Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kansallisgalleria

Vaikuttava uusklassinen rakennus tarjoaa maailman parhaisiin lukeutuvan kokoelman länsieurooppalaisia maalauksia. 

Kansallisgalleriassa on yli 2 300 maalausta 1200-luvun puolivälistä 1900-luvun alkuun ulottuvalta aikakaudelta. Museon kokoelma kattaa kaikki merkittävät taidesuuntaukset, ja esillä on eri suuntausten monia mestariteoksia. Suurimpia nimiä ovat esimerkiksi Caravaggio, Cezanne, Gainsborough ja Michelangelo.

Ison-Britannian valtio perusti kansallisgallerian ostettuaan vuonna 1824 venäläissyntyisen pankkiirin John Julius Angersteinin kuolinpesältä 38 maalauksen kokoelman. Hae itsellesi maksuton kierroskartta. Valitse jonkin teeman mukainen kierros tai muutama merkkiteos, jotka ehdottomasti haluat nähdä.

Suosittua itäsiipeä ei kannata jättää väliin: siellä näet monien merkittävien 1700-luvun brittitaiteilijoiden töitä. Itäsiiven tunnetuimpia teoksia ovat esimerkiksi Turnerin Rain, Steam and SpeedThe Great Western Railway ja Van Goghin Auringonkukkia

Pohjoissiivessä on esillä Rubensin, Rembrandtin ja Caravaggion töitä. Näet esimerkiksi kaksi Rembrandtin maalaamaa omakuvaa, joissa hän on 34- ja 63-vuotias. Ihaile Caravaggion Emmauksen ateria ‑teosta, jossa Jeesus Kristus siunaa leipää.

Länsisiivessä näet myös Tizianin, Rafaelin, Correggion ja Bronzinon teoksia sekä Michelangelon kesken jääneen mestarillisen Deposizione di Cristo nel sepolcro ‑teoksen. Gallerian mielenkiintoisiin teoksiin lukeutuvat myös 1600-luvulta peräisin oleva Samuel van Hoogstratenin tirkistelyteos ja Holbeinin Suurlähettiläät-teos, joka näkyy oikeassa mittasuhteessa vain sivusta katsottuna.

Muista käydä myös Sainsbury-siivessä, jossa on esillä maalauksia 1200-luvulta 1500-luvulle. Ihaile Van Eyckin Giovanni Arnolfini ja hänen vaimonsa ‑teosta, jonka kalansilmäpeili luo epätavallisen perspektiivin toisiaan käsistä pitelevälle pariskunnalle. Näet myös Piero della Francescan Battesimo di Cristo ‑teoksen, jossa on käytetty mielikuvituksellisia valo- ja perspektiivitekniikoita.

Kansallisgalleria sijaitsee Trafalgarin aukion pohjoispuolella. Galleria on avoinna joka päivä. Sisäänpääsy on maksuton, mutta lahjoituksia suositellaan. Lähin metroasema on Charing Cross. Gallerian kolmessa ravintolassa voit käydä kahvilla, lounaalla tai illallisella.


Alueen National Gallery opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 15 168 majoitusliikettä kohteen National Gallery lähellä
The Strand Palace Hotel 166 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 175 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Assembly Hotel London 107 €
   Assembly Hotel London

   Assembly Hotel London

   27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Plaza London Waterloo 150 €
    Park Plaza London Waterloo

    Park Plaza London Waterloo

    6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Marlin Waterloo 141 €
     Marlin Waterloo

     Marlin Waterloo

     111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sea Containers London 199 €
      Sea Containers London

      Sea Containers London

      20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Park Plaza County Hall London 141 €
       Park Plaza County Hall London

       Park Plaza County Hall London

       1 Addington Street, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Thistle Trafalgar Leicester Square 196 €
        Thistle Trafalgar Leicester Square

        Thistle Trafalgar Leicester Square

        Whitcomb Street, Trafalger Square, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Coca-Cola London Eye, Buckinghamin palatsi ja British Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Big Ben ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.