Matkatiedote

Ota huomioon mahdolliset koronavirusta (COVID-19) koskevat matkustustiedotteet ja Maailman terveysjärjestön (WHO) julkaisemat päivitykset. Matkojen keskeytymisten erittäin suuren määrän takia hyvitysten käsittelyyn voi mennä jopa 30 päivää.

nevin xavier troverissa

Hotellit - Saimaan järvi

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Saimaan järvi – hotellit

Imatra Spa Sport Camp
2 out of 5
Purjekuja 2, Imatra
Hae hinnat
71.15 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (35 arvostelua)

"Yöllä kova meteli naapuruhuoneessa t. jossain lähistöllä, mukulat melskas puolen yön aikaan. Muuten paikkana ihan ok"…"

Arvosteltu 18.8.2019

Imatra Spa Sport Camp
Hotelli Pietari Kylliäinen
3 out of 5
Olavinkatu 15, Savonlinna
85 €
per yö
3. huhtik.–4. huhtik.
3.08 km kaupungin keskustasta
3.7/5Good! (157 arvostelua)
Helppo ratkaisu!

"Hyvä ja helppo tapa majoittautua oopperajuhlille ja tanssireissua varten. Lemmikkiystävällinen! Siistiä jakeskeinen sijainti."…"

Arvosteltu 19.12.2019

Hotelli Pietari Kylliäinen
Hotel & Spa Resort Järvisydän
4 out of 5
Porosalmentie 313, Rantasalmi
225 €
per yö
5. huhtik.–6. huhtik.
41.38 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (113 arvostelua)

"Erittäin hienoa ja rauhallista mukavaa tunnelmaa siisteissä ja uusissa maisemissa. Ikävää oli että remontti oli vielå kesken, sekä palvelut ja niiden aukioloajat olisi voinee olla selvemmin esillä. Myös a’la carte ravintola olisi ollut plussaa mikäli olisimme useamman yön viettäneet. Eli 4/5"…"

Arvosteltu 31.1.2020

Hotel & Spa Resort Järvisydän
Scandic Joensuu
4 out of 5
Kirkkokatu 20, Joensuu
119 €
per yö
4. huhtik.–5. huhtik.
96.06 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (459 arvostelua)

"Hieman nuhjuinen tunnelma, mutta odottaa remontin alkamista joten parempaa on luvassa."…"

Arvosteltu 31.12.2019

Scandic Joensuu
Lappeenranta Spa
3.5 out of 5
Ainonkatu 17, Lappeenranta
Hae hinnat
94.33 km kaupungin keskustasta
4.2/5Excellent! (319 arvostelua)
Mukavaa

"Mukava hotelli ja kylpylä"…"

Arvosteltu 29.11.2019

Lappeenranta Spa
Hotelli Rakuuna
3.5 out of 5
8 Mannerheiminkatu, Lappeenranta
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
109 €
per yö
3. huhtik.–4. huhtik.
94.78 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (81 arvostelua)

"Talon historia on ainutlaatuinen. Tilat korkeat ja siistit. Hienoa aluetta missä voisi kuljeskella mikäli sää salliso. Aamiainen oli loistava."…"

Arvosteltu 12.1.2020

Hotelli Rakuuna
Imatran Kylpylä
4 out of 5
Purjekuja 2, Imatra
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
120 €
per yö
3. huhtik.–4. huhtik.
71.16 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (333 arvostelua)

"Ilmastoinnin ääni oli liian voimakas, häiritsi nukahtamista."…"

Arvosteltu 20.1.2020

Imatran Kylpylä
Original Sokos Hotel Kimmel
4 out of 5
Itäranta 1, Joensuu
Hae hinnat
96.4 km kaupungin keskustasta
3.8/5Good! (234 arvostelua)

"Kaikki mitä oli sovittu etukäteen toteutui täydellisesti. Kiitos"…"

Arvosteltu 8.12.2019

Original Sokos Hotel Kimmel
GreenStar Hotel Joensuu
2.5 out of 5
Torikatu 16, Joensuu
Hae hinnat
95.85 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (804 arvostelua)

"Helppo sijainti, hyvä parkkipaikka, edullinen ja jääkaappi"…"

Arvosteltu 1.1.2020

GreenStar Hotel Joensuu
Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu
4 out of 5
Torikatu 20, Joensuu
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
115 €
per yö
25. huhtik.–26. huhtik.
96.12 km kaupungin keskustasta
3.9/5Very Good! (175 arvostelua)

"Hyvä perus keskustahotelli, hyvä aamiaimen. Huone oli kovin viileä, palelin."…"

Arvosteltu 15.12.2019

Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Saimaan järvi
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Saimaan järvi, Suomi

Hotellit Saimaalla: Saimaa on Suomen suurin järvi, ja Suur-Saimaan alue houkuttelee vuosittain lukuisia vierailijoita kauniin luontonsa ja viehättävien kaupunkiensa pariin. Yöpyminen Saimaalla voi tapahtua luonnon helmassa leirintäalueella tai mökissä järven rannalla. Myös viikonloppu hotellissa Saimaalla onnistuu, jos kohteenasi on jokin Saimaan rannalla sijaitsevista kaupungeista. Vietitpä yösi missä majoituspaikassa tahansa, loma Saimaalla on varmasti mukavan rentouttava ja rauhallinen.

