Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Lambeth Palace

Tutustu historialliseen Lambeth Palaceen, Canterburyn arkkipiispan viralliseen Lontoon residenssiin, ja tee rentouttava kävelyretki palatsia ympäröivään puutarhaan.

Lambeth Palace on toiminut Canterburyn arkkipiispan kotina ja keskustoimipaikkana lähes 800 vuoden ajan. Varaa itsellesi opastettu kierros, jolla voit tutustua 1200-luvulta peräisin olevaan kappeliin ja kryptaan sekä juhlahuoneisiin. Tee kävelyretki palatsin viehättävään puutarhaan.

Palatsi rakennettiin alun perin 1200-luvulla, mutta alkuperäisestä rakennelmasta on jäljellä enää vain pieniä osia. Opastuksen aikana näet ensin upean punatiilisen ja Tudor-tyylisen porttirakennuksen, joka on yksi palatsikompleksin arkkitehtuurisista kohokohdista. Kardinaali John Mortonin noin vuonna 1490 rakennuttamaan porttirakennukseen kuuluu kaksi viisikerroksista tornia sekä sakaraharjaiset muurit.

Kierroksen aikana oppaasi kertoo sinulle, kuinka palatsi on muuttunut vuosien varrella. Laskeudu kryptaan, jossa voit nähdä Kristusta esittävän freskon, jonka paavi Paavali VI lahjoitti arkkipiispa Ramseylle vuonna 1966.

Tutustu myös Lambeth Palacen puutarhaan, joka on yksi Lontoon vanhimmista jatkuvasti hoidetuista puutarhoista. Tässä neljän hehtaarin kokoisessa kauniissa voit ihailla erilaisia sipulikukkia ja muita värikkäitä kasveja.

Lambeth Palacen lähellä sijaitsee joukko muita Lontoon nähtävyyksiä, kuten Westminster Abbey, Westminsterin palatsi ja Tate Britain. Lambeth Palacessa käytyäsi voit vierailla myös lähellä sijaitsevassa Imperial War Museumissa, jossa on esillä Britannian armeijan esineistöä ja erilaisten konfliktien innoittamia taideteoksia.

Lambeth Palace sijaitsee Thames-joen etelärannalla. Lähin metroasema on Lambeth North. Puutarha on avoinna yleisölle maalis–lokakuussa joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Opastettuja kierroksia järjestetään epäsäännöllisesti, joten katso tarkemmat tiedot ajoista ja pääsymaksuista palatsin verkkosivustolta. Palatsissa on myös pieni lahjatavarakauppa, josta voit ostaa matkamuistoja ja opaskirjoja.


Alueen Lambeth Palace opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 269 majoitusliikettä kohteen Lambeth Palace lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 154 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Point A Hotel - Westminster, London 61 €
  Point A Hotel - Westminster, London

  Point A Hotel - Westminster, London

  118 - 120 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Imperial War Museum (museo), Sea Life London Aquarium ja London Eye sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Big Ben ja Parlamenttitalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Beverley Hotel 84 €
   The Beverley Hotel

   The Beverley Hotel

   13 Belgrave Road, Lontoo, Englanti
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Apollo Victoria Theatre ja Victoria Palace Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Westminster Abbey ovat myös 2 kilometrin päässä. Victorian metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pimlicon metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    London Waterloo Hostel 64 €
    London Waterloo Hostel

    London Waterloo Hostel

    73 Lambeth Walk, Lambeth, Lontoo, Englanti
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Imperial War Museum (museo) ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Westminsterin katedraali sijaitsee 2 kilometrin päässä. Lambeth Northin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kenningtonin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Novotel London Waterloo
     Novotel London Waterloo

     Novotel London Waterloo

     113 Lambeth Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      St. Thomas' Hospital, Parlamenttitalo ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Westminster Bridge ja London Eye ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westminsterin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      ME London 218 €
      ME London

      ME London

      336-337 The Strand, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Lyceum Theatre, The Strand ja Aldwych Theatre. Covent Garden Market ja Royal Opera House ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Templen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Staybridge Suites London - Vauxhall 127 €
       Staybridge Suites London - Vauxhall

       Staybridge Suites London - Vauxhall

       100 Vauxhall Walk, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        St. Thomas' Hospital, Parlamenttitalo ja London Dungeon sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Westminster Abbey ja London Eye ovat myös 2 kilometrin päässä. Vauxhallin liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ovalin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton 248 €
        The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

        The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

        2 Spring Gardens, Trafalgar Square, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Trafalgar Square, London Eye ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Big Ben ja British Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema ja Charing Crossin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.