Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Riian radio- ja televisiotorni

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Riian radio- ja televisiotorni. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Riian radio- ja televisiotorni, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Riian radio- ja televisiotorni paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Riian radio- ja televisiotorni upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Riian radio- ja televisiotorni? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Riian radio- ja televisiotorni lähellä kohdetta Riian radio- ja televisiotorni. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Riian radio- ja televisiotorni, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 274 majoitusliikettä kohteen Riian radio- ja televisiotorni lähellä
Wellton Riverside SPA Hotel 89 €
Wellton Riverside SPA Hotel

Wellton Riverside SPA Hotel

11. Novembra Krastmala, 33, Riika
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Latvialaisen kiväärimiehen muistomerkki, Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Riian katedraali ja Pieni kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wellton Centrum Hotel & Spa 90 €
  Wellton Centrum Hotel & Spa

  Wellton Centrum Hotel & Spa

  33 Kaleju Street, Riika
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Suuri kiltatalo ja Pieni kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Wellton Riga Hotel & SPA 76 €
   Wellton Riga Hotel & SPA

   Wellton Riga Hotel & SPA

   Valnu street 49, Riika
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Johanneksen kirkko, Pyhän Pietarin kirkko ja Suuri kiltatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pulveritorni ja Vapauden muistomerkki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Rixwell Old Riga Palace Hotel 58 €
    Rixwell Old Riga Palace Hotel

    Rixwell Old Riga Palace Hotel

    Minsterejas 8/10, Riika
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Menzendorff-talo, Pyhän Pietarin kirkko ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pieni kiltatalo ja Suuri kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hanza Hotel 53 €
     Hanza Hotel

     Hanza Hotel

     7 Elijas Street, Riika
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Latvian tiedeakatemia ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pyhän Johanneksen kirkko ja Vapauden muistomerkki ovat myös 2 kilometrin päässä. Riga Passajirskaian asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Riikan keskusrautatieasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Old City Boutique Hotel 70 €
      Old City Boutique Hotel

      Old City Boutique Hotel

      10 Teatra Street, Riika
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Latvian kansallisooppera, Laima-kello ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Cathedral Square (aukio) ja Riian linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Dodo Hotel 32 €
       Dodo Hotel

       Dodo Hotel

       1 Jersikas Str., Riika
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Latvian tiedeakatemia ja Riian keskustori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pyhän Johanneksen kirkko ja Vapauden muistomerkki ovat myös 3 kilometrin päässä. Riga Passajirskaian asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riikan keskusrautatieasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Tallink Hotel Riga 86 €
        Tallink Hotel Riga

        Tallink Hotel Riga

        Elizabetes 24, Riika
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Berg's Bazaar, Vapauden muistomerkki ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Johanneksen kirkko ja Pulveritorni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Riga Passajirskaian asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.