Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Lambeth Palace

Tutustu historialliseen Lambeth Palaceen, Canterburyn arkkipiispan viralliseen Lontoon residenssiin, ja tee rentouttava kävelyretki palatsia ympäröivään puutarhaan.

Lambeth Palace on toiminut Canterburyn arkkipiispan kotina ja keskustoimipaikkana lähes 800 vuoden ajan. Varaa itsellesi opastettu kierros, jolla voit tutustua 1200-luvulta peräisin olevaan kappeliin ja kryptaan sekä juhlahuoneisiin. Tee kävelyretki palatsin viehättävään puutarhaan.

Palatsi rakennettiin alun perin 1200-luvulla, mutta alkuperäisestä rakennelmasta on jäljellä enää vain pieniä osia. Opastuksen aikana näet ensin upean punatiilisen ja Tudor-tyylisen porttirakennuksen, joka on yksi palatsikompleksin arkkitehtuurisista kohokohdista. Kardinaali John Mortonin noin vuonna 1490 rakennuttamaan porttirakennukseen kuuluu kaksi viisikerroksista tornia sekä sakaraharjaiset muurit.

Kierroksen aikana oppaasi kertoo sinulle, kuinka palatsi on muuttunut vuosien varrella. Laskeudu kryptaan, jossa voit nähdä Kristusta esittävän freskon, jonka paavi Paavali VI lahjoitti arkkipiispa Ramseylle vuonna 1966.

Tutustu myös Lambeth Palacen puutarhaan, joka on yksi Lontoon vanhimmista jatkuvasti hoidetuista puutarhoista. Tässä neljän hehtaarin kokoisessa kauniissa voit ihailla erilaisia sipulikukkia ja muita värikkäitä kasveja.

Lambeth Palacen lähellä sijaitsee joukko muita Lontoon nähtävyyksiä, kuten Westminster Abbey, Westminsterin palatsi ja Tate Britain. Lambeth Palacessa käytyäsi voit vierailla myös lähellä sijaitsevassa Imperial War Museumissa, jossa on esillä Britannian armeijan esineistöä ja erilaisten konfliktien innoittamia taideteoksia.

Lambeth Palace sijaitsee Thames-joen etelärannalla. Lähin metroasema on Lambeth North. Puutarha on avoinna yleisölle maalis–lokakuussa joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Opastettuja kierroksia järjestetään epäsäännöllisesti, joten katso tarkemmat tiedot ajoista ja pääsymaksuista palatsin verkkosivustolta. Palatsissa on myös pieni lahjatavarakauppa, josta voit ostaa matkamuistoja ja opaskirjoja.


Alueen Lambeth Palace opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 899 majoitusliikettä kohteen Lambeth Palace lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 203 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster 144 €
  DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

  DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

  30 John Islip Street, Westminster, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tate Britain ja Parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Westminster Abbey ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pimlicon metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westminsterin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Plaza London Riverbank 156 €
   Park Plaza London Riverbank

   Park Plaza London Riverbank

   18 Albert Embankment, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    St. Thomas' Hospital ja Parlamenttitalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Westminster Abbey ja Coca-Cola London Eye ovat myös 2 kilometrin päässä. Vauxhallin liikenneasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lambeth Northin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Strand Palace Hotel 147 €
    The Strand Palace Hotel

    The Strand Palace Hotel

    372 The Strand, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Marlin Waterloo 135 €
     Marlin Waterloo

     Marlin Waterloo

     111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      St. Thomas' Hospital, Westminster Bridge ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Big Ben ja Westminster Abbey ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Plaza London Waterloo 147 €
      Park Plaza London Waterloo

      Park Plaza London Waterloo

      6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Clayton Hotel City of London 110 €
       Clayton Hotel City of London

       Clayton Hotel City of London

       10 New Drum Street, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Lontoon Tower on 1,4 kilometrin ja päässä tästä hotellista. The Shard ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 5 kilometrin päässä. British Museum ja Big Ben ovat myös 5 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Aldgaten metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        Park Plaza County Hall London 164 €
        Park Plaza County Hall London

        Park Plaza County Hall London

        1 Addington Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.