Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kansallisgalleria

Vaikuttava uusklassinen rakennus tarjoaa maailman parhaisiin lukeutuvan kokoelman länsieurooppalaisia maalauksia. 

Kansallisgalleriassa on yli 2 300 maalausta 1200-luvun puolivälistä 1900-luvun alkuun ulottuvalta aikakaudelta. Museon kokoelma kattaa kaikki merkittävät taidesuuntaukset, ja esillä on eri suuntausten monia mestariteoksia. Suurimpia nimiä ovat esimerkiksi Caravaggio, Cezanne, Gainsborough ja Michelangelo.

Ison-Britannian valtio perusti kansallisgallerian ostettuaan vuonna 1824 venäläissyntyisen pankkiirin John Julius Angersteinin kuolinpesältä 38 maalauksen kokoelman. Hae itsellesi maksuton kierroskartta. Valitse jonkin teeman mukainen kierros tai muutama merkkiteos, jotka ehdottomasti haluat nähdä.

Suosittua itäsiipeä ei kannata jättää väliin: siellä näet monien merkittävien 1700-luvun brittitaiteilijoiden töitä. Itäsiiven tunnetuimpia teoksia ovat esimerkiksi Turnerin Rain, Steam and SpeedThe Great Western Railway ja Van Goghin Auringonkukkia

Pohjoissiivessä on esillä Rubensin, Rembrandtin ja Caravaggion töitä. Näet esimerkiksi kaksi Rembrandtin maalaamaa omakuvaa, joissa hän on 34- ja 63-vuotias. Ihaile Caravaggion Emmauksen ateria ‑teosta, jossa Jeesus Kristus siunaa leipää.

Länsisiivessä näet myös Tizianin, Rafaelin, Correggion ja Bronzinon teoksia sekä Michelangelon kesken jääneen mestarillisen Deposizione di Cristo nel sepolcro ‑teoksen. Gallerian mielenkiintoisiin teoksiin lukeutuvat myös 1600-luvulta peräisin oleva Samuel van Hoogstratenin tirkistelyteos ja Holbeinin Suurlähettiläät-teos, joka näkyy oikeassa mittasuhteessa vain sivusta katsottuna.

Muista käydä myös Sainsbury-siivessä, jossa on esillä maalauksia 1200-luvulta 1500-luvulle. Ihaile Van Eyckin Giovanni Arnolfini ja hänen vaimonsa ‑teosta, jonka kalansilmäpeili luo epätavallisen perspektiivin toisiaan käsistä pitelevälle pariskunnalle. Näet myös Piero della Francescan Battesimo di Cristo ‑teoksen, jossa on käytetty mielikuvituksellisia valo- ja perspektiivitekniikoita.

Kansallisgalleria sijaitsee Trafalgarin aukion pohjoispuolella. Galleria on avoinna joka päivä. Sisäänpääsy on maksuton, mutta lahjoituksia suositellaan. Lähin metroasema on Charing Cross. Gallerian kolmessa ravintolassa voit käydä kahvilla, lounaalla tai illallisella.


Alueen National Gallery opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 315 majoitusliikettä kohteen National Gallery lähellä
The Strand Palace Hotel 147 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 149 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sea Containers London 148 €
   Sea Containers London

   Sea Containers London

   20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Assembly Hotel London 104 €
    Assembly Hotel London

    Assembly Hotel London

    27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Savoy 436 €
     The Savoy

     The Savoy

     Strand, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Strand ja Lyceum Theatre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Covent Garden Market ja Aldwych Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      St Martins Lane 225 €
      St Martins Lane

      St Martins Lane

      45 St Martin's Lane, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Trafalgar Square ja Leicester Square sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Piccadilly Circus ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema ja Charing Crossin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       St Giles London - A St Giles Hotel 93 €
       St Giles London - A St Giles Hotel

       St Giles London - A St Giles Hotel

       Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Queen's Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Chesterfield Mayfair 259 €
        The Chesterfield Mayfair

        The Chesterfield Mayfair

        35 Charles Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bond Street ja Royal Academy of Arts (taideakatemia) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Green Park ja Hyde Park Corner (historiallinen alue) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Green Parkin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bond Streetin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.