Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Picasson synnyinkoti

Málaga on tehnyt kunniaa yhdelle maailman kuuluisimmista taidemaalareista museoimalla kodin, jossa taiteilija syntyi yli 130 vuotta sitten.

Tutustu rakennukseen, jossa vauva nimeltä Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso syntyi vuonna 1881. Nyttemmin kaikki tuntevat hänet Pablo Picassona, ja jo hänen nimensä herättää mielikuvan nerokkaista maalauksista.

Vaikka Pablo Picasson kuolemasta on jo yli neljä vuosikymmentä, hänen maineensa elää edelleen. Vieraile Picasson perheen entisessä kodissa Plaza de la Mercedin aukiolla talossa, jossa nykyään toimii Picasson säätiön pääkonttori. Suurin osa rakennuksesta on museoitu kunnianosoituksena suuren taiteilijan elämälle ja töille. Museo on nimetty yksinkertaisesti Picasson synnyinpaikaksi, Casa Natal Picassoksi.

Picasson piirtämisen lahjat huomattiin jo nuorena, ja Málagasta alkoikin hänen koko menestyksekäs uransa. Vaikka Picasso ei viettänytkään paljon aikaa vanhassa kotikaupungissaan, värikäs espanjalainen kaupunki muokkasi kuitenkin selvästi hänen maailmankuvaansa. Eräs Picasson kuuluisimmista sitaateista on, että häneltä kului elinikä oppia maalaamaan kuin lapsi.

Museon laaja kokoelma on jaettu neljään kerrokseen. Pysyvissä näyttelyissä on 4 000 taideteosta sekä Picassolta että Picasson inspiroimilta taiteilijoilta. Vaihtuvissa ja kiertävissä näyttelyissä esitellään myös muita modernismin mestareita.

Taiteilijan monipuolisuus käy hyvin ilmi hänen varhaisista akateemisista tutkielmistaan, kaiverruksistaan ja keramiikkatöistään. Muista ehdottomasti tutustua luonnoksiin vuonna 1907 valmistuneesta käänteentekevästä Avignonin naiset ‑maalauksesta. Näytteillä on myös valokuvia ja muistoesineitä Picassosta ja hänen perheestään sekä nuoren neron omakuva.

Museossa pääset kurkistamaan myös Picasson ensimmäiseen ateljeehen ja näkemään, miten hän aloitteli uraansa perinteisillä luonnoksilla. Myöhemmin Picasso kehitteli kuuluisat näkemyksensä muun muassa kubismiin ja kollaaseihin. Casa Natal Picasson kirjastossa ja tutkimuskeskuksessa voit tutustua Picasson rooliin taidehistoriassa sekä osallistua työpajoihin ja tapahtumiin.

Picasson synnyinkoti on avoinna joka päivä yleisiä vapaapäiviä lukuun ottamatta. Pääsymaksut ovat edullisia, ja niihin sisältyy ääniopas. Sisäänpääsy on sunnuntaisin ilmainen. Málagan vanhassa kaupungissa sijaitseva museo on kansallisperintökohde, ja sinne pääsee helposti taksilla tai bussilla.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 861 majoitusliikettä kohteen Picasson synnyinkoti lähellä
Apartamentos Fana - Adults Recommended 99 €
Apartamentos Fana - Adults Recommended

Apartamentos Fana - Adults Recommended

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Plaza de la Merced ja Málagan Picasso-museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Málagan katedraali ja Calle Larios ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Malaguetan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Molina Lario Hotel
  Molina Lario Hotel

  Molina Lario Hotel

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämän boutique-tyylinen hotellin lähellä sijaitsee Palacio Episcopal, Málagan katedraali ja Calle Larios. Málagan Picasso-museo ja Alcazaba ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Malaguetan metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Parador Málaga Gibralfaro Hotel 150 €
   Parador Málaga Gibralfaro Hotel

   Parador Málaga Gibralfaro Hotel

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Gibralfaron linna ja Málagan Picasso-museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Málagan katedraali ja Alcazaba ovat myös 2 kilometrin päässä. La Malaguetan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Marinan metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Apartamentos Debambú 64 €
    Apartamentos Debambú

    Apartamentos Debambú

      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Calle Larios ja Málagan katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Málagan Picasso-museo ja Alcazaba ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Guadalmedinan metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Soho Boutique Malaga
     Soho Boutique Malaga

     Soho Boutique Malaga

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Interaktiivinen musiikkimuseo (MIMMA) ja Calle Larios sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Málagan katedraali ja Málagan Picasso-museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Guadalmedinan metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Málaga Hotel Eliseos
      Málaga Hotel Eliseos

      Málaga Hotel Eliseos

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Plaza de Toros ja Malaguetan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Málagan Picasso-museo ja Málagan katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Vincci Seleccion Posada del Patio Hotel 198 €
       Vincci Seleccion Posada del Patio Hotel

       Vincci Seleccion Posada del Patio Hotel

         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Carmen Thyssen -museo ja Calle Larios sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Málagan katedraali ja Málagan Picasso-museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Guadalmedinan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Soho Bahía Málaga
        Hotel Soho Bahía Málaga

        Hotel Soho Bahía Málaga

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Interaktiivinen musiikkimuseo (MIMMA), Málagan katedraali ja Calle Larios sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Málagan satama ja Málagan Picasso-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Marinan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Guadalmedinan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.