Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parlamenttitalo

Uppoudu Britannian poliittiseen sydämeen tässä historiallisessa palatsissa, jossa Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin ylä- ja alahuoneet kokoontuvat.

Westminsterin palatsi, eli parlamenttitalo, on Yhdistyneen kuningaskunnan poliittinen sydän. Lähde omatoimiselle kierrokselle äänioppaan kanssa tai osallistu opastetulle kierrokselle parlamenttitalon upeimpiin huoneisiin, joista komeimpia on normannien aikainen Westminster Hall.

Ensimmäinen palatsi pystytettiin paikalle 1000-luvulla, tosin vain murto-osa alkuperäisestä rakennuksesta selvisi vuoden 1834 tulipalosta. Kiertele komean paalukaton alla valtavassa Westminster Hallissa, joka on parlamenttitalon vanhimpia säilyneitä osia. Suurin osa Westminsterin palatsia on rakennettu 1800-luvun puolivälissä komeaan uusgoottilaiseen tyyliin.

Astu sisään House of Lordsiin, eli Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin ylähuoneeseen, jonka punaisille penkeille yli 750 parlamentin jäsentä kerääntyvät keskustelemaan ja äänestämään valtakunnan asioista. Kierroksilla pääset kurkistamaan myös parlamentin alahuoneeseen, House of Commonsiin, jossa kuningaskunnan kansalaisten äänestämät 650 jäsentä tekevät päätöksensä.

Tutustu myös Robing Roomin pukuhuoneeseen, jossa kuningatar pukee päälleen seremonialliset asunsa ennen parlamentin ylähuoneeseen astumista. Huoneen seiniä koristavat upeat taideteokset ovat tunnetun skotlantilaisen taiteilijan, William Dycen, käsialaa. Kierrokset vievät sinut myös muun muassa Royal Galleryn galleriaan, Prince’s Chamberin kamariin ja Members’ Lobbyn aulaan. Kruunaa vierailusi Westminsterin palatsissa nauttimalla perinteinen iltapäivätee joenvaristerassilla lisämaksusta.

Rakennuksen pohjoispäässä seisoo Elizabeth Tower, jonka huipulla sijaitsee valtava kello, joka tunnetaan Big Beninä. Kellotorniin järjestetään kierroksia vain harvoin, ja ne on varattu Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaille, joten turistien pitää tyytyä ihailemaan tätä ikonista rakennusta ulkoapäin. Palaa paikan päälle illalla ottamaan kuvia komeasti valaistusta Big Benin kellotaulusta.

Westminster Abbeyn upea luostarikirkko sijaitsee heti parlamenttitalon länsipuolella. Kirkko on kuuluisa henkeäsalpaavista lasimaalauksistaan ja vaikuttavasta goottilaistyylisestä arkkitehtuuristaan.

Parlamenttitalo sijaitsee Thames-joen pohjoisrannalla City of Westminsterin kaupunginosassa Lontoossa. Pääset paikan päälle metrolla jäämällä pois Westminsterin asemalla. Kierrokset kannattaa varata ja maksaa etukäteen netistä paikan varmistamiseksi.


Alueen Parlamenttitalo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 662 majoitusliikettä kohteen Parlamenttitalo lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 152 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  SACO Fitzrovia 104 €
  SACO Fitzrovia

  SACO Fitzrovia

  21 Tottenham Street, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   British Museum, Great Ormond Street Hospital ja Piccadilly Circus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Hyde Park ja London Eye ovat myös 3 kilometrin päässä. Goodge Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Warren Streetin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World
   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

   68 Regent Street, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Piccadilly Circus, Trafalgar Square ja Oxford Circus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Piccadilly Circusin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Leicester Squaren metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt
    Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt

    Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt

    3-5, Great Scotland Yard, Lontoo, Englanti
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Charing Cross ja The Strand sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. National Gallery ja Trafalgar Square ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema ja Embankmentin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Staybridge Suites London - Vauxhall 138 €
     Staybridge Suites London - Vauxhall

     Staybridge Suites London - Vauxhall

     100 Vauxhall Walk, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      St. Thomas' Hospital, Parlamenttitalo ja Westminster Abbey sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. London Eye ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Vauxhallin liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ovalin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Test P&B in UK
      Test P&B in UK

      Test P&B in UK

      Richmond House, London, England
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä
       Test P&B in UK
       Test P&B in UK

       Test P&B in UK

       House of Commons, London, England
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä
        DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster 167 €
        DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

        DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

        30 John Islip Street, Westminster, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tate Britain ja Parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Westminster Abbey ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pimlicon metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westminsterin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.