Saimaannorppia katsomaan

Saimaa on Suomen suurin järvi ja Euroopan viidenneksi suurin järvi. Tämä tuhansien saarien järvi on äänestetty yhdeksi maailman kauneimmista järvistä. Saimaan järvialtaassa asustavat saimaannorpat, jotka kuuluvat maailman uhanalaisimpiin hylkeisiin. Niitä on tällä hetkellä jäljellä enää vain noin 310 yksilöä. Saimaalle järjestetään opastettuja retkiä, joiden aikana tutustutaan tämän ainutlaatuisen eläimen elintapoihin. Hyvällä onnella retken aikana saatat myös nähdä norpan rantakalliolla loikoilemassa.

Autolla tai veneellä

Suur-Saimaan alueelle voi matkustaa monin eri tavoin. Useimmat matkustavat Saimaalle maanteitse tai junalla. Moniin Saimaan alueen kaupunkeihin on hyvät juna- ja bussiyhteydet eri puolilta Suomea. Matkustaessasi julkisilla liikennevälineillä voit vain rentoutua ja nauttia ikkunasta näkyvistä järvimaisemista matkan aikana. Monet saapuvat Saimaalle autolla, mikä onkin paras tapa tutustua tämän suuren järven alueeseen ja erityisesti sen hieman syrjäisempiin kohteisiin. Esimerkiksi useimmille mökeille ja leirintäalueille ei ole mahdollista kulkea joukkoliikennettä käyttäen, joten oma auto on välttämätön. Jos et halua ajaa itse paikan päälle omalla autolla, myös autonvuokraus Saimaalla on mahdollista. Autovuokraamoita löytyy monilta paikkakunnilta. Voit myös etsiä lentotarjouksia Saimaalle, sillä suurimmissa kaupungeissa on lentoasemat. Hyvä tapa tutustua Saimaan alueeseen on myös järveltä päin, ja monet matkailijat kiertävätkin Saimaan aluetta esimerkiksi risteilyllä tai omalla purjeveneellä. Saimaalta pääsee aina Venäjälle saakka Saimaan kanavaa pitkin. Saimaa rantoineen ja saarinen on suosittu kesänviettokohde, mutta alueella on tarjolla myös monenlaisia talviaktiviteetteja.

Oopperajuhlille tai kansallispuistoon

Saimaa jakaantuu pienempiin osiin, joiden rannoilla sijaitsee monia suuria ja pieniä kaupunkeja. Saimaan matkan aikana voit vierailla esimerkiksi Lappeenrannassa, joka sijaitsee Saimaan etelärannan ja Venäjän rajan välissä. Lappeenrannan tunnetuin nähtävyys on sen linnoituksen alue, joka on kaupungin vanhin osa. Lappeenrannan satamasta lähtee useita risteilyaluksia, joilla voi tutustua Saimaan alueeseen tai matkustaa aina Viipuriin asti Saimaan kanavaa pitkin. Toinen suuri kaupunki alueella on Joensuu, joka sijaitsee Saimaan Pyhäselän pohjoisrannalla. Kulttuurikaupunkina tunnetussa Joensuussa järjestetään useita tunnettuja kulttuuritapahtumia. Hieman pienempi kaupunki Saimaan rannalla on Savonlinna, jonka keskusta on osittain rakennettu saarille. Savonlinnaan saapuu vuosittain runsaasti matkailijoita Savonlinnan oopperajuhlien aikaan, jolloin hotelli Saimaalla kannattaa varata hyvissä ajoin. Savonlinna tunnetaan myös siellä sijaitsevasta Olavinlinnasta. Saimaan matkan aikana voit vierailla myös esimerkiksi Mikkelissä, Imatralla tai Varkaudessa.

Matkalle luontoon

Oopperajuhlat ja muut kulttuuritapahtumat houkuttelevat Saimaan alueelle vuosittain paljon matkailijoita, mutta monet pysyttelevät kuitenkin kaukana kaupungeista ja suuntaavat nauttimaan alueen kauniista luonnosta. Saimaalla sijaitsee kaksi suurta kansallispuistoa Koloveden kansallispuisto ja Linnansaaren kansallispuisto, jotka tarjoavat luontomatkailijalle monenlaisia aktiviteetteja niin kesällä kuin talvella. Koloveden erämaisessa kansallispuistossa voit lähteä vaikka melontaretkelle sen kalliojyrkänteiden keskelle. Koloveden saaristoluonnossa patikoidessasi voit myös nähdä muinaisia kalliomaalauksia. Linnansaaren kansallispuiston alue on täynnä reheviä lehtoja, joiden keskellä voit rentoutua ja nauttia hienoista järvimaisemista. Talvella alue on suosittu retkiluistelupaikka. Molemmat kansallispuistot ovat saimaannorpan elinympäristöä, ja hyvällä onnella voit nähdä tervehtimään tulevan uteliaan norpan.

Hotellivaraus Saimaalla

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Saimaalla. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Saimaalla. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Saimaalla.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Saimaalla haluaminasi päivinä.

Voit tutustua kohteen Saimaan järvi hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Saimaan järvi kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Saimaan järvi, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Saimaan järvi. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Saimaan järvi – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Usein kysytyt kysymykset

Hotellit Saimaan järvi - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle