Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parlamenttitalo

Uppoudu Britannian poliittiseen sydämeen tässä historiallisessa palatsissa, jossa Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin ylä- ja alahuoneet kokoontuvat.

Westminsterin palatsi, eli parlamenttitalo, on Yhdistyneen kuningaskunnan poliittinen sydän. Lähde omatoimiselle kierrokselle äänioppaan kanssa tai osallistu opastetulle kierrokselle parlamenttitalon upeimpiin huoneisiin, joista komeimpia on normannien aikainen Westminster Hall.

Ensimmäinen palatsi pystytettiin paikalle 1000-luvulla, tosin vain murto-osa alkuperäisestä rakennuksesta selvisi vuoden 1834 tulipalosta. Kiertele komean paalukaton alla valtavassa Westminster Hallissa, joka on parlamenttitalon vanhimpia säilyneitä osia. Suurin osa Westminsterin palatsia on rakennettu 1800-luvun puolivälissä komeaan uusgoottilaiseen tyyliin.

Astu sisään House of Lordsiin, eli Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin ylähuoneeseen, jonka punaisille penkeille yli 750 parlamentin jäsentä kerääntyvät keskustelemaan ja äänestämään valtakunnan asioista. Kierroksilla pääset kurkistamaan myös parlamentin alahuoneeseen, House of Commonsiin, jossa kuningaskunnan kansalaisten äänestämät 650 jäsentä tekevät päätöksensä.

Tutustu myös Robing Roomin pukuhuoneeseen, jossa kuningatar pukee päälleen seremonialliset asunsa ennen parlamentin ylähuoneeseen astumista. Huoneen seiniä koristavat upeat taideteokset ovat tunnetun skotlantilaisen taiteilijan, William Dycen, käsialaa. Kierrokset vievät sinut myös muun muassa Royal Galleryn galleriaan, Prince’s Chamberin kamariin ja Members’ Lobbyn aulaan. Kruunaa vierailusi Westminsterin palatsissa nauttimalla perinteinen iltapäivätee joenvaristerassilla lisämaksusta.

Rakennuksen pohjoispäässä seisoo Elizabeth Tower, jonka huipulla sijaitsee valtava kello, joka tunnetaan Big Beninä. Kellotorniin järjestetään kierroksia vain harvoin, ja ne on varattu Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaille, joten turistien pitää tyytyä ihailemaan tätä ikonista rakennusta ulkoapäin. Palaa paikan päälle illalla ottamaan kuvia komeasti valaistusta Big Benin kellotaulusta.

Westminster Abbeyn upea luostarikirkko sijaitsee heti parlamenttitalon länsipuolella. Kirkko on kuuluisa henkeäsalpaavista lasimaalauksistaan ja vaikuttavasta goottilaistyylisestä arkkitehtuuristaan.

Parlamenttitalo sijaitsee Thames-joen pohjoisrannalla City of Westminsterin kaupunginosassa Lontoossa. Pääset paikan päälle metrolla jäämällä pois Westminsterin asemalla. Kierrokset kannattaa varata ja maksaa etukäteen netistä paikan varmistamiseksi.


Alueen Parlamenttitalo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 14 291 majoitusliikettä kohteen Parlamenttitalo lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 214 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 175 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Marlin Waterloo 139 €
   Marlin Waterloo

   Marlin Waterloo

   111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Plaza London Waterloo 149 €
    Park Plaza London Waterloo

    Park Plaza London Waterloo

    6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Club Quarters Hotel, St. Paul's 117 €
     Club Quarters Hotel, St. Paul's

     Club Quarters Hotel, St. Paul's

     24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Plaza County Hall London 158 €
      Park Plaza County Hall London

      Park Plaza County Hall London

      1 Addington Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster 167 €
       DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

       DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

       30 John Islip Street, Westminster, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tate Britain ja Parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Westminster Abbey ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pimlicon metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westminsterin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        St. James' Court, A Taj Hotel, London 232 €
        St. James' Court, A Taj Hotel, London

        St. James' Court, A Taj Hotel, London

        54 Buckingham Gate, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Buckinghamin palatsi, Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. James Park ja Westminster Abbey ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. St. James's Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Victorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.