Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Piccadilly Circus

Tämä brittiläinen versio New Yorkin Times Squaresta on tärkeä liikenteen solmukohta ja mainio paikka aloittaa tutustuminen Lontooseen.

Piccadilly Circus sai omaperäisen nimensä räätäli Roger Bakerilta, joka tunnettiin miesten pitsikaulusten ompelijana 1600-luvulla, jolloin pitsikaulukset olivat muodissa. Sana ”circus” viittaa ympyrän muodossa kulkevaan liikenteeseen kreikkalaisen Anteros-jumalan patsaan juurella. Nykyään nimi edustaa välkkyviä mainosvaloja, viihde-elämän keskusta ja jatkuvasti liikkeessä olevan kaupungin energisyyttä. Piccadilly Circus on ehdoton nähtävyys, joka vetää puoleensa sekä paikallisia että turisteja öin ja päivin.

Piccadilly Circus sijaitsee Regent Streetin, Shaftsbury Avenuen, Piccadillyn ja Haymarketin risteyskohdassa. Se yhdistää toisiinsa myös Trafalgar Squaren, Sohon, Chinatownin ja Leicester Squaren alueet. Sen keskellä on Anteros-jumalaa esittävä siivekäs jousiampujapatsas, joka kohoaa korkealle Shaftesbury Memorial Fountain -suihkulähteen ylle. Tämän ensimmäisen alumiinista valetun patsaan suunnitteli Alfred Gilbert, ja se pystytettiin paikalleen vuonna 1893. Nykyään patsas on suosittu tapaamispaikka ja muuten vain suosittu paikka, josta on mukava katsella ohi kulkevia ihmisiä.

Patsaalta voit lähteä useaan vaihtoehtoiseen suuntaan. Jos haluat shoppailla, Regent Streetillä on paljon ostosmahdollisuuksia. Piccadilly Circus on myös Lontoon teatterikortteli, joten katso esitys jossakin alueen useista teattereista, kuten Theatre Royalissa. Vietä tunti tai pari läheisen Royal Academy of Art -taidemuseon kokoelmia tutkien tai katso komediaesitys The Comedy Storessa, jossa esiintyy sekä komedian suuria nimiä että vasta uraansa aloittelevia nousevia tähtiä.

Piccadilly Circus on tunnettu myös värikkäistä valomainoksistaan – tosin nykyään vain yksi rakennus on valaistu. Aukio on yhä vilkas ja eläväinen, ja entinen tunnelma katutaiteilijoineen on yhä tallella. Kun saat hälinästä tarpeeksesi, poikkea johonkin lähistön pubeista ja tilaa olut tai nauti kupillinen kahvia jossakin viihtyisistä kahviloista, joita alueella on useita.

Piccadilly Circus sijaitsee Lontoon keskustassa. Lähin metroasema on Piccadilly Circus.


Alueen Piccadilly Circus opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 892 majoitusliikettä kohteen Piccadilly Circus lähellä
St Giles London - A St Giles Hotel 88 €
St Giles London - A St Giles Hotel

St Giles London - A St Giles Hotel

Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Queen's Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 148 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Assembly Hotel London 122 €
   Assembly Hotel London

   Assembly Hotel London

   27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Plaza Westminster Bridge London 166 €
    Park Plaza Westminster Bridge London

    Park Plaza Westminster Bridge London

    200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Grand at Trafalgar Square 151 €
     The Grand at Trafalgar Square

     The Grand at Trafalgar Square

     8 Northumberland Avenue, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Nelsonin patsas ja The Strand sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. St. Martin-in-the-Fields ja Trafalgar Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Charing Crossin metroasema ja Embankmentin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Marlin Waterloo 137 €
      Marlin Waterloo

      Marlin Waterloo

      111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Thistle Trafalgar Leicester Square 152 €
       Thistle Trafalgar Leicester Square

       Thistle Trafalgar Leicester Square

       Whitcomb Street, Trafalger Square, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Coca-Cola London Eye, Buckinghamin palatsi ja British Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Big Ben ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Grosvenor Hotel 152 €
        The Grosvenor Hotel

        The Grosvenor Hotel

        101 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Apollo Victoria Theatre ja Victoria Palace Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.