Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Prince of Wales Theatre

Tämä Lontoon eloisassa West Endin kaupunginosassa sijaitseva 1800-luvun aikainen teatteri esittää suosittuja musikaaleja ympäri vuoden.

Varaa liput Prince of Wales Theatren esityksiin ja koe Lontoon teatterialueen jännittävä ja säihkyvä ilmapiiri. Katsele laadukkaita teatteriesityksiä ja palkittuja musikaaleja, joista monissa esiintyy tunnettuja näyttelijöitä. Ihastu upeisiin lavasteisiin ja esiintyvien taitelijoiden laulun ja tanssin lahjoihin, ja nauti virvokkeita ennen esityksen alkua teatterin baareissa.

Prince of Wales Theatre avattiin vuonna 1884, jolloin sen vaatimattomiin puitteisiin mahtui noin 1000 katsojaa. Teatterin ensimmäisiä menestyksiä oli komediaooppera Dorothy, jonka pääosassa nähtiin Marie Tempest. Dorothysta kehittyi yksi aikansa suosituimmista ja pisimpään pyörineistä tuotannoista. Vuonna 1937 näyttelijä Gracie Fields aloitti projektin teatterin ehostamiseksi, ja niin teatterin nykyinen art deco -tyylinen rakennus sai alkunsa.

1900-luvun puolivälin aikoihin Prince of Wales Theatresta tuli suosittu musikaalien esityspaikka. 1990-luvulla siellä esitettiin muun muassa Barry Manilow'n Copacabana, West Side Story ja Rent, joista viimeksi mainittu kertoo nuorten, rahattomien näyttelijöiden elämästä New Yorkin East Villagessa. 2000-luvun alkupuolella Prince of Wales Theatressa päivänvalonsa näkivät muun muassa The Witches of Eastwick ja Cliff – The Musical, joka on brittiartisti Sir Cliff Richardin musikaalimuotoinen elämänkerta. Mamma Mia! -musikaalia, joka perustui ruotsalaisen pop-legendan, Abban, lauluihin, esitettiin teatterin lavalla lähes kymmenen vuotta.

Vuodesta 2013 eteenpäin, Prince of Wales Theatressa on esitetty lukuisia Tony-palkintoja kahminutta satiirikomediaa, The Book of Mormonia. Se kertoo mormonilähettiläistä, jotka lähetetään Ugandaan käännyttämään paikallisia asukkaita mormonien uskoon.

Seurustele muiden katsojien kanssa ennen tai jälkeen esitysten, tai vaikka niiden aikanakin. Nauti drinkki, olut, viinilasillinen tai muita virvokkeita jommassakummassa teatterin kahdesta baarista, jotka sijaitsevat ensimmäisellä parvella ja etupermannolla.

Prince of Wales Theatre sijaitsee Lontoon West Endissä, noin kahden minuutin kävelymatkan päässä Piccadilly Circusin metroasemalta. Maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy lähistöltä Newport Placelta ja Whitcomb Streetiltä.

Prince of Wales Theatren iltanäytöksiä esitetään maanantaista lauantaihin ja päivänäytöksiä on saatavilla keskiviikosta lauantaihin. Varaa ja osta liput etukäteen teatterin virallisen verkkosivuston kautta tai lippumyymälästä, joka on avoinna maanantaista lauantaihin.


Alueen Prince of Wales Theatre opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 904 majoitusliikettä kohteen Prince of Wales Theatre lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 203 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World 627 €
  Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

  Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

  68 Regent Street, Lontoo, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Piccadilly Circus, Trafalgar Square ja Oxford Circus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Piccadilly Circusin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Leicester Squaren metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Strand Palace Hotel 147 €
   The Strand Palace Hotel

   The Strand Palace Hotel

   372 The Strand, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    St Giles London - A St Giles Hotel
    St Giles London - A St Giles Hotel

    St Giles London - A St Giles Hotel

    Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tottenham Court Road, Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Shaftesbury Avenue ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Zedwell Piccadilly
     Zedwell Piccadilly

     Zedwell Piccadilly

     Great Windmill Street, Lontoo, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Prince of Wales Theatre, Piccadilly ja Piccadilly Circus sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Regent Street ja Leicester Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Piccadilly Circusin metroasema ja Leicester Squaren metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Assembly Hotel London
      Assembly Hotel London

      Assembly Hotel London

      27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       ME London 318 €
       ME London

       ME London

       336-337 The Strand, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Lyceum Theatre, The Strand ja Aldwych Theatre. Covent Garden Market ja Royal Opera House ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Templen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Thistle Piccadilly
        Thistle Piccadilly

        Thistle Piccadilly

        Coventry Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         British Museum, Coca-Cola London Eye ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Big Ben ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema ja Piccadilly Circusin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.