Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Piccadilly Circus

Tämä brittiläinen versio New Yorkin Times Squaresta on tärkeä liikenteen solmukohta ja mainio paikka aloittaa tutustuminen Lontooseen.

Piccadilly Circus sai omaperäisen nimensä räätäli Roger Bakerilta, joka tunnettiin miesten pitsikaulusten ompelijana 1600-luvulla, jolloin pitsikaulukset olivat muodissa. Sana ”circus” viittaa ympyrän muodossa kulkevaan liikenteeseen kreikkalaisen Anteros-jumalan patsaan juurella. Nykyään nimi edustaa välkkyviä mainosvaloja, viihde-elämän keskusta ja jatkuvasti liikkeessä olevan kaupungin energisyyttä. Piccadilly Circus on ehdoton nähtävyys, joka vetää puoleensa sekä paikallisia että turisteja öin ja päivin.

Piccadilly Circus sijaitsee Regent Streetin, Shaftsbury Avenuen, Piccadillyn ja Haymarketin risteyskohdassa. Se yhdistää toisiinsa myös Trafalgar Squaren, Sohon, Chinatownin ja Leicester Squaren alueet. Sen keskellä on Anteros-jumalaa esittävä siivekäs jousiampujapatsas, joka kohoaa korkealle Shaftesbury Memorial Fountain -suihkulähteen ylle. Tämän ensimmäisen alumiinista valetun patsaan suunnitteli Alfred Gilbert, ja se pystytettiin paikalleen vuonna 1893. Nykyään patsas on suosittu tapaamispaikka ja muuten vain suosittu paikka, josta on mukava katsella ohi kulkevia ihmisiä.

Patsaalta voit lähteä useaan vaihtoehtoiseen suuntaan. Jos haluat shoppailla, Regent Streetillä on paljon ostosmahdollisuuksia. Piccadilly Circus on myös Lontoon teatterikortteli, joten katso esitys jossakin alueen useista teattereista, kuten Theatre Royalissa. Vietä tunti tai pari läheisen Royal Academy of Art -taidemuseon kokoelmia tutkien tai katso komediaesitys The Comedy Storessa, jossa esiintyy sekä komedian suuria nimiä että vasta uraansa aloittelevia nousevia tähtiä.

Piccadilly Circus on tunnettu myös värikkäistä valomainoksistaan – tosin nykyään vain yksi rakennus on valaistu. Aukio on yhä vilkas ja eläväinen, ja entinen tunnelma katutaiteilijoineen on yhä tallella. Kun saat hälinästä tarpeeksesi, poikkea johonkin lähistön pubeista ja tilaa olut tai nauti kupillinen kahvia jossakin viihtyisistä kahviloista, joita alueella on useita.

Piccadilly Circus sijaitsee Lontoon keskustassa. Lähin metroasema on Piccadilly Circus.


Alueen Piccadilly Circus opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 15 644 majoitusliikettä kohteen Piccadilly Circus lähellä
The Strand Palace Hotel 135 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 182 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Assembly Hotel London 112 €
   Assembly Hotel London

   Assembly Hotel London

   27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Plaza London Waterloo 143 €
    Park Plaza London Waterloo

    Park Plaza London Waterloo

    6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Thistle Trafalgar Leicester Square 153 €
     Thistle Trafalgar Leicester Square

     Thistle Trafalgar Leicester Square

     Whitcomb Street, Trafalger Square, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Coca-Cola London Eye, Buckinghamin palatsi ja British Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Big Ben ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Mimi's Hotel Soho 96 €
      Mimi's Hotel Soho

      Mimi's Hotel Soho

      56-57 Frith Street, Lontoo, Englanti
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Oxford Street ja Queen's Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Piccadilly ja Leicester Square ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Leicester Squaren metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Amba Hotel Grosvenor 192 €
       Amba Hotel Grosvenor

       Amba Hotel Grosvenor

       101 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Apollo Victoria Theatre ja Victoria Palace Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Marlin Waterloo 149 €
        Marlin Waterloo

        Marlin Waterloo

        111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.