Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Perhostalo (Fjärilshuset)

Kävele trooppista sademetsää muistuttavassa ympäristössä ja näe satoja eri perhoslajeja, katsele kalojen ruokintaa tai tutustu historialliseen puistoon kaksipyöräisellä segwaylla.

Tukholman perhostalon trooppista sademetsää mukailevassa ympäristössä voit katsella perhosia, papukaijoja, karppeja ja liskoja. Tässä suuressa kasvihuonekompleksissa elää yli 700 eri perhoslajia. 

Tutustu perhosen elinkaareen munasta toukaksi ja kotelosta aikuiseksi. Kasvihuoneen lämpötila on tasainen vuoden ympäri, jotta olosuhteet metamorfoosille olisivat mahdollisimman otolliset. Näe perhosten kuoriutuvan, syövän ja tanssivan pariutumistanssejaan. Kasvihuoneen polut kulkevat ohi trooppisen kasvillisuuden ja johtavat vesiputouksille ja kala-altaille. Karppien ruokintaa voit katsella joka päivä alkuiltapäivästä. Näe myös muuta villielämää, kuten liskoja, jotka singahtelevat altaiden välissä, ja papukaijoja, jotka istuskelevat trooppisten puiden oksilla. 

Vieraile perhostalon yhteydessä olevassa Haga Ocean -haiakvaariossa, jossa voit tutustua haihin ja nähdä tieteellisiä esityksiä siitä, miten ihmiset voisivat korjata uhanalaisia koralliriuttoja. Kahvilasta voit ostaa sekä ruokaa että juomaa. Kesäkuukausina voit ottaa mukaasi eväät ja istuskella kasvihuonetta ympäröivällä nurmella.  

Käytyäsi perhostalossa tutustu myös Hagaparkenin muihin alueisiin. Tässä suuressa puistossa on puita, puutarhoja ja mielenkiintoista arkkitehtuuria. Osallistu opastetulle kierrokselle Kustaa III:n paviljongissa, joka on yksi Tukholman kuninkaallisista palatseista. Kuninkaallisella hautausmaalla voit nähdä useiden Ruotsin kuninkaallisten viimeisen leposijan.  Hauska tapa tutustua puistoon on ajaa kaksipyöräisellä segwaylla, joita on vuokrattavissa perhostalossa. Lisätietoja on perhostalon verkkosivuilla.

Hagaparkenin pohjoisosassa sijaitsevaan perhostaloon on 10 minuutin ajomatka Tukholman keskustasta. Lähistöllä on kolme pysäköintimittarillista pysäköintialuetta: yksi Hagaparkenin sisäänkäynnin luona ja kaksi Frösundaviks Allé -tien varrella. Julkisen liikenteen bussit pysähtyvät lähellä Hagaparkenin sisäänkäyntiä, josta on lyhyt kävelymatka kasvihuoneelle.

Perhostalo on avoinna joka päivä paitsi jouluaattona ja joulupäivänä. Perhostalo kuuluu niiden 80 nähtävyyden joukkoon, joihin on vapaa pääsy Tukholma-kortilla. Voit ostaa kortin verkosta tai paikan päältä Tukholmassa, jos haluat säästää julkisen liikenteen matkustuskustannuksissa ja nähtävyyksien sisäänpääsymaksuissa.


Alueen Perhostalo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 577 majoitusliikettä kohteen Perhostalo lähellä
Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm 77 €
Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm

Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm

Frösundaviks Allé 15, P.O. Box 4026, Solna
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Mall of Scandinavia on 1,9 kilometrin ja Friends Arena on 2,3 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kansallismuseo ovat myös 15 kilometrin päässä. Solnan asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

  Blique by Nobis 74 €
  Blique by Nobis

  Blique by Nobis

  Gävlegatan 18, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Karoliininen instituutti, Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. S:t Eriksplanin T-Bana-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odenplanin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Inn by Radisson Stockholm Solna 71 €
   Park Inn by Radisson Stockholm Solna

   Park Inn by Radisson Stockholm Solna

   Hotellgatan 11, Solna
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Solna Centrumin ostoskeskus, Solna Business Park ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Friends Arena ja Hagan puisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solna centrumin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Downtown Camper by Scandic 148 €
    Downtown Camper by Scandic

    Downtown Camper by Scandic

    Brunkebergstorg 9, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Birger Jarl 84 €
     Hotel Birger Jarl

     Hotel Birger Jarl

     Tulegatan 8, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tukholman kauppakorkeakoulu, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Tukholman olympiastadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Rådmansgatanin T-Bana-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Tekniska högskolanin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Elite Palace Hotel 88 €
      Elite Palace Hotel

      Elite Palace Hotel

      St Eriksgatan 115, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sankt Eriksplan, Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Norrtull on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odenplanin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Winery Hotel 100 €
       The Winery Hotel

       The Winery Hotel

       Rosenborgsgatan 20, Solna
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Mall of Scandinavia on 1,8 kilometrin ja päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Solvallan ravirata ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kansallismuseo ovat myös 15 kilometrin päässä. Ulriksdalin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bergshamran metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Quality Hotel Friends 86 €
        Quality Hotel Friends

        Quality Hotel Friends

        Råsta Strandväg 1, Solna
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Friends Arena ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Solvallan ravirata sijaitsee 5 kilometrin päässä. Solnan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ulriksdalin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.