Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Riian radio- ja televisiotorni

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Riian radio- ja televisiotorni. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Riian radio- ja televisiotorni, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Riian radio- ja televisiotorni paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Riian radio- ja televisiotorni upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Riian radio- ja televisiotorni? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Riian radio- ja televisiotorni lähellä kohdetta Riian radio- ja televisiotorni. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Riian radio- ja televisiotorni, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 288 majoitusliikettä kohteen Riian radio- ja televisiotorni lähellä
Wellton Riga Hotel & SPA 50 €
Wellton Riga Hotel & SPA

Wellton Riga Hotel & SPA

Valnu street 49, Riika
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Johanneksen kirkko, Pyhän Pietarin kirkko ja Suuri kiltatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pulveritorni ja Vapauden muistomerkki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wellton Riverside SPA Hotel 70 €
  Wellton Riverside SPA Hotel

  Wellton Riverside SPA Hotel

  11. Novembra Krastmala, 33, Riika
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Latvialaisen kiväärimiehen muistomerkki, Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Riian katedraali ja Pieni kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Rixwell Old Riga Palace Hotel 50 €
   Rixwell Old Riga Palace Hotel

   Rixwell Old Riga Palace Hotel

   Minsterejas 8/10, Riika
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Menzendorff-talo, Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pieni kiltatalo ja Suuri kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Old City Boutique Hotel 46 €
    Old City Boutique Hotel

    Old City Boutique Hotel

    10 Teatra Street, Riika
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Latvian kansallisooppera, Laima-kello ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Cathedral Square (aukio) ja Riian linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hanza Hotel 32 €
     Hanza Hotel

     Hanza Hotel

     7 Elijas Street, Riika
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Latvian tiedeakatemia ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Riga Passajirskaian asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riikan keskusrautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Wellton Centrum Hotel & Spa 52 €
      Wellton Centrum Hotel & Spa

      Wellton Centrum Hotel & Spa

      33 Kaleju Street, Riika
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Suuri kiltatalo ja Pieni kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riga Passajirskaian asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Dodo Hotel 27 €
       Dodo Hotel

       Dodo Hotel

       1 Jersikas Str., Riika
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Latvian tiedeakatemia ja Riian keskustori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pyhän Johanneksen kirkko ja Vapauden muistomerkki ovat myös 3 kilometrin päässä. Riga Passajirskaian asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Riikan keskusrautatieasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Tallink Hotel Riga 66 €
        Tallink Hotel Riga

        Tallink Hotel Riga

        Elizabetes 24, Riika
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Berg's Bazaar, Vapauden muistomerkki ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Johanneksen kirkko ja Pulveritorni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Riikan keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Riga Passajirskaian asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.