Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Perhostalo (Fjärilshuset)

Kävele trooppista sademetsää muistuttavassa ympäristössä ja näe satoja eri perhoslajeja, katsele kalojen ruokintaa tai tutustu historialliseen puistoon kaksipyöräisellä segwaylla.

Tukholman perhostalon trooppista sademetsää mukailevassa ympäristössä voit katsella perhosia, papukaijoja, karppeja ja liskoja. Tässä suuressa kasvihuonekompleksissa elää yli 700 eri perhoslajia. 

Tutustu perhosen elinkaareen munasta toukaksi ja kotelosta aikuiseksi. Kasvihuoneen lämpötila on tasainen vuoden ympäri, jotta olosuhteet metamorfoosille olisivat mahdollisimman otolliset. Näe perhosten kuoriutuvan, syövän ja tanssivan pariutumistanssejaan. Kasvihuoneen polut kulkevat ohi trooppisen kasvillisuuden ja johtavat vesiputouksille ja kala-altaille. Karppien ruokintaa voit katsella joka päivä alkuiltapäivästä. Näe myös muuta villielämää, kuten liskoja, jotka singahtelevat altaiden välissä, ja papukaijoja, jotka istuskelevat trooppisten puiden oksilla. 

Vieraile perhostalon yhteydessä olevassa Haga Ocean -haiakvaariossa, jossa voit tutustua haihin ja nähdä tieteellisiä esityksiä siitä, miten ihmiset voisivat korjata uhanalaisia koralliriuttoja. Kahvilasta voit ostaa sekä ruokaa että juomaa. Kesäkuukausina voit ottaa mukaasi eväät ja istuskella kasvihuonetta ympäröivällä nurmella.  

Käytyäsi perhostalossa tutustu myös Hagaparkenin muihin alueisiin. Tässä suuressa puistossa on puita, puutarhoja ja mielenkiintoista arkkitehtuuria. Osallistu opastetulle kierrokselle Kustaa III:n paviljongissa, joka on yksi Tukholman kuninkaallisista palatseista. Kuninkaallisella hautausmaalla voit nähdä useiden Ruotsin kuninkaallisten viimeisen leposijan.  Hauska tapa tutustua puistoon on ajaa kaksipyöräisellä segwaylla, joita on vuokrattavissa perhostalossa. Lisätietoja on perhostalon verkkosivuilla.

Hagaparkenin pohjoisosassa sijaitsevaan perhostaloon on 10 minuutin ajomatka Tukholman keskustasta. Lähistöllä on kolme pysäköintimittarillista pysäköintialuetta: yksi Hagaparkenin sisäänkäynnin luona ja kaksi Frösundaviks Allé -tien varrella. Julkisen liikenteen bussit pysähtyvät lähellä Hagaparkenin sisäänkäyntiä, josta on lyhyt kävelymatka kasvihuoneelle.

Perhostalo on avoinna joka päivä paitsi jouluaattona ja joulupäivänä. Perhostalo kuuluu niiden 80 nähtävyyden joukkoon, joihin on vapaa pääsy Tukholma-kortilla. Voit ostaa kortin verkosta tai paikan päältä Tukholmassa, jos haluat säästää julkisen liikenteen matkustuskustannuksissa ja nähtävyyksien sisäänpääsymaksuissa.


Alueen Perhostalo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 477 majoitusliikettä kohteen Perhostalo lähellä
Radisson Blu Waterfront Hotel 113 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm 86 €
  Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm

  Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm

  Frösundaviks Allé 15, P.O. Box 4026, Solna
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Mall of Scandinavia on 1,9 kilometrin ja Friends Arena on 2,3 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kansallismuseo ovat myös 15 kilometrin päässä. Solnan asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 104 €
   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Vasagatan 1, Tukholma
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Blique by Nobis, Stockholm, a Member of Design Hotel 77 €
    Blique by Nobis, Stockholm, a Member of Design Hotel

    Blique by Nobis, Stockholm, a Member of Design Hotel

    Gävlegatan 18, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Karoliininen instituutti, Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. S:t Eriksplanin T-Bana-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odenplanin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Gio, BW Signature Collection
     Hotel Gio, BW Signature Collection

     Hotel Gio, BW Signature Collection

     RASUNDAVAGEN 1 3, Solna
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Majoitusliike, jonka lähellä on Perhostalo (Fjärilshuset), Mall of Scandinavia ja Friends Arena Lähistöllä sijaitsee myös Karoliininen yliopistosairaala ja Solna Centrumin ostoskeskus.

      Downtown Camper by Scandic 131 €
      Downtown Camper by Scandic

      Downtown Camper by Scandic

      Brunkebergstorg 9, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Park Inn by Radisson Stockholm Solna 62 €
       Park Inn by Radisson Stockholm Solna

       Park Inn by Radisson Stockholm Solna

       Hotellgatan 11, Solna
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Solna Centrumin ostoskeskus, Solna Business Park ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Friends Arena ja Hagan puisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solna centrumin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Birger Jarl 83 €
        Hotel Birger Jarl

        Hotel Birger Jarl

        Tulegatan 8, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tukholman kauppakorkeakoulu, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Tukholman olympiastadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Rådmansgatanin T-Bana-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Tekniska högskolanin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.