Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Prince of Wales Theatre

Tämä Lontoon eloisassa West Endin kaupunginosassa sijaitseva 1800-luvun aikainen teatteri esittää suosittuja musikaaleja ympäri vuoden.

Varaa liput Prince of Wales Theatren esityksiin ja koe Lontoon teatterialueen jännittävä ja säihkyvä ilmapiiri. Katsele laadukkaita teatteriesityksiä ja palkittuja musikaaleja, joista monissa esiintyy tunnettuja näyttelijöitä. Ihastu upeisiin lavasteisiin ja esiintyvien taitelijoiden laulun ja tanssin lahjoihin, ja nauti virvokkeita ennen esityksen alkua teatterin baareissa.

Prince of Wales Theatre avattiin vuonna 1884, jolloin sen vaatimattomiin puitteisiin mahtui noin 1000 katsojaa. Teatterin ensimmäisiä menestyksiä oli komediaooppera Dorothy, jonka pääosassa nähtiin Marie Tempest. Dorothysta kehittyi yksi aikansa suosituimmista ja pisimpään pyörineistä tuotannoista. Vuonna 1937 näyttelijä Gracie Fields aloitti projektin teatterin ehostamiseksi, ja niin teatterin nykyinen art deco -tyylinen rakennus sai alkunsa.

1900-luvun puolivälin aikoihin Prince of Wales Theatresta tuli suosittu musikaalien esityspaikka. 1990-luvulla siellä esitettiin muun muassa Barry Manilow'n Copacabana, West Side Story ja Rent, joista viimeksi mainittu kertoo nuorten, rahattomien näyttelijöiden elämästä New Yorkin East Villagessa. 2000-luvun alkupuolella Prince of Wales Theatressa päivänvalonsa näkivät muun muassa The Witches of Eastwick ja Cliff – The Musical, joka on brittiartisti Sir Cliff Richardin musikaalimuotoinen elämänkerta. Mamma Mia! -musikaalia, joka perustui ruotsalaisen pop-legendan, Abban, lauluihin, esitettiin teatterin lavalla lähes kymmenen vuotta.

Vuodesta 2013 eteenpäin, Prince of Wales Theatressa on esitetty lukuisia Tony-palkintoja kahminutta satiirikomediaa, The Book of Mormonia. Se kertoo mormonilähettiläistä, jotka lähetetään Ugandaan käännyttämään paikallisia asukkaita mormonien uskoon.

Seurustele muiden katsojien kanssa ennen tai jälkeen esitysten, tai vaikka niiden aikanakin. Nauti drinkki, olut, viinilasillinen tai muita virvokkeita jommassakummassa teatterin kahdesta baarista, jotka sijaitsevat ensimmäisellä parvella ja etupermannolla.

Prince of Wales Theatre sijaitsee Lontoon West Endissä, noin kahden minuutin kävelymatkan päässä Piccadilly Circusin metroasemalta. Maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy lähistöltä Newport Placelta ja Whitcomb Streetiltä.

Prince of Wales Theatren iltanäytöksiä esitetään maanantaista lauantaihin ja päivänäytöksiä on saatavilla keskiviikosta lauantaihin. Varaa ja osta liput etukäteen teatterin virallisen verkkosivuston kautta tai lippumyymälästä, joka on avoinna maanantaista lauantaihin.


Alueen Prince of Wales Theatre opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 612 majoitusliikettä kohteen Prince of Wales Theatre lähellä
The Strand Palace Hotel 147 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 149 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sea Containers London 160 €
   Sea Containers London

   Sea Containers London

   20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    St Giles London - A St Giles Hotel 93 €
    St Giles London - A St Giles Hotel

    St Giles London - A St Giles Hotel

    Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Queen's Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Chesterfield Mayfair 259 €
     The Chesterfield Mayfair

     The Chesterfield Mayfair

     35 Charles Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bond Street ja Royal Academy of Arts (taideakatemia) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Green Park ja Hyde Park Corner (historiallinen alue) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Green Parkin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bond Streetin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Assembly Hotel London 104 €
      Assembly Hotel London

      Assembly Hotel London

      27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Rubens At The Palace 210 €
       The Rubens At The Palace

       The Rubens At The Palace

       39 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja St. James Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        St Martins Lane 264 €
        St Martins Lane

        St Martins Lane

        45 St Martin's Lane, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Trafalgar Square ja Leicester Square sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Piccadilly Circus ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema ja Charing Crossin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.