Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.

Valittavanasi on 321.000 hotellia ja 400 lentoyhtiötä.

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.


Loma Málagassa

Koe perinteiset festivaalit, tapasbaarit ja museot tässä vilkkaan nykyaikaisessa kaupungissa, jossa Pablo Picasso syntyi ja josta Costa del Sol alkaa.

Málagasta löytyy kaikki se kansanperinne, energia ja romantiikka, jota leudon kesäillan flamencotanssiin tarvitaan. Foinikialaisten, roomalaisten, maurien ja kristittyjen imperiumit jättivät kaikki jälkensä tähän kuhisevaan metropoliin, joka on Espanjan kuudeksi suurin kaupunki.  

Kuljeskele mutkittelevia katuja pitkin Málagan vanhassa kaupungissa, kunnes päädyt palmujen reunustaman Paseo del Parquen puistokadun viereiselle Málagan amfiteatterille ja monumentaaliselle Málagan katedraalille. Vieraile maurilaisessa Alcazaban linnoituksessa, josta voit seurata käytävää kaupungin maamerkiksi muodostuneelle Gibralfaron linnalle, josta avautuu näköala Alboráninmeren yli kohti Marokkoa.

Satamakaupunki on aurinkoinen ympäri vuoden ja kesällä lämpötilat voivat nousta eteläisessä Espanjassa erittäin korkeiksi, joten vältä ulkoilma-aktiviteetteja keskipäivän aikoihin. Vietä siis siestaa, jonka jälkeen voit lounastaa adoboa (viinissä marinoitua kalaa), gazpachoa (kylmää tomaattikeittoa) tai pescaíto fritoa (paistettua kalaa).

Kuten espanjalaisiin tapoihin kuuluu, päivällinen Málagassa alkaa myöhään illalla, joten aikaa jää runsaasti kaupungin kulttuuriin ja nähtävyyksiin tutustumiseen. Näiden joukossa on Picasson syntymäkoti (Casa Natal Picasso), joka sijaitsee Plaza de la Mercedillä sekä läheinen Museo Picasso Málaga.

Yli 30 muuta paikallista museota on omistettu taiteelle ja historialle. Myös julkiset ulkoilmaesitykset ovat yleisiä. Iltapäivän loppupuolella "elävät" patsaat viihdyttävät ihmisjoukkoja pääostoskaduilla ja aukioilla. Festivaaleihin kuuluvat mm. pääsiäisen ajan Semana Santan paraatit sekä Feria de Málaga elokuussa.

Málagan provinssi sijaitsee Andalusian Costa del Solilla ja pitää sisällään yli 160 kilometriä leveiden hiekkarantojen täyttämää rantaviivaa. Löydät varmasti oman paikkasi auringonottoon, vesiurheiluun tai rantabaareissa seurusteluun. Málagan kansainväliseltä lentoasemalta on hyvät yhteydet koko Eurooppaan ja luotijunat yhdistävät Málagan Madridiin ja Barcelonaan.

Málagan kompakti historiallinen keskusta on helppo tutkia jalan ja kaupunkibussit pysähtyvät useimmilla tärkeimmillä nähtävyyksillä.


Alueen Málagan maakunta opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 338 hotellia kohteessa Málagan maakunta
409 €
Gran Vista Bella

Gran Vista Bella

Puerto de Ojén, S/N, Ojen
3,7
/ 5 (24 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Málagan viinimuseo, La Encarnaciónin kirkko ja Ojénin oliiviöljymyllyn museo ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Plaza de Toros Marbella ja Marbellan teatteri ovat myös 15 kilometrin päässä.

72 €
Holiday Inn Express Malaga Airport

Holiday Inn Express Malaga Airport

Avenida de Velazquez, 290, Malaga
3,5
/ 5 (340 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Museo del Aeropuerto de Málaga on 0,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Desembocadura del Guadalhorcen luonnonpuisto ja Palacio de Deportes José María Martín Carpena sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Parador de Málaga Golf ja Los Álamosin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

41 €
Hotel Zen Airport

Hotel Zen Airport

Camino de los Fresnos, 9, Torremolinos
3,5
/ 5 (107 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Centro Cultural Pablo Ruiz Picasso ja Palacio de Congresos 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plaza Costa del Sol ja Aqualand Torremolinos ovat myös 3 kilometrin päässä.

101 €
Sallés Hotel Málaga Centro

Sallés Hotel Málaga Centro

Marmoles 6, Malaga
4,1
/ 5 (518 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Museo de Artes y Costumbres Populares ja Málagan tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

70 €
Hotel El Puerto by Pierre & Vacances

Hotel El Puerto by Pierre & Vacances

Paseo Maritimo Rey de Espana, 32, Fuengirola
3,7
/ 5 (94 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Fuengirolan uimaranta ja Bioparc Fuengirola ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Parque Acuático Mijas ja Fuengirola Adventure Golf ovat myös 2 kilometrin päässä.

185 €
Parador de Ronda

Parador de Ronda

Plaza de España, s/n, Ronda
4,4
/ 5 (113 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Plaza de España, Puente Nuevo ja Puente Nuevo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Plaza de Toros ja Rondan härkätaistelumuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

144 €
Gran Hotel Guadalpin Banus

Gran Hotel Guadalpin Banus

C/ Edgar Neville, s/n, Marbella
4,0
/ 5 (340 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Puerto Banúsin venesatama, Centro Plazan ostoskeskus ja El Corte Inglésin ostoskeskus ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa golfkentän vieressä sijaitsevasta huoneistohotellista. Basílica de Vega del Mar ja Iglesia de San Pedro ovat myös 3 kilometrin päässä.

98 €
AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

AC Hotel Málaga Palacio by Marriott

Cortina Del Muelle 1, Malaga
4,3
/ 5 (277 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Palacio Episcopal ja Málagan tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Málagan amfiteatteri ja Alcazaba ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.