Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Perhostalo (Fjärilshuset)

Kävele trooppista sademetsää muistuttavassa ympäristössä ja näe satoja eri perhoslajeja, katsele kalojen ruokintaa tai tutustu historialliseen puistoon kaksipyöräisellä segwaylla.

Tukholman perhostalon trooppista sademetsää mukailevassa ympäristössä voit katsella perhosia, papukaijoja, karppeja ja liskoja. Tässä suuressa kasvihuonekompleksissa elää yli 700 eri perhoslajia. 

Tutustu perhosen elinkaareen munasta toukaksi ja kotelosta aikuiseksi. Kasvihuoneen lämpötila on tasainen vuoden ympäri, jotta olosuhteet metamorfoosille olisivat mahdollisimman otolliset. Näe perhosten kuoriutuvan, syövän ja tanssivan pariutumistanssejaan. Kasvihuoneen polut kulkevat ohi trooppisen kasvillisuuden ja johtavat vesiputouksille ja kala-altaille. Karppien ruokintaa voit katsella joka päivä alkuiltapäivästä. Näe myös muuta villielämää, kuten liskoja, jotka singahtelevat altaiden välissä, ja papukaijoja, jotka istuskelevat trooppisten puiden oksilla. 

Vieraile perhostalon yhteydessä olevassa Haga Ocean -haiakvaariossa, jossa voit tutustua haihin ja nähdä tieteellisiä esityksiä siitä, miten ihmiset voisivat korjata uhanalaisia koralliriuttoja. Kahvilasta voit ostaa sekä ruokaa että juomaa. Kesäkuukausina voit ottaa mukaasi eväät ja istuskella kasvihuonetta ympäröivällä nurmella.  

Käytyäsi perhostalossa tutustu myös Hagaparkenin muihin alueisiin. Tässä suuressa puistossa on puita, puutarhoja ja mielenkiintoista arkkitehtuuria. Osallistu opastetulle kierrokselle Kustaa III:n paviljongissa, joka on yksi Tukholman kuninkaallisista palatseista. Kuninkaallisella hautausmaalla voit nähdä useiden Ruotsin kuninkaallisten viimeisen leposijan.  Hauska tapa tutustua puistoon on ajaa kaksipyöräisellä segwaylla, joita on vuokrattavissa perhostalossa. Lisätietoja on perhostalon verkkosivuilla.

Hagaparkenin pohjoisosassa sijaitsevaan perhostaloon on 10 minuutin ajomatka Tukholman keskustasta. Lähistöllä on kolme pysäköintimittarillista pysäköintialuetta: yksi Hagaparkenin sisäänkäynnin luona ja kaksi Frösundaviks Allé -tien varrella. Julkisen liikenteen bussit pysähtyvät lähellä Hagaparkenin sisäänkäyntiä, josta on lyhyt kävelymatka kasvihuoneelle.

Perhostalo on avoinna joka päivä paitsi jouluaattona ja joulupäivänä. Perhostalo kuuluu niiden 80 nähtävyyden joukkoon, joihin on vapaa pääsy Tukholma-kortilla. Voit ostaa kortin verkosta tai paikan päältä Tukholmassa, jos haluat säästää julkisen liikenteen matkustuskustannuksissa ja nähtävyyksien sisäänpääsymaksuissa.


Alueen Perhostalo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 425 majoitusliikettä kohteen Perhostalo lähellä
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 107 €
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Vasagatan 1, Tukholma
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm 83 €
  Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm

  Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm

  Frösundaviks Allé 15, P.O. Box 4026, Solna
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Mall of Scandinavia on 1,9 kilometrin ja Friends Arena on 2,3 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kansallismuseo ovat myös 15 kilometrin päässä. Solnan asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Birger Jarl 84 €
   Hotel Birger Jarl

   Hotel Birger Jarl

   Tulegatan 8, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tukholman kauppakorkeakoulu, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman olympiastadion ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Rådmansgatanin T-Bana-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Odenplanin metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Waterfront Hotel 107 €
    Radisson Blu Waterfront Hotel

    Radisson Blu Waterfront Hotel

    Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Continental
     Scandic Continental

     Scandic Continental

     Vasagatan 22, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      Haymarket by Scandic 110 €
      Haymarket by Scandic

      Haymarket by Scandic

      Hötorget 13-15, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hötorgetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       First Hotel Fridhemsplan
       First Hotel Fridhemsplan

       First Hotel Fridhemsplan

       St Eriksgatan 20, Kungsholmen, Tukholma, Stockholm
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Rålambshovin puisto ja Smedsuddsbadetin ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Friends Arena ovat myös 10 kilometrin päässä. Fridhemsplanin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Rådhusetin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        At Six
        At Six

        At Six

        Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.