Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Piccadilly Circus

Tämä brittiläinen versio New Yorkin Times Squaresta on tärkeä liikenteen solmukohta ja mainio paikka aloittaa tutustuminen Lontooseen.

Piccadilly Circus sai omaperäisen nimensä räätäli Roger Bakerilta, joka tunnettiin miesten pitsikaulusten ompelijana 1600-luvulla, jolloin pitsikaulukset olivat muodissa. Sana ”circus” viittaa ympyrän muodossa kulkevaan liikenteeseen kreikkalaisen Anteros-jumalan patsaan juurella. Nykyään nimi edustaa välkkyviä mainosvaloja, viihde-elämän keskusta ja jatkuvasti liikkeessä olevan kaupungin energisyyttä. Piccadilly Circus on ehdoton nähtävyys, joka vetää puoleensa sekä paikallisia että turisteja öin ja päivin.

Piccadilly Circus sijaitsee Regent Streetin, Shaftsbury Avenuen, Piccadillyn ja Haymarketin risteyskohdassa. Se yhdistää toisiinsa myös Trafalgar Squaren, Sohon, Chinatownin ja Leicester Squaren alueet. Sen keskellä on Anteros-jumalaa esittävä siivekäs jousiampujapatsas, joka kohoaa korkealle Shaftesbury Memorial Fountain -suihkulähteen ylle. Tämän ensimmäisen alumiinista valetun patsaan suunnitteli Alfred Gilbert, ja se pystytettiin paikalleen vuonna 1893. Nykyään patsas on suosittu tapaamispaikka ja muuten vain suosittu paikka, josta on mukava katsella ohi kulkevia ihmisiä.

Patsaalta voit lähteä useaan vaihtoehtoiseen suuntaan. Jos haluat shoppailla, Regent Streetillä on paljon ostosmahdollisuuksia. Piccadilly Circus on myös Lontoon teatterikortteli, joten katso esitys jossakin alueen useista teattereista, kuten Theatre Royalissa. Vietä tunti tai pari läheisen Royal Academy of Art -taidemuseon kokoelmia tutkien tai katso komediaesitys The Comedy Storessa, jossa esiintyy sekä komedian suuria nimiä että vasta uraansa aloittelevia nousevia tähtiä.

Piccadilly Circus on tunnettu myös värikkäistä valomainoksistaan – tosin nykyään vain yksi rakennus on valaistu. Aukio on yhä vilkas ja eläväinen, ja entinen tunnelma katutaiteilijoineen on yhä tallella. Kun saat hälinästä tarpeeksesi, poikkea johonkin lähistön pubeista ja tilaa olut tai nauti kupillinen kahvia jossakin viihtyisistä kahviloista, joita alueella on useita.

Piccadilly Circus sijaitsee Lontoon keskustassa. Lähin metroasema on Piccadilly Circus.


Alueen Piccadilly Circus opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 932 majoitusliikettä kohteen Piccadilly Circus lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 201 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Zedwell Piccadilly
  Zedwell Piccadilly

  Zedwell Piccadilly

  Great Windmill Street, Lontoo, Englanti
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Prince of Wales Theatre, Piccadilly ja Piccadilly Circus sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Regent Street ja Leicester Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Piccadilly Circusin metroasema ja Leicester Squaren metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World 619 €
   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

   68 Regent Street, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Piccadilly Circus, Trafalgar Square ja Oxford Circus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Piccadilly Circusin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Leicester Squaren metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Strand Palace Hotel 172 €
    The Strand Palace Hotel

    The Strand Palace Hotel

    372 The Strand, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     St Giles London - A St Giles Hotel 134 €
     St Giles London - A St Giles Hotel

     St Giles London - A St Giles Hotel

     Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tottenham Court Road, Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Shaftesbury Avenue ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Melia White House Hotel
      Melia White House Hotel

      Melia White House Hotel

      Albany Street, Regent's Park, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Regent Street ja British Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Buckinghamin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Great Portland Streetin metroasema ja Regent's Parkin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Assembly Hotel London
       Assembly Hotel London

       Assembly Hotel London

       27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        The May Fair, A Radisson Collection Hotel
        The May Fair, A Radisson Collection Hotel

        The May Fair, A Radisson Collection Hotel

        Stratton Street, Mayfair, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Piccadilly ja Berkeley Square (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Royal Academy of Arts (taideakatemia) ja Buckinghamin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Green Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Piccadilly Circusin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.