peräkkäisestä kadusta, joiden kaikkien nimessä on ”Rambla”. Näihin kaikkiin katuihin viitataan usein myös yksikkömuotoisella nimellä La Rambla. Puut reunustavat tätä kaupungin tärkeintä kävelykatua. Kummallakin puolella katua on pienempiä katuja, joilla on paljon kauppoja ja kahviloita. Ravintolat, joiden pöydät on aseteltu ulos kivetykselle, täyttyvät nopeasti turisteista ja paikallisista. Kahviloiden ja ravintoloiden välissä kukkakojut, matkamuistomyyjät ja pienet torit myyvät tuotteitaan. Lisäksi alueen katutaiteilijat elävöittävät tunnelmaa. Tutustu tämän 1,2 kilometrin pituisen bulevardin ja sen lähialueiden elämään mihin aikaan vuorokaudesta vain.

Las Ramblas jakaa vanhankaupungin kahteen osaan. Pääkatu La Rambla alkaa Plaça de Catalunya -aukiolta pohjoisesta ja jatkuu etelään Port Velliin. Toisella puolella on keskiaikainen goottilaiskortteli ja toisella puolella monikulttuurinen Raval.

Voit helposti kävellä La Ramblan päästä päähän alle tunnissa. Pysähdy johonkin useista baareista tai kahviloista siemailemaan sangriaa tai syömään paellaa. Alueella on paljon turisteja, joten hinnat ovat korkeammat kuin muualla kaupungissa.

La Boqueria on kaupungin kuuluisin ruokatori ja erinomainen paikka poimia mukaan tuoreita hedelmiä, vihanneksia, mereneläviä tai hanhenmaksaa. Pääsisäänkäynti on La Ramblan puolella.

Pysähdy ihastelemaan Liceu-oopperataloa, jossa järjestetään ooppera- ja balettiesityksiä. Tässä vuonna 1847 valmistuneessa rakennuksesta parasta ovat sen vaikuttavat sisätilat, erityisesti upea punaisella ja kullalla tyylitelty oopperasali.  Yksi La Ramblan tunnetuista nähtävyyksistä on Liceu-oopperatalon lähellä kadussa oleva surrealistisen taiteilijan Joan Mirón värikäs mosaiikki.

Alueella on paljon turisteja sekä päivällä että yöllä. Alueella liikkuu melko paljon taskuvarkaita, joten pidä huoli omaisuudestasi. La Ramblan eteläisessä päässä on paljon yökerhoja, joilla on myöhäisinä ajankohtina hiukan epämääräinen maine.

Las Ramblas on lyhyen kävelymatkan päässä satamasta ja useista kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Pääbulevardilla on kolme metroasemaa, ja sen varrella pysähtyy neljä bussilinjaa.


Alueen La Rambla opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 450 majoitusliikettä kohteen La Rambla lähellä
Hotel Barcelona Universal 280 €
Hotel Barcelona Universal

Hotel Barcelona Universal

Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Arc la Rambla
  Arc la Rambla

  Arc la Rambla

  La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Teatre Principal (teatteri), Centre d’Art Santa Monica (taidekeskus) ja Güellin palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan vahamuseo ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Colón Barcelona 180 €
   Hotel Colón Barcelona

   Hotel Colón Barcelona

   Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Portal de l'Angel ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Eurostars Grand Marina 139 €
    Eurostars Grand Marina

    Eurostars Grand Marina

    Moll De Barcelona S/n, Barcelona, Barcelona
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     La Rambla ja Merihistoriallinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vellin satama ja Güellin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Paral·lelin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Petit Palace Boquería Garden 116 €
     Petit Palace Boquería Garden

     Petit Palace Boquería Garden

     Calle De La Boqueria, 10, Barcelona, Barcelona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      La Rambla ja Liceu-oopperatalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jaume I:n asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Barceló Raval 135 €
      Barceló Raval

      Barceló Raval

      Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Gato del Raval ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan nykytaiteen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Catalonia Avinyó 150 €
       Catalonia Avinyó

       Catalonia Avinyó

       Calle Avinyó, 16, Barcelona, Barcelona
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Placa Reial (aukio) ja La Rambla sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan katedraali ja Sant Josep de la Boquerian markkinat ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema ja Jaume I:n asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel 1898
        Hotel 1898

        Hotel 1898

        La Rambla, 109; (entrance on the street, Pintor Fortuny), Barcelona, Barcelona
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Teatre Poliorama ja La Rambla sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Plaça de Catalunya ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Plaça Catalunyan asema ja Liceun asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.