Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Market Square

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Market Square. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Market Square, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Market Square paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Market Square upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Market Square? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Market Square lähellä kohdetta Market Square. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Market Square, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 250 majoitusliikettä kohteen Market Square lähellä
Solo Sokos Hotel Paviljonki 127 €
Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Lutakonaukio 10, Jyväskylä
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lutakon uimaranta, Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Time Hostel & Apartments 46 €
  Time Hostel & Apartments

  Time Hostel & Apartments

  Vaasankatu 29, Jyväskylä
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Jyväskylän yliopisto, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Jyväskylä Station 119 €
   Scandic Jyväskylä Station

   Scandic Jyväskylä Station

   Vapaudenkatu 73, Jyväskylä
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Finlandia Hotel Alba 100 €
    Finlandia Hotel Alba

    Finlandia Hotel Alba

    Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Alvar Aalto -museo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Jyväskylän taidemuseo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

     Omena Hotel Jyväskylä 56 €
     Omena Hotel Jyväskylä

     Omena Hotel Jyväskylä

     Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Houseboat Jyväskylä 473 €
      Houseboat Jyväskylä

      Houseboat Jyväskylä

      Jyväskylä harbour, Jyväskylä
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta asuntolaivasta. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotelli Verso 98 €
       Hotelli Verso

       Hotelli Verso

       Kauppakatu 35, Jyväskylä
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Lutakon uimaranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Local Nordic Apartments - Puffin 71 €
        Local Nordic Apartments - Puffin

        Local Nordic Apartments - Puffin

        Vapaudenkatu 75, Jyväskylä
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.