Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kansallisgalleria

Vaikuttava uusklassinen rakennus tarjoaa maailman parhaisiin lukeutuvan kokoelman länsieurooppalaisia maalauksia. 

Kansallisgalleriassa on yli 2 300 maalausta 1200-luvun puolivälistä 1900-luvun alkuun ulottuvalta aikakaudelta. Museon kokoelma kattaa kaikki merkittävät taidesuuntaukset, ja esillä on eri suuntausten monia mestariteoksia. Suurimpia nimiä ovat esimerkiksi Caravaggio, Cezanne, Gainsborough ja Michelangelo.

Ison-Britannian valtio perusti kansallisgallerian ostettuaan vuonna 1824 venäläissyntyisen pankkiirin John Julius Angersteinin kuolinpesältä 38 maalauksen kokoelman. Hae itsellesi maksuton kierroskartta. Valitse jonkin teeman mukainen kierros tai muutama merkkiteos, jotka ehdottomasti haluat nähdä.

Suosittua itäsiipeä ei kannata jättää väliin: siellä näet monien merkittävien 1700-luvun brittitaiteilijoiden töitä. Itäsiiven tunnetuimpia teoksia ovat esimerkiksi Turnerin Rain, Steam and SpeedThe Great Western Railway ja Van Goghin Auringonkukkia

Pohjoissiivessä on esillä Rubensin, Rembrandtin ja Caravaggion töitä. Näet esimerkiksi kaksi Rembrandtin maalaamaa omakuvaa, joissa hän on 34- ja 63-vuotias. Ihaile Caravaggion Emmauksen ateria ‑teosta, jossa Jeesus Kristus siunaa leipää.

Länsisiivessä näet myös Tizianin, Rafaelin, Correggion ja Bronzinon teoksia sekä Michelangelon kesken jääneen mestarillisen Deposizione di Cristo nel sepolcro ‑teoksen. Gallerian mielenkiintoisiin teoksiin lukeutuvat myös 1600-luvulta peräisin oleva Samuel van Hoogstratenin tirkistelyteos ja Holbeinin Suurlähettiläät-teos, joka näkyy oikeassa mittasuhteessa vain sivusta katsottuna.

Muista käydä myös Sainsbury-siivessä, jossa on esillä maalauksia 1200-luvulta 1500-luvulle. Ihaile Van Eyckin Giovanni Arnolfini ja hänen vaimonsa ‑teosta, jonka kalansilmäpeili luo epätavallisen perspektiivin toisiaan käsistä pitelevälle pariskunnalle. Näet myös Piero della Francescan Battesimo di Cristo ‑teoksen, jossa on käytetty mielikuvituksellisia valo- ja perspektiivitekniikoita.

Kansallisgalleria sijaitsee Trafalgarin aukion pohjoispuolella. Galleria on avoinna joka päivä. Sisäänpääsy on maksuton, mutta lahjoituksia suositellaan. Lähin metroasema on Charing Cross. Gallerian kolmessa ravintolassa voit käydä kahvilla, lounaalla tai illallisella.


Alueen National Gallery opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 899 majoitusliikettä kohteen National Gallery lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 204 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 148 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World 627 €
   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

   68 Regent Street, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Piccadilly Circus, Trafalgar Square ja Oxford Circus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Piccadilly Circusin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Leicester Squaren metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Assembly Hotel London
    Assembly Hotel London

    Assembly Hotel London

    27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     St Giles London - A St Giles Hotel
     St Giles London - A St Giles Hotel

     St Giles London - A St Giles Hotel

     Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tottenham Court Road, Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Shaftesbury Avenue ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt
      Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt

      Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt

      3-5, Great Scotland Yard, Lontoo, Englanti
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Charing Cross ja The Strand sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Trafalgar Square ja National Gallery ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema ja Embankmentin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       ME London 318 €
       ME London

       ME London

       336-337 The Strand, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Lyceum Theatre, The Strand ja Aldwych Theatre. Covent Garden Market ja Royal Opera House ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Templen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Zedwell Piccadilly
        Zedwell Piccadilly

        Zedwell Piccadilly

        Great Windmill Street, Lontoo, Englanti
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Prince of Wales Theatre, Piccadilly ja Piccadilly Circus sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Regent Street ja Leicester Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Piccadilly Circusin metroasema ja Leicester Squaren metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.