Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Perhostalo (Fjärilshuset)

Kävele trooppista sademetsää muistuttavassa ympäristössä ja näe satoja eri perhoslajeja, katsele kalojen ruokintaa tai tutustu historialliseen puistoon kaksipyöräisellä segwaylla.

Tukholman perhostalon trooppista sademetsää mukailevassa ympäristössä voit katsella perhosia, papukaijoja, karppeja ja liskoja. Tässä suuressa kasvihuonekompleksissa elää yli 700 eri perhoslajia. 

Tutustu perhosen elinkaareen munasta toukaksi ja kotelosta aikuiseksi. Kasvihuoneen lämpötila on tasainen vuoden ympäri, jotta olosuhteet metamorfoosille olisivat mahdollisimman otolliset. Näe perhosten kuoriutuvan, syövän ja tanssivan pariutumistanssejaan. Kasvihuoneen polut kulkevat ohi trooppisen kasvillisuuden ja johtavat vesiputouksille ja kala-altaille. Karppien ruokintaa voit katsella joka päivä alkuiltapäivästä. Näe myös muuta villielämää, kuten liskoja, jotka singahtelevat altaiden välissä, ja papukaijoja, jotka istuskelevat trooppisten puiden oksilla. 

Vieraile perhostalon yhteydessä olevassa Haga Ocean -haiakvaariossa, jossa voit tutustua haihin ja nähdä tieteellisiä esityksiä siitä, miten ihmiset voisivat korjata uhanalaisia koralliriuttoja. Kahvilasta voit ostaa sekä ruokaa että juomaa. Kesäkuukausina voit ottaa mukaasi eväät ja istuskella kasvihuonetta ympäröivällä nurmella.  

Käytyäsi perhostalossa tutustu myös Hagaparkenin muihin alueisiin. Tässä suuressa puistossa on puita, puutarhoja ja mielenkiintoista arkkitehtuuria. Osallistu opastetulle kierrokselle Kustaa III:n paviljongissa, joka on yksi Tukholman kuninkaallisista palatseista. Kuninkaallisella hautausmaalla voit nähdä useiden Ruotsin kuninkaallisten viimeisen leposijan.  Hauska tapa tutustua puistoon on ajaa kaksipyöräisellä segwaylla, joita on vuokrattavissa perhostalossa. Lisätietoja on perhostalon verkkosivuilla.

Hagaparkenin pohjoisosassa sijaitsevaan perhostaloon on 10 minuutin ajomatka Tukholman keskustasta. Lähistöllä on kolme pysäköintimittarillista pysäköintialuetta: yksi Hagaparkenin sisäänkäynnin luona ja kaksi Frösundaviks Allé -tien varrella. Julkisen liikenteen bussit pysähtyvät lähellä Hagaparkenin sisäänkäyntiä, josta on lyhyt kävelymatka kasvihuoneelle.

Perhostalo on avoinna joka päivä paitsi jouluaattona ja joulupäivänä. Perhostalo kuuluu niiden 80 nähtävyyden joukkoon, joihin on vapaa pääsy Tukholma-kortilla. Voit ostaa kortin verkosta tai paikan päältä Tukholmassa, jos haluat säästää julkisen liikenteen matkustuskustannuksissa ja nähtävyyksien sisäänpääsymaksuissa.


Alueen Perhostalo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 518 majoitusliikettä kohteen Perhostalo lähellä
Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm 81 €
Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm

Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm

Frösundaviks Allé 15, P.O. Box 4026, Solna
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Mall of Scandinavia on 1,9 kilometrin ja Friends Arena on 2,3 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Millesgårdenin taidekeskus ovat myös 15 kilometrin päässä. Solnan asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

  Quality Hotel Friends 79 €
  Quality Hotel Friends

  Quality Hotel Friends

  Råsta Strandväg 1, Solna
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friends Arena ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Solna Centrumin ostoskeskus ja Perhostalo (Fjärilshuset) ovat myös 3 kilometrin päässä. Solnan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ulriksdalin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Gio, BW Signature Collection 77 €
   Hotel Gio, BW Signature Collection

   Hotel Gio, BW Signature Collection

   RASUNDAVAGEN 1 3, Solna
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Perhostalo (Fjärilshuset) ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Friends Arena ja Tukholman olympiastadion ovat myös 5 kilometrin päässä. Solnan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Solna centrumin raitiovaunupysäkki on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

    Comfort Hotel Xpress Stockholm Central 52 €
    Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

    Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

    Kungsbron 1, Tukholma
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hötorgetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Waterfront Hotel 108 €
     Radisson Blu Waterfront Hotel

     Radisson Blu Waterfront Hotel

     Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Clarion Hotel Sign 99 €
      Clarion Hotel Sign

      Clarion Hotel Sign

      Östra Järnvägsgatan 35, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Norra Bantorget, Casino Cosmopol Stockholm ja Strindbergs Intima Teater sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Oscarsteattern ja Drottninggatan ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hötorgetin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja T-Centralenin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Winery Hotel 98 €
       The Winery Hotel

       The Winery Hotel

       Rosenborgsgatan 20, Solna
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Mall of Scandinavia on 1,8 kilometrin ja päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Solvallan ravirata ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 kilometrin päässä. Ulriksdalin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bergshamran metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Elite Hotel Carolina Tower 81 €
        Elite Hotel Carolina Tower

        Elite Hotel Carolina Tower

        Eugeniavägen 6, Solna
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Karoliininen instituutti on 0,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Mall of Scandinavia ja Tukholman olympiastadion ovat myös 5 kilometrin päässä. S:t Eriksplanin T-Bana-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Norrtull on 14 minuutin kävelymatkan päässä.