Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Rockefeller Center

Manhattanin tunnuskuvallisimpiin rakennuksiin kuuluvaa Rockefeller Centerin liike- ja viihdekeskusta pidettiin ainutlaatuisena taidonnäytteenä sen valmistuessa 1930-luvun loppupuolella.

Manhattanilla Midtownissa sijaitseva Rockefeller Center on oodi 1930-luvun New Yorkille. Rockefeller Centerissä yhdistyvät uusi ja vanha, ja se on jouluisen New Yorkin keskipiste.

Vuosina 1930–1939 rakennettua Rockefeller Centeriä pidettiin lamakauden keskellä vallankumouksellisena innovoinnin ja kehityksen symbolina. Rockefeller Center on ”kaupunki kaupungin sisällä”. Sen ulkokuori on sulavalinjainen ja moderni, ja sen sisällä on toiminut monia Yhdysvaltojen historian edistyksellisimpiä yrityksiä. Yhteensä 19 kaupallisesta ja historiallisesta rakennuksesta koostuva ja usean eri korttelin alueelle levittäytyvä Rockefeller Center on yhä Manhattanin keskipiste.

Rockefeller Center on myös art deco ‑arkkitehtuurin huipputeos, jossa on monia nähtävyyksiä. Osallistu kuuluisalle NBC-studioiden kierrokselle. Hanki liput ja näe kuuluisa Rockettes tai konsertti Radio City Music Hallissa. Joululomien aikaan voit ihailla valtavaa yli 30 metriä korkeaa joulukuusta. Kiiltävä luistinrata on avoinna joka päivä lokakuusta huhtikuuhun.

Rockefeller Centerin vierailu kannattaa aloittaa ympäri vuoden auki olevalta Top of the Rock ‑näköalatasanteelta, josta on 360 asteen näkymät kaupunkiin. Muista tutustua välikerrostasolla olevaan pysyvään valokuva- ja esinenäyttelyyn ennen kuin suuntaat ylös näköalatasanteille Sky Shuttle ‑hissillä (ylhäälle päästyäsi et voi enää palata takaisin näyttelyyn). 70. kerroksessa sijaitseva näköalatasanne on avoinna joka päivä. Näköalatasanteelta on täydelliset näkymät eteläpuolella sijaitsevalle Empire State Buildingille ja Vapaudenpatsaalle ja pohjoispuolella sijaitsevaan Central Parkiin.

Kompleksin keskellä osoitteessa 30 Rockefeller Plaza tv-harrastajat voivat osallistua kierrokselle NBC-studioiden kulissien taakse. Kierroksia järjestetään 15 minuutin välein, ja niillä voit nähdä, miten NBC Nightly Newsin ja Saturday Night Liven kaltaiset showt syntyvät. Tarkista lipputiedot Rockefeller Centerin verkkosivuilta. Historiaharrastajille on tarjolla joka päivä maksullisia kierroksia General Electric Buildingiin. Näillä kierroksilla osaavat oppaat kertovat tarinoita keskuksen historiasta ja taiteellisuudesta.

Kierroksen jälkeen voit tankata lisää energiaa jossakin Concourse-tason monista kahviloista ja ravintoloista tai suunnata ulos Fifth Avenuelle.

Rockefeller Plaza sijaitsee Midtownissa usean eri bussi- ja metroreitin varrella.


Alueen Rockefeller Center opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 816 majoitusliikettä kohteen Rockefeller Center lähellä
The Roosevelt Hotel, New York City 118 €
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York, NY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  5th Avenue ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chrysler Building ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Pennsylvania 153 €
  Hotel Pennsylvania

  Hotel Pennsylvania

  401 7th Ave, New York, NY
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Madison Square Garden, Macy's (tavaratalo) ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (7th Avenue) 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   YOTEL New York 106 €
   YOTEL New York

   YOTEL New York

   570 Tenth Avenue, New York, NY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Times Square ja Jacob K. Javits Convention Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Broadway ja Central Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja 34th Street – Pennin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Row NYC 99 €
    Row NYC

    Row NYC

    700 8th Avenue, New York, NY
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     The Majestic Theater, Music Box Theatre ja St. James Theatre sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. 49th Streetin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Times Square – 42nd Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Salisbury Hotel 92 €
     Salisbury Hotel

     Salisbury Hotel

     123 W 57th St, New York, NY
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Carnegie Hall (teatteri), Central Park ja 5th Avenue sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Columbus Circle ja Ed Sullivan Theater (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 5th Avenue– 53rd Streetin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja 57th Streetin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Central Hotel New York 106 €
      Park Central Hotel New York

      Park Central Hotel New York

      870 7th Ave, New York, NY
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Carnegie Hall (teatteri) ja Ed Sullivan Theater (teatteri) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Central Park ja Broadway Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. 7th Avenuen metroasema (E 53rd Street) ja 50th Streetin metroasema (Broadway) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Manhattan at Times Square Hotel 104 €
       The Manhattan at Times Square Hotel

       The Manhattan at Times Square Hotel

       790 7th Ave, New York, NY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Broadway Theatre, Ed Sullivan Theater (teatteri) ja August Wilsonin teatteri sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gershwin Theater (teatteri) ja Times Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. 7th Avenuen metroasema (E 53rd Street) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 50th Streetin metroasema (Broadway) 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hudson New York, Central Park 126 €
        Hudson New York, Central Park

        Hudson New York, Central Park

        358 W 58th St, New York, NY
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Central Park ja Columbus Circle sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lincoln Center ja Metropolitan Opera House (oopperatalo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 59th Street – Columbus Circlen metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja 57th Street – 7th Avenuen metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.