Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Prince of Wales Theatre

Tämä Lontoon eloisassa West Endin kaupunginosassa sijaitseva 1800-luvun aikainen teatteri esittää suosittuja musikaaleja ympäri vuoden.

Varaa liput Prince of Wales Theatren esityksiin ja koe Lontoon teatterialueen jännittävä ja säihkyvä ilmapiiri. Katsele laadukkaita teatteriesityksiä ja palkittuja musikaaleja, joista monissa esiintyy tunnettuja näyttelijöitä. Ihastu upeisiin lavasteisiin ja esiintyvien taitelijoiden laulun ja tanssin lahjoihin, ja nauti virvokkeita ennen esityksen alkua teatterin baareissa.

Prince of Wales Theatre avattiin vuonna 1884, jolloin sen vaatimattomiin puitteisiin mahtui noin 1000 katsojaa. Teatterin ensimmäisiä menestyksiä oli komediaooppera Dorothy, jonka pääosassa nähtiin Marie Tempest. Dorothysta kehittyi yksi aikansa suosituimmista ja pisimpään pyörineistä tuotannoista. Vuonna 1937 näyttelijä Gracie Fields aloitti projektin teatterin ehostamiseksi, ja niin teatterin nykyinen art deco -tyylinen rakennus sai alkunsa.

1900-luvun puolivälin aikoihin Prince of Wales Theatresta tuli suosittu musikaalien esityspaikka. 1990-luvulla siellä esitettiin muun muassa Barry Manilow'n Copacabana, West Side Story ja Rent, joista viimeksi mainittu kertoo nuorten, rahattomien näyttelijöiden elämästä New Yorkin East Villagessa. 2000-luvun alkupuolella Prince of Wales Theatressa päivänvalonsa näkivät muun muassa The Witches of Eastwick ja Cliff – The Musical, joka on brittiartisti Sir Cliff Richardin musikaalimuotoinen elämänkerta. Mamma Mia! -musikaalia, joka perustui ruotsalaisen pop-legendan, Abban, lauluihin, esitettiin teatterin lavalla lähes kymmenen vuotta.

Vuodesta 2013 eteenpäin, Prince of Wales Theatressa on esitetty lukuisia Tony-palkintoja kahminutta satiirikomediaa, The Book of Mormonia. Se kertoo mormonilähettiläistä, jotka lähetetään Ugandaan käännyttämään paikallisia asukkaita mormonien uskoon.

Seurustele muiden katsojien kanssa ennen tai jälkeen esitysten, tai vaikka niiden aikanakin. Nauti drinkki, olut, viinilasillinen tai muita virvokkeita jommassakummassa teatterin kahdesta baarista, jotka sijaitsevat ensimmäisellä parvella ja etupermannolla.

Prince of Wales Theatre sijaitsee Lontoon West Endissä, noin kahden minuutin kävelymatkan päässä Piccadilly Circusin metroasemalta. Maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy lähistöltä Newport Placelta ja Whitcomb Streetiltä.

Prince of Wales Theatren iltanäytöksiä esitetään maanantaista lauantaihin ja päivänäytöksiä on saatavilla keskiviikosta lauantaihin. Varaa ja osta liput etukäteen teatterin virallisen verkkosivuston kautta tai lippumyymälästä, joka on avoinna maanantaista lauantaihin.


Alueen Prince of Wales Theatre opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 15 597 majoitusliikettä kohteen Prince of Wales Theatre lähellä
The Strand Palace Hotel 157 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 181 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Assembly Hotel London 107 €
   Assembly Hotel London

   Assembly Hotel London

   27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Plaza London Waterloo 150 €
    Park Plaza London Waterloo

    Park Plaza London Waterloo

    6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Thistle Trafalgar Leicester Square 182 €
     Thistle Trafalgar Leicester Square

     Thistle Trafalgar Leicester Square

     Whitcomb Street, Trafalger Square, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Coca-Cola London Eye, Buckinghamin palatsi ja British Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Big Ben ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Mimi's Hotel Soho 95 €
      Mimi's Hotel Soho

      Mimi's Hotel Soho

      56-57 Frith Street, Lontoo, Englanti
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Oxford Street ja Queen's Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Piccadilly ja Leicester Square ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Leicester Squaren metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Marlin Waterloo 128 €
       Marlin Waterloo

       Marlin Waterloo

       111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Thistle Piccadilly 198 €
        Thistle Piccadilly

        Thistle Piccadilly

        Coventry Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         British Museum, Coca-Cola London Eye ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Big Ben ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema ja Piccadilly Circusin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.